„Танго” ентузијаста Светске владе

Пише Биљана Ђоровић
Због чега лондонски Гардијан на насловној страни објављује: „Заборавите Самит Г7, Билдерберг је (место) где крупне зверке иду“

Састанак Клуба Билдерберг, 63. по реду, ове године се одржава од 11. до 14. јуна у Интералпен хотелу у Телфс-Бухену (Аустрија) смештеном на надморској висини од 1.300 метара у ексклузивном амбијенту у Тиролским Алпима.

Око 140 учесника из 22 земље  потврдило је долазак. Припадници војно-обавештајних структура, политичари, нафтни, банкарски, фармацеутски, медијски магнати, директори највећих компанија и енергетских гиганата, креатори политике и професори најпрестижнијих универзитета позвани су, као и увек, од стране Акционог комитета Клуба, који одлучује ко одговара критеријумима  „билдерберговаца“, а то су, по писању Данијела Естулина, аутора књиге Клуб Билдерберг, „ентузијасти глобалног светског поретка и фабијански социјалисти“, што раде на успостављању тоталитарне контроле друштва и свих његових активности“ преко Светске владе. Никоме ко се на списку не налази није дозвољено да се приближи хотелу током одржавања састанка. Група Билдерберг плаћа смештај за делегате и званице; хотел се празни од гостију и особља и „елита“ доводи своје куваре (одликоване са три „Мишленове“ звездице) батлере, конобаре, секретаре, телефонске оператере, помоћнике, чистаче, службе безбедности… Пир „елите“ кошта у просеку око 10 милиона евра.

Званични сајт Клуба Билдерберг објавио је списак позваних чланова и агенду овогодишње конференције. Као и увек, званична листа тема није потпуна и дата је у баналним назнакама које ништа не откривају: вештачка интелигенција, сајбер сигурност, хемијско оружје, актуелна економска питања, европска стратегија, глобализација, Грчка, Иран, Средњи исток, НАТО, Русија, тероризам, Британија, САД, амерички избори.

 

[restrictedarea]

 

„Кобра“ обезбеђење „Полицијски контролни пунктови, притисак, застрашивање и командоси ‚Кобре‘: то је Билдерберг 2015“ ‒ тим речима су репортери Infowars описали свој долазак у Телфс -Бухен. Више од 2 000 федералних аустријских полицајаца контролише прилазне путеве и за новинаре успостављену зону забране приласка хотелу и забрану слободе говора о тајанственом састанку светских лидера у кругу од 10 км.

„Чини се да веома уживају у зликовачком налогу“ (о забрани приступа хотелу на простору који је три пута већи од Менхетна) изјавио је за Infowars репортер Џош Овенс, када је полиција зауставила екипу. „Алпи са маглом која плута преко дрвећа, а они су у дворцу горе усред недођије… Права слика зликовачке јазбине из филмова.“

Овај призор се драматично разликује од прошлогодишњег у Копенхагену, када су новинари снимали учеснике како улазе у хотел Мариот смештен надомак градског центра, разговарају на тераси хотела током паузе или џогирају. Разликује се и од састанка Клуба Билдерберг одржаног 2013. у лондонском хотелу Гроув, у Херфордширу, када је након 61 године рада Групе Билдерберг „признато да она стварно постоји“, а да није у питању „теорија завере“. Тада је покренут званични сајт Билдерберга и начињен незамислив преседан:  Клуб је оформио прес службу где је љубазна дама са осмехом давала саопштења за новинаре одакле се, додуше, ништа суштинско није могло прочитати.

Највероватнији разлог спречавања приступа месту на којем се одржава састанак, у пречнику од 10 км, јесте одлучност да се не дозволи откривање идентитета најважнијих учесника чији долазак „елита“ жели да сакрије од јавности, као и слетање њихових приватних авиона и црних хеликоптера.

 

Пракса завере Одржавајући преко 60 година своје састанке у апсолутној тајности, окупљајући најмоћније представнике политике, науке и медија из читавог света, Билдерберг је један од крунских показатеља да је демократија била пука обмана и да се човечанством деценијама манипулисало од моћних полуга система, које су обезбедиле време, неопходно да „елита“ успостави стратешке основе за успостављање геноцидног система Новог светског поретка.

Но, маске су пале. Деловање Билдерберга се све више и у „мејнстрим“ медијима препознаје као криминално и супротстављено базичним демократским принципима. Лондонски Гардијан на насловној страни објављује: „Заборавите Самит Г7, Билдерберг је где крупне зверке иду“; Индепендент: „Биг бизнис лобира политичаре за будућност ЕУ на састанку Групе Билдерберг“. Слични негативно конотирани наслови и текстови, који увиђају криминалну природу састанка тајновите групе што повлачи концима марионете на политичкој сцени и управља светским догађајима, могу се прочитати у француским, немачким, грчким, аустријским, британским, италијанским, холандским вестима. Не и у медијима који раде на контроли ума српске популације, а она захваљујући успешним медијским лоботомијама данима рони сузе над Ђоковићевим другим местом на Ролан Гаросу, не схватајући да је трагично изманипулисана и преварена, да остаје без прелепе и богате државе у чије су темеље уграђене милионске српске жртве. Да ли би било другачије када би Срби уместо царства лажи, специјалног и психолошког рата, којим се спроводи демонтажа народа, могли у медијима да сазнају да су планови за нестанак Србије константно и далекосежно операционализовани на састанцима Групе Билдерберг? Поруке којима нас албански медији засипају ових дана    ‒ да је „Ниш одувек био албански град и да је његово право име Ниси“ ‒ исписане су управо на састанку Групе Билдерберг 1992. године у Евијан-ле-Бену (Француска) када су „Билдерберзи“ усвојили план о стварању „Велике Албаније“. Отимање Војводине, даље комадање Србије по моделу регионализације и стварање „Ромске државе“  на тлу Србије операционализовани су током састанка Групе Билдерберг 2006. у Отави (Канада). Демографски инжењеринг ‒ специфична форма економског геноцида којим се из Србије планском, систематском, агресивном политиком затварања економских и развојних перспектива за српску популацију у Србији и помахниталом пропагандом у стилу: ви само идите, Запад ће решити све ваше проблеме, исељавају млади, образовани људи по стопи највишој у свету ‒ реализује се на основу агенде Билдерберга.

 

Права агенда Група Билдерберг први пут се ове године састаје након састанка групе Г7, што значи да ће током њеног рада бити „зацементирани“ кључни планови „елите“ за следећих 12 месеци.

Пол Џозеф Вотсон,  коментатор Infowars и Prison planet TV, у извештају за ову медијску кућу представио је своје инсајдерске увиде у стварну агенду Билдерберга за 2015. годину.

Најважнија тачка агенде Билдерберга 2015 је даља изолација Русије у контексту Украјине, наоружавање украјинске армије и потенцијално распиривање великог сукоба Русије са НАТО.

„Вештачка интелигенција“ и замена људи роботима ‒ једна је од централних тема што потврђује присуство председника Гугла Ериха Шмита, заједно са Демисом Хасабисом, потпредседником инжењеринга за Google DeepMind. Главна опасност по оне који нису вољни да своју приватност жртвују на олтару научнотехнолошког тоталитарног поретка перципирана је у присуству бивше директорке ДАРПА, водеће силе у злокобном кретању ка надзираном друштву „Великог брата“, сада извршиоца Гугла, Регине Дуган. Поменута институција је и пионир производње ингестивних микрочипова који се уграђују у пилуле што ће корисници свакодневно морати да прогутају како би добили „супермоћ“, а она ће им омогућити да своја тела користе као биолошке системе за потврду идентитета за мобилне телефоне, аутомобиле, отварање врата и коришћење других уређаја.

„Елита“ планира да уведе масовну роботизацију производних процеса и пређе на нову фазу економског колапса који ће довести до масовне глади; припрема се за могуће социјалне нереде градећи луксузна склоништа, бункере и приватне авионске писте на удаљеним локацијама, углавном на Новом Зеланду. Блумберг је недавно пренео бојазан милијардера Јохана Руперта, власника Картијеа, који је изјавио да ће замена радника вештачком интелигенцијом и роботима неминовно водити класној борби и социјалним нередима. Но, Билдерберг управо жели побуне и класну борбу зато што експлоатација хаоса омогућава „елити“ да се прикаже у форми спасиоца и уведе планирани државни и економски тоталитаризам.              Билдерберг прецизира и планове за укидање физичког новца. Обезбедивши централним банкама и владама директну електронску контролу над приватним банкарским рачунима под маском спречавања економског колапса, „елита“ би омогућила успостављање економског тоталитаризма.

[/restrictedarea]

 ПАРАНОЈА

Финализација TTИП споразума, као следећег стуба Светске владе, једна је од битних тачака овогодишњег плана активности Билдерберга. Тајни међународни споразуми, попут TTИП, TИСA (тајни међународни споразум о потпуном „де-регулисању“ светског тржишта услуга) и ЦЕТА (Comprehensive Economic Trade Agreement) уводе земље Запада у колонијални поредак под управом концерна, корпорација и војноиндустријског комплекса САД, захваљујући Билдербергу.
Међу главним стратешким плановима Билдерберга су разбијање способности Кине и БРИКС да представљају изазов униполарном систему, као и дискредитација кампање за референдум о изласку Британије из ЕУ.
Важна тачка су и амерички председнички избори 2016. Присуство Џима Месине из „Месина групе“ – организације која је водила Обамину кампању за изборе 2012, а сада је анагжована у форми саветника Хилари Клинтон, показује да је Хилари Клинтон Билдербергов избор за 2016. годину. Билдерберг ће подржати Месинин поход за финансијску подршку бројних транснационалних корпорација и банака чији су представници присутни на овом тајном састанку.
Но, присуство 2 000 федералних полицајаца који у кругу од 10 км забрањују пролаз новинарима, истраживачима и заинтересованој публици показује да је Билдерберг „елита“ упала у опасну параноју. Веома је забавно гледати на интернету, који прати милионска публика широм света, у какве (за њих ужасавајуће) ситуације упадају елитни командоси „Кобре“ и федерални полицајци при сусрету са репортерима Infowars, Робом Дјуом и Џошом Овенсом, који се позивају на демократске вредности и право медија на извештавање.
Да ли се и овим, наоко ситним „детаљима”, коначно потврђује да је откривање истине о раду и плановима Групе Билдерберг у основи њене пропасти и победе човечанства над креаторима Новог светског поретка?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *