Повређена двоjица младића у пуцњави у K. Mитровици

Двоjица младића српске националности повређена су претходне ноћи у пуцњави у северном делу Kосовске Mитровице, збринути су у здравственом центру у том граду и нису животно угрожени.

Заменик регионалног директора косовске полициjе Бесим Хоти изjавио jе Танјугу да се инцидент догодио нешто после jедан сат иза поноћи испред jедног од локала у овом граду. Полициjа трага за jедном особом за коjу претпоставља да jе користила ватрено оружjе и нанеле повреде двоjици младића.
“Не знамо тренутно мотив напада, а у локалу испред коjег jе дошло до пуцањаве налазило се око 70 гостиjу”, казао jе Хоти.

Дежурни ортопед у митровичкоj болници доктор Љубомир Jакшић изjавио jе Танјугу да су током ноћи примили два пациjента коjи су имали повреде нанете ватреним оружjем – jедан пациjент С.M. (26) оперисан jе током ноћ и има устрелну повреду десног стопала и налази се на одељењу интензивне неге.

Његово стање jе стабилно, рекао jе Jакшић додаjући да jе други пациjент T.П. (24) повређен рикошетом и да jе смештен на одељење ортопедиjе, као и да jе у стабилном jе стању. На оваj начин jе настављена сериjа инцидената у Kосовскоj Mитровици коjа jе отпочела прошле недеље, када jе jедан седамнаестогодишњак српске националности повређен у близини главног ибарског моста.

Пуцано на полициjско возило у Kосовскоj Mитровици

Непознати нападачи пуцали су рано jутрос на возило Kосовске полициjе коjе jе било паркирано испред Здравственог центра у северном делу Kосовске Mитровице.

Инцидент се догодио jутрос око 02.00 сати повређених ниjе било, али jе на возилу причињена материjална штета изjавио jе митровичком Радиjу Kонтакт плус заменик регионалног командира Kосовске полициjе Бесим Хоти.

На возилу jе пробушена jедна гума и оштећено jе стакло, рекао jе Хоти и нагласио да у тренутку напада у возилу ниjе било полицаjаца.

Хоти jе казао да се трага за jеним лицем, чиjи идентитет ниjе навео, а коjи jе осумњичен за ово кривично дело.

Један коментар

  1. Bitno je da se drzimo nametnutog Briselskog sporazuma. I opet konstatacija cisto da se ne zna ..vise je sns ucinio ustupaka nego ds za celo vreme svoje vladavine. Fusnota ,Briselski sporazum,zajednica srpskih opstina sve je to zamajavanje nareg naroda od strane perfidne politike vlade AV. Na kraju istada da su ” zuti”- zlato spram ovih sada. Strasno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *