Забран из којега се не излази жив

Пише Мара Кнежевић Керн
Финска лекарка која је упозоравала на опасност од експеримената са психотронским оружјем ради контроле ума умрла је под мистериозним околностима. Да ли је истина ућуткана?

Изненадна насилна смрт финске лекарке, др Рауни Лене Луканен Килде, скренула је пажњу медија на дуго прећуткивану тему: експерименте са психотронским оружјем. Др Килде је била један од организатора прве европске Конференције против тајног узнемиравања, одржане 20. новембра 2014. у Бриселу. Конференцију су организовали EUCACH (Европска коалиција против тајног узнемиравања) и STOPEG Foundation (СТОП електронском оружју и бандитском ухођењу). Учесници Конференције су се фокусирали на глобалну контролу ума, организовано ухођење и електронско узнемиравање, на скаларне таласе коришћене за контролу ума – уз гесло „Човек је ум, а не тело“.

У којој мери су теме погодиле мету, говори информација да је др Килде преминула 9. фебруара 2015. под крајње сумњивим околностима, а овај фатални психотронски напад био је један у низу напада на њен живот, укључујући покушај тровања. Ова научница се годинама бавила изучавањем „мистериозних“ феномена на које су се жалили ментално здрави људи, као што су непознати гласови, главобоље, малаксалост… Лекари необучени да препознају последице психотронског насиља овим људима су давали седативе или их упућивали на психијатријска одељења, где се експеримент неометано настављао.

ЗЛОЧИН ПРОТИВ ХУМАНОСТИ Спрега медицинског особља и „Великог брата“ није тајна и представља највећу мрљу на угледу оних од којих с правом очекујемо заштиту. Откривање механизама ове спреге, као и указивање на кључну улогу „надзорника“ над психијатријским одељењима др Килде је платила главом. Предубоко је загазила у забран из којег се жив не излази.

Верујући да човек мора да се бори без страха од последица, она је обилазила континенте делећи своја сазнања са људима спремним да прихвате истину како би једног дана нешто предузели зарад сопствене заштите и заштите свог потомства – као што знамо, чиповање новорођенчади је већ почело. За сада, „добровољно“.

[restrictedarea]

Будућност планирана Агендом 21 предвиђа и потпуни губитак приватности, увођењем спољне контроле над свим функцијама нашег физичког тела, уз помоћ уграђених имплантата. Атак се врши и на духовне, емоционалне и менталне процесе, укључујући подсвест и снове! Имплант ће нам бити досуђен да га носимо до краја живота.

Др Килде је непрестано подсећала на изјаву Била Гејтса: „У будућности ће бити места само за елиту, техничко особље и робове.“ Овај опасан човек, упркос томе, неометано обавља своје задате активности, вероватно и сам под контролом мрачних сила, које и њега „држе на узди“.

Последње речи ове научнице, изговорене на Конференцији 2014. гласе: „Морамо сами себи да помогнемо. Нико други нам неће помоћи. Ни институције, ни владе, зато што оне раде против нас. Реч је о владином злочину против хуманости, а то се изводи на највишем нивоу у свакој земљи чланици УН… И премијери и председници наступају под лажном заставом. Нама може помоћи само освешћеност, освешћеност, освешћеност.“ Др Килде наглашава да нису само „звиждачи“, научници и новинари истраживачи у опасности већ и сви немоћни људи чије се име не налази на Гејтсовом списку подобних да преживе.

ЧИПОВИ УБАЧЕНИ У ВАКЦИНУ Иза наслова предавања др Килде, „Блистава светлост у тамној сенци, човек је ум, не тело“, стоји откриће руског научника Алексеја Савина, објављено у „Правди“, да су људска бића заправо информациони електрични систем на који се може деловати споља. Први експерименти оваквог деловања започети су 1874. у Дејтону (Good Sаmaritan Hospital). Пацијенткињи су у мозак уграђене електроде, након чега је преминула. У Шведској је 1946. изведен сличан експеримент над бебом, без знања родитеља, што је проузроковало патње овом бићу током читавог живота. Др Килде прилаже доказе да се контрола ума данас спроводи уз помоћ чипова величине 50 микромилиметара, убачених у вакцине (Гејтс је својевремено најавио ову методу, уз евентуално засипање „вакцинама“ из ваздуха).

Све медицинске школе уче да су људи који чују гласове и имају утисак да се на њихов ум споља делује, да им неко чита мисли ментално болесни. Према Европском „Галуп“ истраживању из 1984, код 41 одсто Исланђана се манифестују ови симптоми.

Нико не учи лекаре да препознају симптоме деловања програма контроле ума, нити их учи да тај програм постоји. Др Килде је после студија сама кренула у истраживање, ужаснута количином неинформисаности и незнања колега с којима је долазила у контакт. Ово оружје се у војном жаргону назива „несмртоносно“, али је у психијатрији то табу тема. Институт за истраживање разоружања у Женеви, под окриљем УН, 2002. је дефинисао контролу ума као „оружје за масовну деструкцију“, у равни са атомском бомбом.

Један од излагача на Конференцији у Бриселу, Чех Мојмир Бабачек, изнео је методе којима се служи чешка држава како би прикрила од јавности постојање овог оружја. „Признати и класификовати ово оружје значи дати могућност становништву да се избори за своју забрану. С обзиром да је за сада релативно мали број људи нападнут овим зрацима, мала је и вероватноћа да ће они успети да се изборе за забрану. Они који нису погођени још увек немају свест о ургентности деловања.“

Бабачек је цитирао део из војне доктрине САД за 21. век под насловом „Пројекат за нови амерички век“. Аутори најављују употребу новог оружја, с обзиром да је све друго већ застарело.

МАНИПУЛАЦИЈА УМОМ У фебруару 2000. године руски часопис „Сегодња“ је објавио чланак „Јахачи психотроне Апокалипсе“ у циљу информисања јавности о томе да је руска владина информациона агенција ФАПСИ упоредила ефекте психотронског рата са ефектима нуклеарног оружја, позивајући се на извештај „Информационо оружје – претња националној сигурности Русије“. Руска дума је тим поводом послала писмо УН, ОЕБС и Европском савету, предлажући да се путем међународне конвенције забрани развој и употреба овакве врсте наоружања.

УН су руски предлог ставиле на дискусију у марту 1998, али се у међувремену овом предлогу изгубио траг. Председник Владимир Путин је у септембру 2000. у претње Руској Федерацији убројио и „претње у сфери духовног живота, појединцима и групама, усмерене на разарање социјалне свести“. Том приликом је захтевао забрану „информационог оружја“. Наглашено је да се на овај начин може деловати на „политичке и културне обрасце у свести људи, као и на дезоријентацију у самоидентификацији појединаца“.

Према руском научнику А. Охтарину, ово оружје може да убија људе. Сем ултразвучног и микроталасног оружја, постоји и психотронско оружје. Мало је вероватно да ће неко у Србији предузети истраживање случаја недавне „колективне хистерије“ деце, с обзиром да смо још увек у фази „веровања“ да се то нама не може догодити.

За то време конгресмен Д. Кучинић у Конгресу САД 2001. даје информацију о могућностима овог оружја да делује „с копна, мора и из свемира, користећи се електромагнетним, психотронским, соничним, ласерским зрачењем, или осталим методама ‚директно усмерене енергије‘ са утицајем на појединце, циљане групе или читаву популацију“.

Руски научници Владимир Суганков и Владимир Лопатин у књизи „Психотронско оружје и безбедност Русије“, међу могуће методе деловања овог оружја наводе „генераторе физичког поља“, познате и непознате природе, што је било предмет вишедеценијског истраживања КГБ и ЦИА.

Потенцијална моћ деловања звука и светлости на мозак коришћена је у psychowalkman индустрији. Манипулација мозгом се врши деловањем на мождане импулсе, ремећењем хемијског баланса. Човекова воља је у потпуности елиминисана, а делује се и на рад срца и осталих органа, као и на емоције.

Роберт Бекер (два пута номинован за Нобелову награду) објавио је рад у којем се говори о могућности да се ефекти хипнозе постигну излагањем електромагнетним таласима одређене фреквенције без икаквих додатних технолошких помагала.

У Завршном извештају о захтевима за обављање биотехнолошког истраживања за аеронаутичке системе (Final Report on Biotechnology Research Requirements for Aeronautical Systems) америчког Војног ваздухопловства пише: „Иако је првобитна намера била да се деградирају људски перформанси уз помоћ деловања термалног и електромагнетног поља, развојни планови иду у правцу утицаја на менталне функције, уз помоћ спољашњег деловања на одређена енергетска поља.“ Планирано је да се ови експерименти усаврше до 2010.

Где се налази Србија у том необјављеном рату, још увек нисмо добили одговор, као што ниједан „округли сто“ организован од стране медија главног тока неће покренути дискусију са експертима и жртвама психотронског рата.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *