Свет није ништа урадио да би се Срби вратили на КиМ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин изјавио је данас да се српске избеглице нису вратиле на Косово јер међународна заједница „није урадила баш ништа“ да до тога дође.

„Влада може да буде поносна на оно што је урадила, али не може да буде задовољна јер се Срби нису вратили“, рекао је Вулин за Радио-телевизију Србије уочи 11. годишњице насиља на Косову 17. марта 2004. године.

Вулин је истакао да се 17. март први пут обележава званично на нивоу државе и да је тај датум постао „део званичног протокола“, а да ће у Косовској Митровици бити одржана свечана академија.

Упитан како ће бити обележена 16. годишњица НАТО бомбардовања Србије, министар је рекао да ће се 24. марта испред срушене зграде Генералштаба Војске Србије јавности обратити премијер Александар Вучић.

„Ово је најбољи начин да покажемо да се сећамо, да памтимо и наравно да гледамо испред себе“, оценио је он.

На питање о реконструкцији Владе коју је најавио Вучић, министар је одговорио да ће председник Владе сам о томе одлучити, јер му је народ дао „50 одсто гласова“.

2 коментара

 1. Тачно, ништа нису урадили, настављају се злочини и протеривања, несгурност и зло.

  УН резолуција 1244 јасно каже да мора да се врати за полчетак преко 1000 војника и полицајаца на Космет.

  Шта је са “Вечном ватром” на Ушћу, зашто неко хоће да је сруши, да се направи неутрални споменик. Зашто се не обнови Вечна ватра!???

  Догодине у царском Призрену!

 2. ” Svet ” je sve uradio da protera Srbe sa Kosmeta i da se ovi vise ne vrate!!!
  Ono na sta je Vlada ponosna, cestiti gradjani Srbije se stide!!! Pa to je kao ono ” operacija uspjela , pacijent umro”!!!
  Od poslije Slobe radi se o cistoj VELEIZDAJI SRBIJE .!!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *