Лорен Морет – Не таласајте! Он вас посматра

Разговарала Мара Кнежевић Керн
Шта се крије иза зидина резилијентних Рокфелерових градова и како се Београд нашао међу 35 метропола којима је понуђена ова верзија језиве будућности?

Фондација „Рокфелер“ је, у оквиру пројекта за изградњу 100 резилијентних градова широм света, објавила списак од 35 градова (децембар 2014.) а међу њима је и Београд „позван“ да се придружи све бројнијој мрежи урбаних центара који се припремају да одговоре на изазове 21. века. О чему се ту заправо ради, објашњава у разговору за „Печат“ Лорен Морет, научница изузетне храбрости, која је 1999, после напуштања „Ливермор“ лабораторије за нуклеарно оружје, постала „звиждач“, износећи у јавност детаље „највеће научне подвале везане за ‚Јука маунтин пројекат‘“.

Моретова је била члан парламента и Конгреса, а појавила се као сведок-експерт на Међународном суду за ратне злочине везане за Авганистан, у Токију. Из перспективе геолога (једна од првих жена са дипломом Универзитета Дејвис из Калифорније) и експерта специјализованог за област „деловања јонизујућег зрачења на природно окружење и жива бића“, Лорен се годинама бави врхом „научне мафије“, а као признати стручњак за бројне научне дисциплине, у своја открића уноси додатну димензију, коју немају независни новинари истраживачи.

Како тумачите Рокфелеров пројекат изградње „резиденцијалних градова“ и вест да ће они добити „бесповратна средства за именовање директора за резилијентност, чији задатак ће бити да планира и спроводи стратегију резилијентности града“?

С обзиром на то да живим у једном од „специјалних Рокфелерових градова“, имам и лично искуство о томе: живети у њему постала је ноћна мора. Ми имамо четири таква града – Сан Франциско, Окланд, Аламеду и Беркли. Рокфелер је предвидео (планирао) да до 2050. године, уместо данашњих 50 одсто, број житеља урбаних области порасте на 70 одсто, што значи да ће се сеоска популација протерати са својих поседа, уз убрзану трансформацију у урбану сиротињу – беземљаше, чиме би еугенички пројекат уништавања вишка становништва био заокружен. Америка управо преживљава фазу елиминације бескућника, произведену оваквом политиком, а то је упоредиво са Хитлеровим коначним решењем. Амерички бескућници се прослеђују у сабирне ФЕМА кампове да би их, уместо гасних комора, подвргли чиповању и принудној стерилизацији. Ако је било ко у Србији помислио да су Рокфелер и братија „резиденцијалне центре за изазове 21. века“ наменили локалном становништву, грдно се вара. Навешћу вам пример неколико „затворених градова“ у Латинској Америци, изграђених на државном земљишту, ограђених и заштићених „безбедносном технологијом“, где се улази уз посебне идентификационе картице (уграђене чипове) а радна снага која их опслужује нема слободу изласка и уласка по сопственој вољи. У овим градовима станује белосветска елита, која не подлеже законима земље домаћина, има сопствену валуту и пореска правила – речју, недодирљиви.

[restrictedarea]

Како се ради о иницијалној донацији Фондације „Рокфелер“ у вредности од 100 милиона долара, на који начин ће Фондација контролисати резиденте?

Контрола се врши најсавременијом технологијом уграђеном у сваку стамбену јединицу ради могућности праћења свих активности, а велики део информација биће обрађен уз помоћ „паметног“ струјомера (smart meter) за мерење потрошње електричне енергије у домаћинству. Они имају базу такозваних „midware“ или „flat array“ антена, малу али моћну, пројектовану за пренос информација о свему што се у кући дешава. Оне „узгред“ црпе информације из свих електричних уређаја, компјутера… и бележе све што сте изговорили, радили, па чак и помислили. Сви ти подаци преносе се у централу, одакле их преузима брод, стациониран у офшор зони (међународне воде).

Били смо сведоци претварања „Мерск“ брода у офшор брод, напуњен компјутерским серверима. Његово преуређивање трајало је преко две године да би пре шест месеци испловио. У броду се налазе сви подаци из наших градова, сваки „smart meter“ се повезује са „Инмарсат“ сателитом, умреженим са геостационарним сателитом изнад Камеруна у Африци.

Чак су и подаци америчке службе безбедности преузети помоћу тог сателита, одакле се прослеђују „Инмарсат“ централи у Лондону. Глобална сателитска компанија „Инмарсат“ је основана у Холандији, а познато је да су Холанђани увек били умешани у фашистичке пројекте, као што су рендген-машине на аеродромима. Њихова повезаност са педофилским ланцем, укључујући и холандску краљевску породицу, говори о природи ове државе и менталном склопу владајуће елите.

Да ли је најављено увођење „паметних“ бројила у Србију један од механизама за успостављање контроле над становништвом, укључујући и оно осуђено на живот у сенци „града за елиту“?

Овде у Берклију и оближњим „специјалним градовима“ изненада су се појавила „паметна“ бројила, уграђена у све пословне зграде и станове, затим ново улично осветљење, као и моћни преносници телефонских веза (уз адаптирање постојећих на већу снагу помоћу каблова за електричну струју). Велике антенe уграђене у зидове зграда спроводе снажне сигнале, сличне онима из „smart metersa“. Ови сигнали вас могу оборити на под или изазвати неподношљиве главобоље, што ће даљинским управљањем бити примењивано на сваког ко није „хармонизовао“ понашање са новим правилима Агенде 21. Управљачи светом прате саобраћај и кретање људи уз помоћ уличних светиљки, а имају могућност да вас изложе удару електромагнетних таласа – изазивајући бол кад год им се прохте. Ти Рокфелерови градови имаће технологију којом ће бити онемогућен приступ непожељнима, а то се управо догађа у Берклију.

Да ли је војска укључена у овај пројекат?

Пошто свака технолошка иновација одлази у руке војних стратега, ову технологију је искористила холандска војска ради праћења бродова на мору. Убрзо је, паралелно с развојем програма, започео војни бизнис. Привикавање становништва на методе контроле и државног терора започиње операцијама „под лажном заставом“. Сателитским системом „Инмарсат“ желели су да прате сав авионски саобраћај, али им је било потребно „мистериозно“ рушење два малезијска авиона како би ово оправдали.

Како ће се та технологија одразити на наш будући живот?

Развијен је софистициран начин праћења људи широм планете. У ту сврху користи се ДНК електрични сигнал (слично отиску прста) који омогућава праћење одређене особе из сателита ма где се она нашла, дању или ноћу, коришћењем инфрацрвених зрака. Све што је људски креативни ум смислио преузели су у своје руке, а открића једног од највећих умова – Николе Тесле, служе као неисцрпан извор информација. Они томе нису дорасли, али их ништа не спречава да експериментишу, згрчући огроман новац лажном причом о „климатским променама“, смишљеном у Ал Горовој кухињи.

Крајњи циљ је стварање глобалног робовласничког друштва, а докле су спремни да иду, може се закључити из Рокфелеровог говора о неопходности укидања новца. Уколико их не зауставимо, они ће успоставити такав систем који омогућава држави (Рокфелеру, као њеном стварном власнику) да вам укине рачун без икаквог објашњења – притиском на дугме, а довољно је да им се учини да превише „таласате“. Све што сте зарадили током живота биће у њиховом сателитском компјутеру, под строгом контролом оних који никоме ни за шта не одговарају, као што нас данас принудно вакцинишу не преузимајући одговорност за трагичне последице. Рокфелер и Бжежински су о томе писали у књизи „Између два века“, а ја посматрам како се то остварује пред мојим очима, брже него што је могуће замислити.

Да ли вас забрињава експлозија у запорошкој нуклеарки, у децембру 2014?

Преокупирана сам догађајима у Украјини: бојим се да је ситуација много опаснија него што људи могу претпоставити. Полудела кијевска хунта, контролисана од стране језуита из америчке владе, у стању је да нас увуче у планетарну катастрофу. Посебно је забрињавајући гест Џона Керија, који им је у новембру 2014. поклонио четири мини-нуклеарне бомбе, а још више та експлозија у запорошкој нуклеарки, у децембру 2014. Кијевска хунта крије да је том приликом дошло до ослобађања радијације слично чернобилској хаварији, али сам у међувремену пронашла податке на званичном блогу шведске, литванске и грчке владе. Према овим извештајима, облак радијације се проширио Европом, а био је највиши над Грчком током председничких избора. Као што је Путин од почетка говорио: „Кијевска хунта је у стању да уради највеће глупости, с обзиром на капацитет кадра постављеног на највиша места у влади.“ Иза овог људском руком изазваног хаоса стоји Рокфелер, који је на Бизнис конференцији УН, септембра 1994, рекао: „Налазимо се на ивици глобалне трансформације. Све што нам је потребно јесте добро припремљена криза и нације ће прихватити Нови светски поредак.“ Кад год вам спомену реч криза, сетите се да се не ради о спонтаном процесу.

У украјинској драми се препознаје матрица по којој систематски уништавају трагове месопотамске културе. Ко стоји иза тога?

Док је у априлу 2013. пљачкан Национални музеј у Багдаду, америчке трупе су чувале стражу. Поход је настављен са циљем да се цео Ирак покраде, а оно што се понети не може претвори у прах и пепео. Вавилон је преоран булдожерима и претворен у америчку војну базу, као и Ур (основан 3.800 година пре нове ере). Предворје караван-сараја из 10. века коришћено је за уништавање отетог оружја, а „неконтролисане“ банде такозваних фундаменталиста 9. марта су булдожерима разориле Нимруд, престоницу Асирске империје. И ваше цркве на Косову су рушили – верујете ли да иза тога стоје „примитивни џихадисти“? Па они су у Ираку уништили 113.000 књига непроцењиве вредности, међу којима је био велики број исламских астролошких књига, коришћених у златно доба ислама. А за то време САД, ВБ и Канада тамо имају војне саветнике.

Уништавање се одиграва на физичком, културном и економском плану. У каквом стању је украјинска привреда?

Валентин Красов је у марту изнео податак да Украјина располаже резервама злата за покривање увоза само за месец дана… Међународна невладина организација „Gold Anti-Trust Action Committee“, открива механизме тајних трансакција „gold cartelа“ или „gold trustа“, који бацају око на златне резерве свих земаља, вребајући тренутак да их се докопају. Украјинско злато, као и златни уметнички предмети из Кијевског музеја, иначе национално благо Русије, однесени су ван земље одмах након устоличења Јацењукове марионетске владе. Очевици сведоче о појави необележеног транспортног возила на аеродрому Бориспол у Кијеву, 7. марта 2014. Петнаест у црно обучених маскираних људи пратило је утовар 40 кутија непознатог садржаја. Један украјински званичник је изјавио да су „све златне резерве однесене у Пиндостан“ (подсмешљив назив за земљу Грингоа) да би наставиле пут из руке у руку, до сабирног центра за све покрадено светско богатство.

Представници пројекта „Адаптација на климатске промене на подручју Западног Балкана“, приликом боравка у Београду, изнели су податак да ће до 2100. године температура у региону порасти за 5,6 степени. Да ли ова предвиђања имају научну подлогу?

Подсетила бих вас, као геолог, на чињеницу да је западна наука веома млада, и често се манипулисало појмовима као што је „промена климе“ због непознавања научних принципа, али и због потребе да се угоди елити и господарима новца. Да би се разумели ови природни циклуси, потребно је познавати промене настале током „deepа“ (мултимилионски број година од постојања света, са траговима доступним научницима, првенствено геолозима) а томе су највише допринеле две научне дисциплине: геологија и астрофизика. Оне нуде другачији поглед на климатске промене од „политички коректних“ следбеника Ал Горове теорије о утицају CО2 на „загревање Планете“, за шта би кривицу требало свалити на сиротињу. Њима је намењен пропагандни филм „Непријатна истина“, који је изазвао хистеричне реакције забринутих маса због подизања нивоа мора и поларних медведа који умиру, иако су преживели најмање десет глациjалних периода, сваки у трајању од 100.000 година. Срећом, званична наука не подржава ове црне слутње.

Ал Гор је 2007. поделио Нобелову награду с ИПЦЦ (Mеђудржавни панел за климатске промене). Зар та чињеница не улива поверење?

Већина учесника овог панела (2500 људи) нису научници, већ бирократе, без увида у научне студије. Они слепо верују да је глобално отопљење стварност и да је проузроковано људским активностима. Недавно је ТВ Нешвил изнела податак да „забринути Гор“ живи на два имања – једно је у Нешвилу, са 20 соба и осам купатила, а друго у Арлингтону. Његови енормни рачуни за гас и струју говоре о висини његовог „carbon footprintа“ (стопи CО2). „Карбон барон“ Гор је познат као први климатски билионер, спреман да координира амерички енергетски пројекат вредан шест трилиона долара. Притом најављује социјалну трансформацију „бржу и ефектнију од индустријске револуције“.

Горов филм „Незгодна истина“ послат је средњим школама у Великој Британији. Случај је стигао на суд, који је досудио да школе морају, пре приказивања филма, упозорити децу на његову политичку обојеност, као и да им дају на увид и другачије погледе како не би a priori усвајала гледиште из филма. Десет година након приказивања његовог филма, научници већ увелико говоре о „великој превари хокејашког штапа“ којим је изазвана паника око наводног глобалног отопљавања. Геолози су открили да од 9. до 13. века уопште није било леда на Исланду (тада је дошло до колонизације Исланда и Гренланда) и да је концентрација CО2 у еоцену била слична данашњој или мало већа.

Какву улогу игра војни сектор у овој операцији?

Као некадашњи научни сарадник из „Ливермор“ лабораторије за нуклеарно оружје, о којој сам изнела у јавност многе непријатне истине, знам добро о чему се ради: Горов климатски модел не садржи бројне факторе од утицаја на климу, а избегнуто је и спомињање војног сектора – највећег произвођача CО2, као што нису наведени крстарећи туристички бродови, ни нуклеарне централе (оне производе три пута више топлоте него електрицитета). Војни сектор од Вијетнамског рата улаже огроман новац да климатски систем претвори у оружје. Количина енергије у левку торнада може се упоредити са педесет килотона експлозива. Обична олуја или ураган настао на Атлантику могу донети с мора преко 1.000 мегатона енергије. Очигледно је да се модификација времена спроводи уз помоћ дестабилизације атмосфере.

Шта се још крије иза приче о CО2?

Брига због CО2 је само маска за прикривање приче о ХААРП-у и контроли климе. Банке и Ротшилди стоје иза тога, а Ротшилди поседују 80 одсто рудника уранијума, што им омогућава монопол на овом тржишту. Пропагандна кампања против CО2 је, између осталог, осмишљена како би се изградило што више нуклеарки. Британски научник за атомску енергију, др Кити Литл такође је потврдила ове оптужбе, а јапански истраживач Тахаши Хироше у књизи „Црвени штит“ доказује да су Ротшилди власници тајне мреже за контролу нуклеарног бизниса.

Председник Међународног комитета за модификацију климе Џорџ Фаразулис рекао је недавно (за Танјуг) да би Србија могла да буде центар за модификацију климе. О каквим се технологијама ради?

На врхунцу Хладног рата шеснаест еминентних научника из шест земаља изнели су виђење будућих ратова, из угла својих дисциплина. Др Гордон Мекдоналд, дизајнер и руководилац програма ХААРП, изнео је предлог „Како развалити природно окружење“, развојем својеврсног хардвер и софтвер пројекта за вођење „тектонског рата“, тврдећи да су у овај програм укључени ЦИА, М16 и Мосад. Откад је патент продат Рејтону 1995, ЦИА и ХААРП започињу експерименте изазивањем серије земљотреса, међу којима је и онај у Јапану (Кобе) па урагана Катрин 2005, као и земљотреса у Кини, на Хаитију, у Чилеу и коначно, 2011, великог Тохоку земљотреса и цунамија који је погодио Фукушиму. Ове операције се могу изводити прикривено: незапамћене поплаве, олује, суше, земљотреси, цунамији. Овакви ратови неће никада бити објављени, а могу се водити годинама, све док економски толико не исцрпе земљу да се војна окупација обави без отпора.

Научници упозоравају да је наше познавање основа Теслине науке и технологије крајње примитивно, а још су примитивније политичке форме и процедуре за бављење последицама модификације климе. Искуство говори да су последице непредвидиве, а претпоставке од којих полазимо најчешће погрешне.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *