Надвила се катастрофа

Дмитриј СЕДОВ

Дуго сам сумњао да Руси шаљу Србе у ЕУ као своје специјалце који ће спокојни живот Европе претворити у кошмар. За почетак, ти диверзанти су организовали војну параду у част Владимира Путина, самим тим  истакавши своју спремност да служе његовим агресивним циљевима на међународној арени. Потом су уследила њихова конкретна дејства. У време када је читава напредна Европа тачно у складу да учењем Зигмунда Фројда осетила прилив садомазохизма и увела санкције Русији, Срби су се демонстративно окренули од наше политичке ЛГБТ заједнице и остали су на страни Русије. Штавише, они су показали спремност да пошаљу Русији неопходну робу. Такво понашање представљало је шамар за наш политички либидо и раније јединствени затворени клуб почео се делити на фракције. Неколико посланика-транвестита у очајању је чак пожелело да врати своје изгубљене полне органе. Посланик пољског Сејма трансексуалка Ана Гродска (раније, као мушко Кштитов Беговски) мукала је као крава.

Међутим, отказ од санкција био је тек почетак. Даље је било још горе. ових дана је Виталиј Чуркин, познати руски терориста и по положају званични представник Москве у УН, безобразно објавио читавом свету да његова земља подржава захтеве Срба за стварањем трибунала за злочине косовара у периоду уочи рата 1999. године и после њега. Шта нас све чека? Немилосрдна банда Срба и Руса намерава да дискредитује чиста имена најбољих синова Косова – Рамуша Харадинаја, Хашима Тачија и других хероја код којих се приликом благог напрезања чула вида могу приметити анђеоска крила иза леђа. И њих желе да изведу пред суд и припишу им оно што никада нису чинили, а затим да иструну у тамници као неки српски политичари. Уколико се то деси, онда ће Медлин Олбрајт, попут шипарице заљубљена у Хашима Тачија, бацити у вир.

Али ни то још није све. После обрачуна са најбољим синовима Косова, та банда ће се сигурно ухватити за наводне злочине НАТО пакта који су као бајаги почињени за време мирне принуде режима С. Милошевића на капитулацију. Биће проглашена нељудска хајка на Била Клинтона и поштену Медлин Олбрајт, можда чак и на Монику Левински. Наравно, људи ниске културе једва чекају саслушање Левинске како би она подробније испричала све ужасе које је са њом чинио Бил Клинтон. Али масовна и вешта пропаганда Руса и Срба може збунити много часних људи и они ће поверовати у бајке о бомбама са осиромашеним уранијумом и жртвама бомбардовања међу женама и децом. Јер су многи већ заборавили да је бомбардовање носило хуманитарни карактер, а бомбе су имале експерименталну намену и такозване жртве су демонстрирале радост приликом сусрета са америчким ракетама.

Страшна забринутост нас обухвата од таквих перспектива. Недавно је Барак Обама изјавио да је Русија бацила изазов читавом демократском светском уређењу које предводи САД. Наравно, он је био у праву, али је заборавио да дода Србију која стоји иза леђа Москве са камењем у рукама. Тај пар има дуге руке и оштре језике. На нашу невољу, завршена је епоха Џимија Шеја који је терао западне медије да се построје. Свет је почео да сазнаје више него што му је дозвољено и Москва и Београд се непрекидно користе тим околностима. Ето, на пример, ма колико се трудили украјински национал-социјалисти да оптуже Русију за грађански рат у Украјини, ти хероји су изгубили. Сада само глупаци не знају да су кашу закували управо они. А то већ привлачи међународни трибунал.

Размислите и сами: трибунал над херојима Косова, трибунал над херојима НАТО, трибунал над херојима “Десног сектора”? Шта ће из тога испасти? Ми представљамо напредни део човечанства са нашим уранијумским ракетама и тржиштем са људским органима, а хоће да нам суде? Да нису српски и руски захтеви на нашу слободу и правду отишли предалеко?

Треба звонити на узбуну господо.

С уважавањем, портир канцеларије Савета Европе у Стразбуру, Зигмунд Обридаљски

http://www.fsksrb.ru/

Један коментар

  1. Gospodin je opčinjen brigom za babe i žabe, i groteksnom mržnjom prema svemu što je pravoslavlje.Gospodina Sedova je predominantan i autoritaran otac učinio ovo što on sada misli i piše.Možda je ovo samo laka obmana da se dokopa Amerike i grin karte, samo nikako na put bez majke.Ko zna, možda je baš majka idejni tvorac ideja kako dušu prodati đavolu.Celokupan njegov tekst nije vredan komentara, ali mu mogu dati predlog.Neka zatraži državljanstvo “države” Kosovo, siguran sam da će mu se želja ostvariti i živeće dugo i srećno do kraja života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *