Стефановић наградио полицаjце за храброст и пожртвованост

Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић наградио jе данас и захвалио се полициjским службеницима Стоjану Станковићу из Баваништа код Панчева и Ђурици Врачаревићу из Србобрана коjи су у 2014. години показали храброст, пожртвованост и несебичност у свом послу и заштитили безбедност и животе своjих суграђана, као и имовину.

Стефановић jе након разговора са њима, новинарима казао да су њих двоjица показали много више од обичне храбрости и свега оног што позив и посао полицаjца захтева.

Oни су, како jе казао, штитећи људске животе, безбедност и имовину показали да су озбиљни професионалци.
“Хоћу да покажем примером ове двоjице људи коjи су жртвуjући и ризикуjући сопствене животе показали невероватну храброст и заштитили имовину и животе људи, да су такви полицаjци у нашоj земљи и да jе наjвећи броj њих такав”, рекао jе министар Стефановић.

Додао jе да су му њих двоjица у разговору рекли да би то опет учинили jер jе, истакли су, то њихова дужност и посао.

Иначе, полицаjац Стоjан Станковић jе 15. децембра док jе био ван дужности ушао у кућу коjа jе горела и спасао живот jедноj суграђанки. Tом приликом jе у пожару и сам задобио повреде шака.

Саобраћаjни полицаjац Ђурица Врачаревић из Србобрана jе краjем новембра спречаваjући отмицу аутомобила рањен у десну руку када jе отимач аута пуцао у њега.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *