Џоел Скаузен – Вашингтон жели да изазове нуклеарни рат

Разговарала Биљана Ђоровић

Трећи светски рат зацртан је у плановима транснационалне „елите“ као неопходна карика у успостављању Новог светског поретка, каже у разговору за „Печат“ Џоел Скаузен, аутор књиге „Стратешко релоцирање“, која разматра стратегије припрема за опстанак у  ситуацијама кризе као и у најекстремнијим ситуацијама

У предстојећем рату користиће се не само нуклеарно него и биолошко, хемијско, електромагнетно и свемирско оружје, чије се карактеристике још увек држе у тајности, предвиђа Џоел Скаузен, политички коментатор часописа „Врлд аферс бриф“ (World Аffairs Brief) и главни уредник часописа „Когитејшнс“ (Cogitations) специјализованог за питања закона и рада владе САД, као и стручњак за филозофију права и уставну теорију, војни пилот, дизајнер високобезбедносних станова и склоништа. Он упозорава да се људи морају припремити и оспособити за стратешко размишљање, деловање и за преживљавање, што је управо тема његове књиге, која је већ доживела три издања, постигла огроман успех у САД и свету и на основу које је снимљен истоимени документарни филм.

Скаузен је дизајнирао самоодрживе куће највећег степена сигурности широм Северне, Централне и Јужне Америке. Аутор је великог броја књига, међу којима су „Безбедна кућа – Архитектура, конструкција и изградња самодовољне куће и склоништа“; „Како изградити сигурно склониште у кући“ и „Темељи идеалне државе“.

Проф. др Сирил Бродерик из Либерије назвао је избијање еболе биолошким ратом против Африке и за њено ширење директно оптужио Министарство одбране САД. Владине агенције САД истражују биолошко ратовање у лабораторијама у Либерији и Сијера Леонеу, а Центар за контролу и превенцију болести је, по професору Френсису Бојлу, кључна агенција за управљање преливањем еболе у САД. Да ли избијање вируса еболе у Западној Африци можемо сматрати почетком глобалног биолошког рата?

Да, тачно је да Центар за биолошки рат у Африци експериментише еболом већ између седам и девет година, но не верујем да ће се данашња ситуација развити у светску пандемију и сада ћу објаснити зашто. Мислим да је важно разумети шта је неопходно да би се свет претворио у мегаарену за спровођење биолошког рата где би вирус или вектор који преноси болест угрозио светску популацију. Да би се то догодило, вирус мора да има способност преношења ваздушним путем. Но, веома је тешко добити мутиране врсте вируса које би омогућиле транснационалним „елитистима“ – глобалистима да то ураде. Овде у Америци ми сумњамо да су јединице за вођење биолошког рата пустиле вирус у Африци произвевши на хиљаде жртава да би засејали вирус зарад добијања мутиране форме вируса и вектора. Код тих хиљада заражених жртава, будући да вирус интерреагује са имуним системом, постоји много већа могућност добијања мутираних форми и различитих типова трансмисионих вектора. У САД, где је господин Данкан допутовао из Либерије и донео вирус, у карантин је смештено 45 људи који су са њим били у контакту, али они су ослобођени зато што нико од њих, изузев две медицинске сестре, није добио еболу. То је показатељ да се вирус сада још не преноси ваздушним путем, већ путем телесних течности – кашљањем, кијањем – како су га медицинске сестре и добиле. Без ваздушног преноса немогуће је остварити брз пренос и глобалну пандемију. А када поприме ваздушну форму, вируси су обично слабији и мање смртоносни него они који се преносе контактно, што значи да ће се смртност смањити много испод седамдесет процената, колика је сада.

Док је свет у паници због еболе, „елита“ невидљиво делује: УН су недавно једногласно и у медијима потпуно незапажено усвојиле Резолуцију 1373 – која омогућава земљама да повећају надзор над људима под мантром борбе против тероризма, а даје и основ да се неслагање и активизам прогласе за тероризам. Да ли би ебола могла да послужи и за увођење обавезне вакцинације и глобалног ванредног стања?

Не верујем да ће садашња ситуација ескалирати у глобално ванредно стање. То је веома компликован процес у којем се зауставља нормални трговински проток, неопходне су војне трупе и полиција како би се то спровело, а ванредно стање би произвело огромну економску штету и аутоматски би сву кривицу сносили глобалисти. На интернету можете пронаћи велики број анализа које упућују на спрегу између глобалиста и владе САД, који траже оправдање за увођење ванредног стања. Но, то је веома тешко изводљиво. Оно што они свакако раде јесте проналажење начина да што већи број дисидената стрпају у затвор, но глобалисти ће морати да чекају на много већи инцидент као што је светски рат да би имали оправдање за такву меру. То није случај са еболом, коју су засејали међу афричком популацијом како би произвели мутирану форму вируса. Погледајмо, свим жртвама се узимају узорци крви како би се урадили тестови за мутиране форме еболе. Биолошко оружје и биолошки рат опасни су и за саму „елиту“, којој је неопходно да буде подвргнута сигурној и безбедној вакцинацији. Потребан им је и виши преносни вектор него што га има овај сој еболе, као и онај сој против којег би могли да за себе обезбеде сигурну вакцину. Треба знати да су вакцине које се производе за „елиту“ веома квалитетне: стерилне, сигурне и безбедне, за разлику од оних које се производе за општу популацију. Ја се веома противим вакцинама које се производе за општу популацију, чији нежељени ефекти оштећују имуни и нервни систем. Верујем да ће глобалисти искористити кризу коју производе еболом како би увели обавезну вакцинацију као облик биолошког рата за смањење популације. То је њихова стандардна методологија. Погледајмо, на пример, шта се догодило на Филипинима. Декласификовани документ из 1974, Меморандум о националној безбедности САД 200, ставио је Филипине на листу земаља које треба подвргнути мерама радикалне контроле популације, кроз „програме помоћи УН“ , што је у случају филипинских жена значило масовну стерилизацију – кроз програме вакцинације против „тетануса“. Документа Светске здравствене организације (СЗО) показују да је она још 1974. основала посебну Комисију за вакцине које изазивају неплодност. СЗО је осуђена од стране филипинског Врховног суда за стерилизацију више од три милиона филипинских жена, против њихове воље, у току кампање вакцинације против „тетануса“. У својим документима СЗО је објавила да је сврха кампање за наводно искорењивање великих богиња у Африци била „да се елиминише вишак од 150 милиона подсахарских Африканаца“.

[restrictedarea]

 

Агенда СЗО за смањење становништва експлицитно је наведена и усвојена у форми Меморандума за националну безбедност САД 200, који је Хенри Кисинџер, тада државни секретар САД, сачинио за председника Ричарда Никсона. У том (сада декласификованом) документу подвлачи се да је „смањење броја становника, почевши од земаља тзв. трећег света, примарни циљ америчке спољне политике“. Документ је доспео до јавности и изазвао доста непријатности починитељима, али су они успели да прикрију читав низ чињеница и случај неутралишу применом разгранате методологије скретања пажње, показујући да људи који светској популацији намећу вакцине и владе које их промовишу деле исту геноцидну агенду. Ја не препоручујем људима да примају вакцине и саветујем их да своју децу заштите од вакцинације. Институције глобалног поретка ће морати да створе кризу глобалних размера, или да је таквом представе да би завели обавезну вакцинацију у контексту еболе. Но, и у том случају вакцинацију треба избећи. Једноставно немојте да примите вакцину, што би значило да морате да направите самостални карантин; одлучите се за самоизолацију, што подразумева напуштање градова и одлазак у руралне пределе, сакривање од органа власти, али то су цена и пут за избегавање масовне обавезне вакцинације која доводи до оштећења тела. У будућности ћемо се свакако суочити са пандемијама, али оно чему сада присуствујемо јесте масовно условљавање људи у САД да се навикну на драконску владину контролу и обавезну вакцинацију, што је веома опасно јер су вакцине један од главних метода за производњу и ширење болести. Морамо да практикујемо и подигнемо грађанску непослушност на ниво који може да нам обезбеди опстанак.

Званична војна документа Пентагона као и њихове компјутерске симулације садрже бројне сценарије за трећи светски рат. Према вашим увидима, постоји ли план по којем би САД извеле превентивни или „први удар“ на Русију или Кину?

Постојећи планови говоре о намери да се Русија и Кина наведу да изведу први нуклеарни удар на САД. Тачно је да је америчка војска веома забринута због руске и кинеске ремилитаризације. Амерички политичари не могу отворено да говоре својој војсци да не треба спремно да дочека удар, али они једноставно неће дозволити да се тај удар спречи и не изведе. Поштени људи унутар војске САД уочавају ову опасност, али политичка контрола која је успостављена између здруженог командног војног особља и Беле куће не дозвољава им да у потпуности развију своје планове. Неколико индиција упућује на то да САД не само да не планирају превентивни нуклеарни удар већ ће настојати да апсорбују први удар Русије и Кине и задају узвратни ударац после тога. Потврда за ово налази се у Председничкој директиви 600, коју је потписао председник Клинтон 1997, а она јасно одређује нуклеарним ракетним снагама (САД) да морају да буду спремне да апсорбују први нуклеарни удар и да се не ослањају на „лансирање по упозорењу“.

„Лансирање по упозорењу“ је процедура по којој ми (САД) детектујемо када Русија и Кина лансирају ракете и док су њихови пројектили у лету, ми можемо да лансирамо америчке пројектиле, тако да, када руски и кинески пројектили стигну на тло САД, погађају празне ракетне силосе, док они који су „лансирани по упозорењу“ погађају праве циљеве.

По тој стратегији, рат добија онај који је други лансирао ракете, а не онај који их први лансира. Наше нуклеарне ракетне снаге, тако, добијају нуклеарне шифре од Беле куће, неопходне за лансирање наших ракета, тек након покретања пројектила супротне стране.

САД ће наставити са изазивањем ратова на Блиском истоку и представљаће највећег светског силеџију у очима света све док Русија и Кина, које убрзано развијају своје оружане системе, не буду довољно спремне да предузму овај корак. То се не може очекивати пре почетка следеће деценије, односно 2020, за шта ће постојати и окидач – догађај који ће неминовно покренути Русе и Кинезе на акцију ове врсте, и ја мислим да ће то бити рат између Северне и Јужне Кореје, након што Северна нападне Јужну, када ће се поставити питање због чега САД нису захтевале промену режима и нису предузеле ништа да разоружају Северну Кореју. САД немају ни војну опцију за Северну Кореју, која непрекидно спроводи нуклеарна тестирања и тестирања ракета дугог домета, за разлику од Ирана, којем Запад после 2004. континуирано прети уништењем, иако Иран чак нема ни програм нуклеарног тестирања, а камоли ракете способне да досегну до територије САД. Разлог за изостанак било какве акције САД у односу на Северну Кореју јесте у томе што САД планирају да Северна Кореја буде окидач за покретање нуклеарног рата. То је веома једноставно, јер ова земља има два милиона људи под оружјем и 20.000 артиљеријских цеви усмерених према југу. Уколико Северна Кореја покрене операцију напада пуног спектра на Јужну Кореју, САД ће морати да употребе тактичко нуклеарно оружје да би се супротставиле овом нападу због тога што ми (САД) имамо 28 500 војника, морнара, ваздухопловаца и маринаца у Јужној Кореји, наспрам два милиона војника у Северној. За Кину би употреба нуклеарног оружја од стране САД представљала довољан доказ да су оне прве употребиле нуклеарни арсенал и покренула би нуклеарни одговор. Треба знати да Русија и Кина не намеравају да униште Запад. Оне не желе да униште градове на Западу већ само нуклеарне капацитете како би могле да га потчине својој верзији новог светског поретка и светске контроле. Али, наши лидери, који су у складу са овим плановима направили веома дубоке подземне бункере, изаћи ће из својих склоништа и рећи да су их Руси и Кинези преварили и да Запад мора да са здруженом армијом настави овај рат. САД располажу тајним оружаним системима које су развиле у циљу спречавања даљих нуклеарних напада Русије и Кине и они ће бити активирани после првог удара, током прегруписавања и стварања западних војних снага које ће кренути на Русију, Источну Европу и Кину. Ја сам, такође, предвидео да ће у циљу апсорбовања првог нуклеарног напада војне снаге САД бити потпуно уништене, тако да ће се Запад оријентисати на стварање и деловање глобалне армије која ће настати од НАТО. Циљ глобалиста ће бити да наведу Кину да током рата изда Русију и тако је суоче са ратом на два фронта који Русија неће моћи да добије. Након рата, Кина ће од стране глобалиста бити перципирана као непријатељ у новом хладном рату, што ће им послужити као изговор за оправдање даље милитаризације и они неће дозволити појединачним нацијама да поврате суверенитет који су изгубиле приступањем глобалној влади. После трећег светског рата наћи ћемо се у глобалном поретку где ће нам говорити да смо слободни, али ћемо суштински изгубити све слободе које смо имали у поретку националних држава и прогресивно ћемо изгубити свест о слободи и сећање на слободу.

 Глобалисти воде тотални видљиви и невидљиви рат против човечанства: од продора у институције и системе држава, психосоцијалног и техноинжењеринга, контроле ума до метеоролошких, климатских, бактериолошких, електромагнетних, информатичких и генетичких ратова, способних да униште људски род. Због чега им је неопходан термонуклеарни трећи светски рат?

Глобалисти ће покренути трећи светски рат зато што отпор глобализацији постаје све већи широм света, а то је било веома видљиво на последњим изборима у Француској и Британији. Показало се да, уколико демократски механизми делују, људи могу да изведу свет из глобализације, чега се моћници плаше. Али, уколико буде рата, ствари ће се за њих много једноставније развијати. Употреба операција „под лажном заставом“ најомиљенија је методологија транснационалне мреже моћи а њен успех најбоље показује једанаести септембар, који је успео да нас уведе у смешни рат против тероризма. Највећа оваква операција биће нуклеарни напад на САД, при чему ће он бити прави одговор Русије и Кине на провокације Запада који је, међутим, прецизно испланирао такву реакцију како би у условима постнуклеарне катаклизме приморао људе да прихвате Нови светски поредак, нестанак демократије, права и слобода и глобалну армију.

 Где су све изграђени подземни бункери за „елиту“?

Подземни бункери, изграђени пола миље под земљом, показују да влада САД зна да долази нуклеарни напад и припрема се да овај напад преживи. Будући да Русија и Кина не припремају напад на градове САД и ЕУ већ само на нуклеарне циљеве, и становништво ће преживети, осим оних који живе у близини нуклеарних постројења или војних база. Један од бункера налази се испод Морнаричке опсерваторије у Вашингтону, где је и резиденција потпредседника САД. Велики број бункера постоји испод облакодера у Вашингтону, један је тајно изграђен у Јути, док је испод Међународног аеродрома у Денверу смештен главни штаб окултних кругова у влади САД. На улазу у аеродром налази се девет метара висок кип пропетог коња од фибергласа, са сјајним црвеним очима, „Мустанг“. Направио га је Луис Хименез, који је погинуо током изградње кипа пошто је на њега пала глава коња.

Мурали на зидовима осликавају неку врсту апокалипсе и поновног „ускрснућа“ света на слабо насељеној Земљи, на којој нема насиља нити оружја. Постоји велики број подземних бункера, а осим тога, многи припадници ЦИА, ДИА и осталих владиних агенција у САД после пензионисања одлазе у планине Колорада и граде подземне бункере испод својих кућа. То значи да су високопозиционирани владини службеници добро упознати са блиском перспективом нуклеарног рата, али не раде ништа како би обавестили амерички народ о томе.

Ваш стриц Клеон Скаузен одиграо је пионирску улогу у разоткривању „комунистичке завере“ у форматизацији Новог светског поретка. Разрадио је и делове књиге професора Керола Квиглија: „Трагедија и нада – Историја света нашег доба“ који су се односили на „капиталистичку заверу“. Како ви гледате на ову теорију?

Књига „Голи комуниста“ (The Naked Communist) коју је Клеон Скаузен написао 1958, детаљно показује како је америчка влада, у коју су инфилтрирани комунисти, заједно са богатим банкарима довела комунисте на власт у Русији и подржала Лењина у борби против белогардејаца; помогла да се на власт у Кини доведе Мао Це Тунг, не шаљући војну помоћ Чанг Кај Шеку; подржала долазак комуниста на Кубу, ускраћујући војну помоћ Батисти и тако даље. Његова потоња књига „Голи капиталиста“ (The Naked Capitalist) представљала је одговор на књигу Керола Квиглија „Трагедија и нада“ из 1966. Керол Квигли, професор на Универзитету Џорџтаун, глобалиста, истражио је и документовао глобалистичку заверу у стварању Новог светског поретка, са чијим се идејама он лично у потпуности слагао. Глобалисти су били веома узнемирени појавом ове књиге, као и чињеницом да је Клеон Скаузен појачао њено дејство јер је истражио оно што је у Квиглијевој књизи дато само као наговештај − како су моћни кругови омогућили настанак комунизма. Клеон, међутим, није у потпуности схватио сву комплексност ове игре. Он је сматрао да се радило о комунистичкој завери и инфилтрацији комуниста у владу САД. Моја истраживања су показала да прави проблем нису били комунисти који су се инфилтрирали у владу, већ они чланови владе који нису били комунисти а штитили су комунисте. Неки од ових веома софистицираних појединаца, попут Алџера Хиса и Харија Хопкинса у Рузвелтовој администрацији, који су се придружили Комунистичкој партији и олакшали улазак комуниста у владу, били су заправо глобалисти и двоструки агенти.

Ваша књига „Стратешко релоцирање“ изашла је до сада у три издања. Треће издање има огроман број мапа у боји и разликује се од претходних и по томе што се у њој анализира безбедносна позиција земаља у целом свету. Шта стратешко релоцирање подразумева?

Написао сам књигу „Стратешко релоцирање“ знајући да је нуклеарни рат неизбежна компонента у стварању глобалног поретка. Људи морају да се припреме да напусте велике градове који ће услед дејства електромагнетног пулса (EMP) бити изложени искључењу електричне енергије а оно ће наступити неколико минута пред нуклеарни удар на војне базе. Иако ваш град можда неће бити погођен, настаће масовна паника и социјални немири, јер без електричне енергије неће бити хране, ни воде. Људи морају себи обезбедити место за живот у руралним пределима. Књига „Стратешко релоцирање“ је водич за људе који живе на простору Северне Америке. Људи у САД интензивно размишљају о стратегијама релоцирања због тога што су глобалисти ту лоцирани, људи су под непрекидном присмотром а изграђени су и највећи концентрациони ФЕМА кампови. Много људи ме консултује у вези са избором места, изградњом сигурних кућа и склоништа и начином организације живота. Ја сам проучавао међународни аспект релокације са становишта економских и политичких слобода и уколико одлучите да се стратешки релоцирате, у мојој књизи ћете наћи веома прецизне и опсежне анализе стања у свим државама САД, Латинске Америке, Африке, у Аустралији, Новом Зеланду и Европи. Одмах и без размишљања одбаците Колорадо у САД због Денвера, који је центар Новог светског поретка са највећим ФЕМА кампом и системом подземних бункера испод аеродрома, највећом базом црних хеликоптера као и војном базом Бакли. Џорџ Буш, Ворен Бафет и сви извршни директори Светског трговинског центра једанаестог септембра 2001. Налазили су се у војној бази у Омахи, Небраска. То је изванредан пример шта значи добро се стратешки релоцирати, уколико располажете правовременим информацијама.

У просеку у највећим градовима Европе живи око 2 000 становника по квадратном километру и немогуће је преживети без сталног дотока хране, електричне енергије и воде, тако да је ситуација у погледу стратешког релоцирања веома неповољна. Но, пошто је у Србији доста празног сеоског и планинског простора, саветујем свима да без одлагања купе имање и припреме се да напусте градове. Довољно је поседовати хектар земље и бити потпуно економски самосталан, гајити сопствену храну, неколико пилића и козу. Постоје природни начини за веома ефикасно коришћење земље. Важно је имати залихе воде и то је основа стратешког планирања. Не смете куповати имања око главних саобраћајница пошто ће оне бити мета напада масе која ће у паници напуштати градове, кретати се путевима и пљачкати услед глади све што им се нађе на путу. То су Немци радили када су Руси ушли у Немачку: пљачкали су фарме километар-два поред пута и то се по правилу дешава у условима кризе и пометње. Неопходно је изградити сигурну кућу а људи би требало да развијају неформалне мреже са особама просветљеног духа са којима би могли да разрађују стратегије отпора. Историја нас учи да је у условима кризе и прогона неопходно имати пријатеље који имају мотивацију и услове да вас сакрију.

[/restrictedarea]

 

2 коментара

  1. Сада ми је лакше кад спознадох да нема завере.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *