Ебола на амерички начин

Да ли је појава еболе везана за тестирање биолошког оружја на афричкој популацији?

Пише Мара Кнежевић Керн

Појава еболе на светској „мејнстрим“ сцени представља репризу добро уигране драме са познатим заплетом: произведи проблем, застраши, потражи спасиоца, наметни решење – да би увек исти играчи приграбили лавовски део профита.

КОМЕРЦИЈАЛНЕ БОЛЕСТИ Амерички независни истраживачи су кренули у потрагу за виновником крећући се уназад, пратећи трагове који воде директно у Амерички центар за контролу болести. И гле чуда, они већ поседују патент за сој еболе „ЕбоБун“, изолован током епидемије у Уганди. С обзиром на то да се овај патент, добијен 2010, не односи на исти сој еболе за који се сматра да кружи Западном Африком, чини се логичним да се крене у освајање патента за нови сој. Такозвани „теоретичари завере“ тврде да је суманути гест довођења оболелог Американца у САД послужио управо тој сврси. Искусни вирусолог, др Марк Сигл у једном ТВ интервјуу каже да је веома симптоматично то што се прави толика паника око еболе, од које још ниједан амерички грађанин није оболео, али се не спомиње велики број смртоносних вируса који круже Америком. Од афричке грознице која се појавила 2009. у Колораду умрло je неколико људи, али као и код већине болести, није дошло до епидемије нити је јавност због тога алармирана. „Страх од смрти је природан, али је, нажалост, постало очигледно да се пажња јавности фокусира на комерцијално занимљиве болести“, каже др Сигл, подсетивши на чињеницу да се ебола у Африци шири због незамисливе хуманитарне катастрофе.
[restrictedarea] На питање под којим условима би се ова болест проширила у Америци добијамо одговор од др Чарлса Арнтзена, руководиоца Biodesign Institute for Infectious Diseases and Vaccinology, који је у интервјуу објављеном у Truth Stream Media и нехотице отворио карте. Овај научник, ангажован на развијању вакцине против еболе, дао је, кроз смех, упутство како најбрже и најефикасније убити билионе људи: „Да ли сте гледали ‚Contagion‘? (смех) То је одговор. Креирати ГМ вирус и пустити га да делује. Биће много ефикаснији и гарантујем да ће 25 одсто популације одмах нестати са лица земље.“
„Contagion“ је медицински трилер о пандемији и паници проузрокованој страхом од ГМ вируса, да би се након проналаска вакцине зауставио помор човечанства.

ШТА СУ ФЕМА КАМПОВИ? Др Боб Арнолд, специјалиста за заразне болести, тврди да нема никаквог медицинског оправдања за довођење оболелих у САД. И он се прикључио „теоретичарима завере“, који сматрају да су пацијенти заражени у Африци доведени у САД како би били изложени медицинским експериментима, после чега следи патентно право за употребу вируса као биолошког оружја.
Апсурдни Закон о патентним правима омогућио је власницима патента (у овом случају америчкој држави) да добију ексклузивно право на издвајање ебола вируса из пацијената, да га третирају као своје откриће и да имају монопол на истраживања. Патент омогућава власнику „ексклузивно право да остварује приход од овог открића, уз забрану да се било ко њиме служи или на њему зарађује“. У патентном документу пише да САД поседују право на све ебола вирусе који имају 70 одсто сличности са патентираним вирусом, уз ексклузивно право на производњу вакцина, као и на њихову примену!
У потрагу за фармацеутском компанијом способном да „понесе терет производње вакцине“ укључио се и Монсанто, одабравши да за развијање лека против еболе уплати кеш донацију од 1,5 милиона долара до сада непознатој фирми TEKMИРA фармацеутикалс. Уговор са овом кућом, вредан 140 милиона долара, склопила је и војна индустрија САД, што је отворило читав сет нових питања без одговора.
Једно од незгодних питања Мајка Адамса гласи: „Због чега је у земљи, у којој ниједан грађанин није заражен еболом, Министарство одбране послало опрему за откривање ове болести у 50 држава?“
Карте су бачене на сто у тренутку кад је Обама, заштићен законом изгласаним након 9/11, донео Указ о обавезном привођењу − уз оружану пратњу − и стављању у карантин свих грађана који имају респираторне сметње! Matrial Law предвиђа механизме за стављање у карантин читавих градова, уз помоћ војске, што коначно даје одговор о намени злогласних ФЕМА кампова. Следећи корак је обавезна вакцинација, а уколико се закашљете на јавном месту, бићете спроведени у ФЕМА камп, где ћете сигурно бити заражени од убачених болесника са еболом.

РАСКРИНКАТИ „ЗЛОЧИН ЕПОХЕ“ Забринути аналитичари не искључују могућност намерног пуштања ебола вируса, за шта би били оптужени „терористи“ непријатељских држава или „унутрашњи терористи“. Овај епитет је Служба државне безбедности прикачила свим критичарима система, прогласивши их за припаднике Покрета независних грађана (Sovereign Citizen Movement) правно регулишући њихове активности као „унутрашњу терористичку претњу Америци“. Претњу представљају и лекари из пограничних места, привођени на саслушање уз оружану пратњу, пошто су се усудили да говоре о претећим епидемијама и минималним мерама предострожности, као и бројне неразјашњене смрти научника из области инфективних болести.
Међу независним грађанима одлучним да раскринкају „злочин епохе“ налази се и Симеон Бенет из Bloomberg News. Он износи податке о пословању Новартиса, најмоћнијег фармацеутског гиганта, са седиштем у Швајцарској, чији је годишњи обрт 2013. износио шездесет билиона долара. Појава еболе омогућиће овој компанији да своја два лека, Gleevec и Tasigna, понуди као могуће решење против ње. Страх од епидемије глобалних размера показао се као згодна прилика за тестирање ових лекова на људима, без икакве одговорности за евентуалне последице, за шта се постарао Обама лично.
Бенет тврди да фармацеутски лоби има велики утицај на швајцарски парламент, што је довело до изгласавања Закона о обавезној вакцинацији, после чега је 2014. компанија изашла са вакцином против еболе − ексалоном. „Неочекивана“ појава ове болести је крунисала напоре режисера овог фармацеутског трилера, чији актери имају дубоке корене у нацистичкој Немачкој. О томе сведочи и млади парламентарац Андреа Карони, тврдећи да бројни чланови швајцарског парламента имају специфични економски интерес и да су неки од њих спремни да гласају за сваки предлог који не угрожава тај интерес.
Снимци из Западне Африке са телима жртава еболе остављеним да леже на улици указују на могућност да је до ширења епидемије у Сиера Леонеу дошло намерно, уз сагласност владе како би се одређене групе докопале новца међународних донатора.
Подсећање на Обамино признање да су владини медицински стручњаци, укључујући и оне из Националног института за здравље, били умешани у гнусне злочине вршене медицинским експерименатима у Гватемали, отвара могућност да се ради о тестирању биолошког оружја на афричкој популацији. Томе у прилог говори чињеница да је − за разлику од авио- компанија из Емирата које су обуставиле летове у земље где се појавила епидемија − Амерички центар за превентиву болести одбио да уведе забрану летења с образложењем др Томаса Фридена (објављено у This Week): „Ми смо тесно повезани са светом и не можемо зауставити путовања, трговину, економију, зарад добра наших породица и заједнице… верујем да заражени еболом не путују авионом.“

ЖИВОТ У ПОКОРНОСТИ Лаура Бруно, професионални исцелитељ укључен у истраживања деловања спољних фактора на енергетско поље пацијената, верује да од менталног, емотивног и спиритуалног односа према окружењу зависи наше психичко здравље. Она посматра „случај ебола“ са аспекта менталног насиља помоћу стратешки дефинисане манипулације масама. Недавно је открила постојање две видео-игрице: „Пандемија“ и „Куга“, осмишљене тако да играч преузима улогу патогеног вируса, бактерије или паразита, уз могућност да бира жртве, било појединце или читаве државе. „Запитала сам се ко стоји иза ових ‚игара‘ и дошла до закључка да је неко лансирао ‚игру‘ како би у решење проблема елиминације вишка ‚некорисних ждерача‘ укључио што већи број младих људи, сналажљивих тинејџера злоупотребљених да као корисни идиоти пронађу најбоље решење. Једна од ових идеја употребљена је у пракси: ставити зараженог у авион и послати кући у САД ради лечења – чиме би се вирус најбезбедније пренео у земљу.“ Лаура Бруно тврди да је психолошки притисак изазван страхом од смрти већ дао резултате и сумануте еугеничаре довео корак ближе циљу – седам билиона. Преостали ће живети у покорности обраћајући се влади као спасиоцу: „Учинићу све што тражите, само да преживим.“
[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *