Климатски ратови − увод у тоталну контролу

Пише Мара Кнежевић Керн

Оно што силом бомби, уз помоћ софистицираних дронова, креатори Новог светског поретка нису успели за три месеца 1999, пошло им је за руком у мају 2014.

Анализа катастрофе изазване поплавама у Србији ући ће у досије „манипулатора климом“ као још једна успешно изведена војна вежба на полигону Србије. Школски пример навођења облака над територију под контролом Пакта, представља само увод у катаклизму са којом ће се суочити човечанство кад се монструозни војни пројекат „Овладати климом до 2015.“ доведе до савршенства.

 

ОЛУЈА- ДЕО ВОЈНОГ АРСЕНАЛА Сетимо се претње Мадлен Олбрајт изречене 1999: „Ако толико волите да певате по трговима, сравнићемо Србију са земљом па ће вам остати један велики трг…“ Савршен злочин. Но, оно што силом бомби, уз помоћ софистицираних дронова, нису успели за три месеца 1999. збрисано је за три дана у мају 2014.  Европа је оћутала. Вести о поплавама медијски су строго дозиране, без емотивног набоја карактеристичног за водитеље Мардоковог царства.  Савет Европе уздржано је приметио да „Србија није званично затражила помоћ“.

Иако геоинжењеринг технологију манипулације климом „мејнстрим“ медији сврставају у „теорију завере“, Американци не крију да је у тај програм уложено 12 милиона долара. По њиховим речима, пројектом „Попај“ успешно су изазване вишемесечне поплаве ради уништавања путева и ометања кретања вијетнамске ослободилачке армије. Међу документима Америчког ваздухопловства налази се одељак АФ 2025Final Report „Модификација климе до 2025“, у којем децидно пише да ће „модификација климе постати инструмент унутрашње и спољне политике и може бити примењен унилатерално… користиће се како за одбрамбене операције тако и за напад, као и у циљу застрашивања… Производња поплава, земљотреса, олуја представља део војног арсенала.“

О овом оружју је дискутовала и Руска дума, упозоривши на улогу ХААРП-а у ометању комуникација ракета и сателита, као и на могућност да се овим системом изазивају озбиљни инциденти на електричној мрежи (Србија 1999) земљотреси и хаварије на гасним и нафтним постројењима. У завери ћутања о очигледном учествују и самозвани заштитници животне средине, приређујући циркуске представе за пук, од Кјотоа до Копенхагена, са задатком да на оптуженичку клупу ставе „дежурног кривца“ − CO2, окривљеног за све климатске пертурбације на планети, а да притом ниједном речју није споменут климатски рат софистицираном Теслином технологијом, уз поигравање са орканима и земљотресима.

 

ПРОИЗВОЂАЧИ КИШЕ Да није у питању само ХААРП, може се видети и из листе захтева патентним заводима за регистровање све убојитијих технологија, међу којима је и проналазак научног тима са Универзитета Централне Флориде. Сузан Постел извештава о ласеру велике снаге, намењеном  производњи кишних облака и громова, а нову технологију је финансирало Министарство одбране, поклоном од 75 милиона долара. Ради се о ласерском стимулисању статички наелектрисаних честица у атмосфери ради „производње“ киша и оркана. На овом пројекту сарађују и научници са Универзитета Аризона.

Инжењери из Арапских Емирата произвели су 2012. педесет  „реинстормс“ (произвођачи киша и олуја) а произвођач ове технологије, Metro Systems International (MСИ) тврди да је „постигао низ успеха у производњи падавина“. МСИ научници користе јонизере за негативно наелектрисање електрона, који иначе привлаче честице прашине у атмосфери. „Коришћењем конвексије ове честице се задржавају у ваздушним струјама, стварајући облаке на потребној висини, а електрони привлаче молекуле воде из ваздуха, кондензују их.“ Прикупивши довољно воде, „облак“ може да створи кишу. У Абу Дабију је 2010. „произведено“ 50 пљускова са муњама и грмљавином, а производњу кише спонзорише шеик Ал Нахјан, председник УАЕ.

[restrictedarea]

Приватна швајцарска корпорација функционише као сервис „фокусиран на појачање производње кише у циљу снабдевања свежом водом у сушним регионима“, а Маx Planck Institute for Meteorology (МПМ) био је укључен у МСИ експерименте за производњу кише, не кријући намеру да −  уз помоћ научних метода − глобално утичe на климу. С обзиром на то да им је неопходна логистика метеоролога и влада широм света, метеоролошке службе су стављене под глобалну контролу како би се прикрила истина о манипулаторима климом.

 

АГРЕСИЈА МОЖЕ ДА ПОЧНЕ Термин „технологија за модификацију климе“ први пут је дефинисан 18. маја 1977. у Женеви, а експерименти су том приликом забрањени од стране УН. Упркос упозорењу УН (1992) да се ови експерименти не могу изводити на штету природног окружења других земаља, на самитима посвећеним климатским променама нико их није ни поменуо. У фебруару 1998. Европски парламент доноси резолуцију везану за забрану ХААРП експеримената, али је 1999. установљено да ова комисија нема право да се бави проблемима одбране и утицаја на околину. Захваљујући томе и агресија на Србију је могла „легално“ да почне (влакна за ометање дистрибуције струје, падавине, земљотреси). Међу активистима бројних европских покрета за заштиту интегритета планете, налази се и Мелани Ристчен, портпарол Европске коалиције против тајног узнемиравања. Удружење жртава EUCACH предало је писмо Европском парламенту, 1. јануара 2014, са захтевом да се у ЕУ забрани употреба следећег оружја: „Електронско, електромагнетско, магнетско, геофизичко, оружје на бази енергетских таласа, генетичко, скаларно , психотроничко, оружје на бази хемијског запрашивања, имплант оружје, нанотехнолошко и ХААРП оружје, као и оно које делује уз помоћ информационих технологија.“ Мелани је у захтев парламенту унела и ставку „Забрана менталног насиља деловањем на мозак појединаца и читавих народа, уз помоћ забрањених технологија у рукама злочинаца“.

Мелани је и сама била жртва експеримената спровођених имплант технологијом. Након операције под тоталном анестезијом, изведене 2011, наступили су симптоми у виду електрошок сензација, неиздрживих главобоља, зујања у ушима. Имала је тешкоће да се концентрише и проблеме с памћењем. Бол је био тако јак да се може назвати тортуром. Након те операције из коже су почела да јој избијају влакна, за која је приликом биопсије на Leuven University Clinic утврђено да су неорганског порекла, али да не могу бити довољно проучена постојећом опремом.

 

СОЦИОПАТСКА ЦЕНТРАЛА МОЋИ Мелани се у међувремену повезала са две организације жртава ових експеримената, а међународни научноистраживачки тим у Белгији започео је истраживање на четрнаест жртава ради проучавања утицаја ових технологија на људе. Методе застрашивања примењене над Мелани  и свима који одлуче да проговоре крећу се од хапшења без образложења до излагања принудном психијатријском прегледу, уз дијагнозу која ове људе дисквалификује као сведоке. Њој се то догодило само неколико дана након што је 2014. контактирала председника одбора за људска права ЛИБЕ, при Европском парламенту, ради договора о даљим поступцима у циљу забране експеримената технологијом ХААРП, аеро-запрашивањем и психо-имплантима за контролу ума.

Налазимо се у мрежи социопатске централе моћи,  опремљене технологијом за вођење тајних необјављених ратова „без зрна барута“. У  књизи „Wars and Un-natural Disasters“ (Ратови и не-природне катастрофе) Стивен Квејл говори о техникама климатског рата, дајући за пример кинески земљотрес, циклон  у Мјанмару, торнада у САД… „Они долазе нагло и имају незапамћену снагу, а део су експеримената у циљу смањења броја људи на свету. Вулканска ерупција у Чилеу проузрокована је огромном енергијом, какву само скаларно и електромагнетно оружје може да произведе. Овакви догађаји доводе до несташице хране и воде, а уношење хаоса у наше животе представља методу за успостављање Новог светског поретка. Да ли је ово чему присуствујемо крешендо?

[/restrictedarea]

2 коментара

  1. Поштована, хвала на корисним подацима… Тема, иако изгледа `уска`, прилично је широка и проблем је како је што ефикасније `организовати`… У најкраћем, нешто података о Г.И. ( Гравитациона Индукција) посматрања `природних` феномена везана за стихије има у коментарима на сајту НСПМ / ” Политика: HAARP је крив, што год да се деси -од 20.05. о.г. сада стр. 3, као и “МУП: евакуисано 30.873… од истог датума, сада стр. 4 /…
    Мораћемо да признамо, да је поплава олуја, земљотреса и сл. катастрофа, било и пре него што је `скован` гео-инжењеринг, а истраживања Г.И. “агенди” кроз историју то – потврђују ?! То, што су “манипулације” `изводљивије` за време оваквих `агенди` је – друга ствар ?!
    `Наравно` као што ни кувари не откривају своје `мале тајне` – тако их ни гео-инжењеринг – не открива ?!
    О каквим “скрупулама” код таквих истраживања је реч, може послужити тврдња, да су при усавршавању микроталаса неки невољници били, буквално – спржени…
    А `опити` иду у разним правцима и методама… Ко зна, или се сећа радова Вилхелма Рајха о `оргону` ?
    А конвекција је, мало детаљније позната – уском кругу људи и – птицама, које једре на `термалима` ?! А ту је присутна сила акције и реакције, јер, око узлазних струјања се налазе – низлазна ?! Па тако се `грејањем` може створити, вештачка конвекција ?!
    Велике манипулације су са – млазним струјама (jet stream)…?!
    А за нас, мали, обичан свет, Бог је оставио одбрану од тих злих духова `поднебесја`, па се науми лукавих неће остварити ако се ослањамо на Свемудрост Божју… ?!
    Умишљено паметни, ће молитве да посматрају као – “затуцаност” или “глупост” ?!
    А ко ће да пита физичаре плазме, да ли је све једно да се један, чак и безначајни `напон` – ослободи у 0.000001 или у 0.0000001 делићу секунде ? А толика или још мања да је `значајка` молитава нас грешних ?!
    Јер, како је то приметио и велики Никола Тесла, савремена знања и достигнућа не да не поричу Свето Писмо, већ га, напротив – потврђују ?! А много тога што нам `конзумеризам` нуди као `знање` – јесте – обмана, све у интересу оних који не воле људе, нити их познају… ?!
    Гледајући јуче снимак Ушћа, – како Сава `прља` Дунав, нађох стихове из велике главе 57. Св. пророка Исаије ” А безбожници су као море усколебано, које се не може умирити, и вода његова измеће нечистоћу и блато..” ( Ис. 57.20)
    Велико је буђење савести код Срба, као плод поплава, а на захвалност Богу за све, како добро тако и зло (јер, ни зло не може да нас допадне без допуштења Божијег ?!) упућују сви светитељи, попут великог Лествичника који се моли : ” Слава Теби Боже наш, за патњу коју си нам послао. Примамо оно што смо својим делима заслужили. Помени нас у Царству Твоме Господе !”…
    А освету, да оставимо Богу, који преко апостола поручује ” Моја је одмазда, ја ћу платити..”
    И, добро је, да се пробуђена братска љубав назива `солидарност` ( узајамна обавеза), и нека се нико не сујети, јер, истински, сви смо Божији дужници…
    Иначе, у вези `акције и реакције` – и бумеранг може да удари онога који га је бацио… А `гео-инжењери` нису свемогући и веома су смртни и пропадљиви и за њих има Суд…

  2. Za one koji su zaboravili (ili su rodjeni kasnije) “Project Popeye”,testiran 1967 za
    vreme rata u Vijetnamu,u cilju produzetka sezone monsuna,kao i za one ciji odgovor
    na logicna pitanja u vezi HAARP-a odmahuju rukom uz obaveznu postapalicu o teoriji
    zavere,mala preporuka:INFORMISITE SE! Pocnite sa knjigom “Angels Don’t Play This Haarp”
    (Nick Begich§ Jeanne Manning)objavljene jos 1995 u SAD i prevedene na Francuski u Kvebeku.
    Nece skoditi i vec ispeglanim mozdanim vijugama.Ostalima ce pomoci da razumeju razmere
    bezumlja i bezdusnost svetskog zandara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *