Дмитриј СЕДОВ: Неколико савета за организацију великог Украјинског Рајха

Свако ко нешто зна о новијој историји Европе, без лупе за увеличавање може у деловању украјинских власти видети имитирање Хитлеровог режима. Истина, украјински нацисти су због своје непажње све побркали и никако да изађу на прави пут, који води ка међународном трибуналу. Како би на крају прекинули ову конфузију, усудићемо се да им упутимо неколико корисних савета, на основу већ прођеног немачког искуства…

1.    Из сале Врховне Раде избацити све кратковиде парламентарне партије, јер то може изазвати забуну у свету. Треба организовати паљење Врховне Раде, оптужити за то комунисте, гурнути у ту гомилу и Партију региона и све скупа послати у концентрационе логоре подигнуте у близини села Жданова.

2.    После тога, најбоље би било распустити Врховну Раду, а партије “Отаџбина” и “Слобода” ујединити у једну Национал-Социјалистичку укро-русофобску партију (НСУРП) “Слободна Отаџбина” и одредити Александра Турчинова за неприкосновеног вођу (фирера) нације.

3.    Укинути стихијско спаљивање непријатеља Покрета и концентрациони логор Ждановка опремити савременим гасним пећима са коришћењем високотехнолошке немачке опреме која омогућава прерађивање “кромпирове златице”[1]у великим количинама.

4.    Ради јачања патриотског набоја и јачања веза међу поколењима, крилима омладинских борбених структура Покрета доделити називе:

 

–       СС батаљон Дњепар;

–       СС батаљон Донбас;

–       СС дивизије Јуриш 1, Јуриш 2 итд.;

У војне формације унети податке немачких војних зондеркоманд чинова од шарфирера до групенфирера.

5.    У нови Устав Украјине унети одредбе из програма немачке нацистичке партије, наравно, прилагођене украјинској стварности:

 

–       Држављанин Украјине може бити само сународник припадника украјинске нације. Сународником се сматра онај кроз чије вене тече украјинска крв, без обзира на вероисповест. Дакле, ни један Рус, Јевреј, Мађар, Румун, Пољак, Русин, итд, не може бити украјински сународник.

–       Ми тражимо законску легализацију борбе против свесне политичке лажи и њеног ширења у медијима. Како би било могуће стварање националне украјинске штампе, потребно је урадити следеће:

а)       Сви сарадници и уредници издања штампаних на украјинском језику морају бити украјински сународници;

б)       За штампање неукрајинских издања потребна је посебна дозвола надлежних органа Рајха, при чему се те публикације не смеју публиковати на украјинском језику;

в)       Законом се неукрајинцима забрањује финансирање или било каква врста утицаја на медије и захтева се у случају прекршаја, кажњавање таквих издавачких предузећа затварањем. Истовремено се директни прекршиоци закона морају депортовати са територије Украјинског Рајха;

г)        Издања која наносе штету здрављу друштва морају бити забрањена. Ми захтевамо законску легализацију борбе против таквих тенденција у уметности и књижевности, који рушилачки утичу на живот украјинске нације. Мора бити укинута свака делатност усмерена на кршење ових захтева;

д)       За расно туђинске новинаре који су се затекли на територији Рајха, проглашава се режим “ван закона”. Новинаре друге расе који нису успели побећи и који су ухапшени од стране патриота, упутити у Ждановку;

6.    Ми захтевамо слободу за све вероисповести (са изузетком адепата Московске Патријаршије) уколико они не угрожавају интегритет Рајха и не подривају морал украјинске расе.

–       Ради спровођења одлука наведених у тачкама 5 и 6 захтева се увођење лабораторијских направа које могу (ради пријема у државну службу), на основу конструкције лобање утврдити идентитет јеврејске или друге расе;

–       За истакнуте чланове Покрета међу лицима јеврејске националности (И.Коломојски, Тимошенко, О. Тјагнибок, А. Јацењук, Владимир Кличко, В. Немировски и други) унети ценовник како би они стекли расно чисто држављанство у зависности од величине личних доходака;

 

7.    Објавити општу моблизацију (коју проглашава фирер) становништва у војну службу, ради јачања војног потенцијала Рајха. Ради смањења издајничких тенденција у редовима оружаних снага, вешати ухваћене дезертере на бандере украјинске престонице и других украјинских градова.

 

8.    Директивама вође (фирера) забранити све изјаве о федерализацији Украјине, које подривају јавни морал. Након увођења поретка Рајха и на југо-истоку Украјине, тамо увести окупациони режим са непрекидним патролирањем војних јединица у свим насељеним местима.

 

9.    Искључити све врсте енергетског снабдевања, хране и медицинске помоћи за она окупирана подручја у којима се открију скривени терористи, све док се околности у потпуности не стабилизују.

 

10. Залихе које се добију услед такве уштеде енергије, хране и лекова, усмерити на подстицање хероја Рајха, имајући у виду њихово награђивање, поред већ одређених премија од 10 до 100 хиљада гривни, жељезних, бронзаних и златних крстова, као и организацију бесплатних сахрана за чланове Рајха.

 

11.Пустити у оптицај Рајхгривну за окупирану југо-источну зону, по цени пак-папира.

 

12. Ради спречавања агресије од стране тоталитарне Русије, спровести серију операција по обрасцу “операција Глајвиц” са циљем увођења миротворачког НАТО контигента на територију Рајха.

 

13. У својству образовног државног стандарда увести као обавезан школски предмет изучавање Хитлерове књигае “Мајн камф” на украјинском језику. Из свих библиотека избацити порочне историје Немачког Трећег Рајха и материјала са Нирнбершког процеса.

 

И да Велики Украјински Рајх живи на векове векова!

 



[1] Алузија на фашисоидну изјаву народног посланика Врховне Раде Лесје Оробец, која је спаљивање становника Одесе упоредила са уништавањем штеточинских инсеката – кромпирове златице (примедба преводиоца).

srb.fondsk.ru

2 коментара

  1. scenario je parvi,ali su uloge zamenjene jer prvo je nemacka pripojila sudetsku oblast pod izgovorom da je nemacka vecina ugrozena i da im je 1921.godine nepravedno oduzeta.vodja je bio obozavan i slavljen od svih nemaca u evropi koji su brze bolje trazili prikljucenje rajhu racunajuci tu i nase banatske nemce. to im je doduse poslo za rukom,ali znamo kako se zavrsilo.P.S. i tada su postjali obozavaoci vodje i u drugim narodima i divili mu se sto je od ponizene nemacke napravio super silu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *