Tимошенко позива на убиjање Руса и њиховог лидера

KИJEВ – Украjинци мораjу да употребе оружjе против Руса тако да чак ни спржена земља не остане тамо где jе Русиjа, рекла jе, како наводи саjт Раша тудеj (РT), бивша премиjерка Украjине Jулиjа Tимошенко у телефонском разговору коjи jе процурио у jавност.

“Спремна сам да узмем аутомат и да пуцам “кучкином сину” у главу”, навела jе бивша украjинска премиjерка у телефонском разговору са бившим замеником секретара Савета за националну безбедност Нестором Шуфриком коjи jе обjављен на Jутjубу.

Бивша премиjерка Украjина потврдила jе на свом Tвитер налогу аутентичност разговора, али демантовала део његовог садржаjа док jе Шуфрик изjавио да се “разговор ниjе догодио”.

На његову примедбу да jе “шокиран” резултатима референдума на Kриму, Tимошенкова jе, како jе пренео РT, казала да jе “време да узму оружjе и побиjу проклете Русе заjедно са њиховим лидером”, а Шуфрик jе потврдио да jе спреман да са стариjим сином иде да брани земљу.

Tимошенкова jе, користећи и псовке, рекла да “жали што не може да буде одмах тамо”, као и што ниjе била на власти, jер “они сигурно не би узели Kрим”.

Шуфрик се сложио да до тога не би дошло да се Tимошенкова питала, а затим констатовао да Украjина ниjе располагала силом коjом би одбранила Kрим.
“Надам се да ћу покренути све своjе везе, и учинити баш све да подигнем цео свет да у Русиjи не остане ни спржена земља”.

Шуфрик jе затим упитао бившу украjинску премиjерку шта учинити са осам милиона Руса у Украjини, коjи су “прогнаници”, а она jе одговорила да их “треба убити нуклеарним оружjем”.

На примедбу Шуфрика да би требало предузети мере против оних коjи су прекршили закон, Tимошенкова jе одговорила: “Послаћемо их у Хаг”.

Бивша премиjерка Украjина jе на свом Tвитер демантовала да jе предложила да осам милиона Руса треба побити.
“Разговарали смо, али оно о осам милиона Руса jе монтажа. Поздрав за фСБ (Руска федерална служба безбедности) и извините због псовки”, написала jе Tимошенкова.

3 коментара

  1. Јасно као дан које пријатељ НАТО ИМПЕРИЈЕ тај јавно прети Русима,
    као Усташе хрватске Србима.Хрватска уз помоћ НАТО ИМПЕРИЈЕ протерала је Србе са терена српских покрајина. Украјина и њени нацисти кренули су на Русију уз помоћ оних који су дочекивали СС и вермахт 1941 године.Тада зауставио их је СССР и његова ЦРВЕНА АРМИЈА која је стигла и у Берлин. Сада ова НАТО АРМАДА уз помоћ
    украјионских наци-фашиста креће са Мајдана и убиствима опет на Русе. Русија има јаку личност за председника и још јачу РУСКУ НАЦИОНАЛНУ ВОЈСКУ која ће бранити и одбрати свој СВЕ УКУПНИ РУСКИ
    народ. Ми Срби можемо жарко желети победи истине над лажима Запада.

  2. слађана

    Ова жена много с…..Ја сам држала аутомат и није лако убити човека.Не бих никоме препоручила.Нарочито не њој, сувише греха носи на својој словенској души која не признаје сопствене корене.

  3. шта се бре секирате.они су заборавили само једну ствар.на небу се све завршава.како је све то једноставно.будимо уз правду и православле.то је то

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *