Парадокс нове теорије о полности

Пише Мара Кнежевић Керн

Спонзорисана од нафтних магната научна елита из редова психолога и психијатара заокружује нову теорију о полности  „theorie du genre“, исковану у ђавољој ковачници Великог брата. Уколико се родитељи не побуне, глобално уједињени, биће то последњи ексер у мртвачки ковчег човечанства какво познајемо

Патолошка игра моћи над европским становништвом улази у последњу фазу. Спонзорисана од нафтних магната научна елита из редова психолога и психијатара заокружује нову теорију о полности  „theorie du genre“, исковану у ђавољој ковачници Великог брата. Уколико се родитељи не побуне, глобално уједињени, биће то последњи ексер у мртвачки ковчег човечанства какво познајемо.

 

КОНТРОЛА НАД СЕКСУАЛНОШЋУ Француски филозоф, доктор психологије Јан Каријер подигао је глас против овог „научног пројекта“ обелоданивши његову позадину: „Ради се о политичком пројекту, иза којег стоји  једна од најопаснијих теорија везаних за полност (француски „genre“, енглески „gender“) наметнута од манипулатора људским душама, у циљу стварања  фашистоидне, нарцистичке људске заједнице, контролисане до перфекције осмишљеним механизмима за промену свести.“  Жртве су пре свега деца, осуђена на систематско испирање мозга од рођења до зрелости, што је спровођено у циљу успостављања тоталне контроле над сексуалним активностима у финалној етапи успостављања  врлог новог света.

Др Каријер указује на манипулације са појмом „џендер“ – провученим кроз пекиншки документ потписан 1995. од стране „добронамерних  људи, необавештених о скривеном значењу појма џендер‘ (мислили су да се ради о половима: мушкарац, жена). Несвесни политичких реперкусија овакве одлуке, омогућили су легализацију ове збуњујуће, неодређене и конфузне теорије“.

Након деценије спровођења пројекта уз помоћ институција и корумпираних „научника“, постало је јасно да се не ради о истраживањима везаним за односе међу половима ради успостављања социјалне једнакости (посао, образовање) већ је овај компликовани механизам институција и научних тимова покренут искључиво ради укидања полова, негирањем постојања биолошких разлика између мушкараца и жена. То је у „напредним“ земљама ЕУ већ довело до избацивања ових термина из теорије и праксе, што је изазвало благо негодовање маса припремљених на толерантан однос према поигравању са нормалношћу.

Према освешћеним родитељима (за сада су у мањини) примењују се драконске казне а њихову децу присилно излажу орвелијанској педагогији, уводећи их у свет фрикова и бескрајних полних варијација. Перманентним збуњивањем систематски се уништава полни идентитет дечака и девојчица да би се временом – суочени са „друштвено пожељним“ моделом сексуалног понашања – прикључили свету наказа и одустали од продужетка врсте.

[restrictedarea]

ИНЖЕЊЕРИНГ СВЕСТИ Др Каријер упозорава да покрет иде ка уништавању хришћанства – „слика човека и жене је утиснута у идеју о Богу, а релација између човека и Бога даје му снагу да се одупре манипулацији“. Уколико амбициозни инжењеринг промене свести узме маха, уследиће велико спремање историје, избацивање „политички некоректне“ литературе, сечење корена (традиција, морал) укључујући свете књиге (Библија, Куран, Тора…) засноване на темељима мушко-женског принципа.

Што се Библије тиче, џендер ратници би започели са модификовањем  Рајског врта,  увођењем на позорницу још једне Еве (и реплике Адама) а није искључено ни проширење понуде на еденском „шведском столу секса“. Ни сироти Ноје се не би провукао без ретуша: какве кокошке и петлови – јаја ће у џендер барци носити онај ко покаже интерес за ту функцију. А можда нико. Енде.

„Ако не знаш ко си, не постојиш, постајеш само плен. Капитализму није битна личност, он управља и манипулише људским ресурсима. За експлоатацију су битне само људске способности за извршавање задатака и њихова употребљивост. Духовност само омета процес“, закључује своју анализу др Каријер.

Након што су „ангажовани“ француски филозофи лансирали тезу „Мушкарац и жена су измишљене категорије“, почело је избацивање термина отац, мајка из „политички коректног“ речника, из обданишта, школа, из уџбеника… Ова стратегија има за циљ спречавање спонтаног развијања полне различитости (дечаке у вртићима присиљавају да носе женске хаљине, и обрнуто) а менталну кастрацију легално спроводе кадрови за сексуално преваспитавање, према рецептури Агенде 21.

 

ПЕДАГОГИЈА ЗБУЊИВАЊА „Ради се о педагогији збуњивања“ – тврди др Каријер – „Млади су изложени агресивним рекламним спотовима, и смушеним интелектуалним‘ расправама не би ли сликама и маркетиншки произведеним емоцијама потиснули функционосање разума и интелекта. Негирањем појма мушкарац‘ жена‘ уводе нас у стање – дефинисано у психијатрији као инстинкт смрти‘.“

Француски медији су егзалтирано прихватили промоцију нових „слободних“ бића, објављујући народу:  Квир је ин! Свечаном устоличењу квир секте у Паризу, на баханалијама у организацији Scienses Po,  присуствује „слободоумна“ престоничка џендер елита, уводећи егзекуторе нормалности из бордела у „угледне“ салоне и наше животе. Збуњеним генерацијама тинејџера овај модни (и не само модни) тренд више није избор, већ обавеза, уколико желе да се укључе у друштво једнаких.

Корене овог зла Др Кариjер види у нарцизму: „Нарцис балансира између снова и реалности а кад је у стању револуционарног транса, он жели да сан претвори у стварност, уништавајући све што му стане на пут. А онај ко луди, постаје опасан. С обзиром да се све врти око новца и моћи, ствари се одвијају у складу са Марксовим упозорењем да ће капитализам уништити све што му се опире‘.“ У овом случају на удару је породица. „Предајући хаос менаџмент‘, указивао сам на методе и последице политике уништавања свих старих структура, било ратом, било миграцијама, у циљу стицања власти и новца. Закључио сам да се не ради о идеологији,  већ о насилном и агресивном политичком покрету.“

Резултати су видљиви у пракси ЕУ: Немачка од 1. новембра 2013. у званичним документима толерише дефиницију „неодређен секс“; француски министар просвете донео је закон о кажњавању родитеља (700 евра) уколико дете изостане са часова „сексуалног васпитања“.

У Непалу пак од прошле године у пасошима фигурира „трећи пол“ а на Тајланду хормонским терапијама трансформисани младићи проглашени су за посебну врсту „la bubous“. Ова бића, осакаћена ради укључења у порноиндустрију, на универзитету носе женске униформе и организују изборе за мис. При том се од јавности скривају случајеви пацијената над којима су изведене неуспеле операције промене пола, препуштених алкохолу и дроги. Многи су пакао окончали самоубиством.

 

ФИЈАСКО МАНИПУЛАТОРА Норвешки социолог, познати комичар Харалд Еjа, једним духовито осмишљеним документарцем под називом „Џендер парадокс“ најавио је крај ове квазинауке. Еја је изнео у јавност добро чувану тајну да су џендер студије – спровођене на норвешком Институту НИКК – коштале 56 милиона (за 2012) али је услед фијаска након неуспелог имплементирања у практични живот, уследило гашење фонда и распуштање „научног“ тима. Стварност је  демантовала фантазије манипулатора половима а норвешки мушкарци и жене су показали да међу њима постоје непремостиве разлике. У „најдемократичнијем и најтолерантнијем“ друштву на Планети догодило се нешто непредвиђено: упркос деценијском тренингу и охрабривању Норвежана да се прихвате послова традиционално везаних за супротни пол, мушкарци и жене су се опредељивали за занимања традиционалније него пре 15 година. Норвешке жене су бирале „женска“ занимања (медицинска сестра, учитељица, неговатељица, секретарица) а мушкарци „мушка“ (грађевинарство, компјутерско програмирање, аутомобилска индустрија) што је озлоједило унајмљене теоретичаре и укинуло џендер фондове.

Ове чињенице скриване су од јавности све до приказивања серијала „Џендер парадокс“ на државној  ТВ НРК (у серији „Испирање мозга“). Публика је била шокирана и ужаснута нивоом и аргументима „научног тима“ с којима се аутор филма духовито поиграо а велику победу представља чињеница да је ово био први пут да се у Скандинавији јавно покрене дебата о џендер пројекту. Јавност није била упозната ни са чињеницом да је, у међувремену, укинут  Институт НИКК,  као и Норвешки  џендер институт,  што представља значајну политичку поруку. Немачки медији су ову вест прећутали, у циљу неометаног спровођења своје џендер кампање.

[/restrictedarea]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *