Ненад Поповић поднео оставку на место потпредседника ДСС

БEOГРAД – Потпредседник Демократске странке Србиjе Ненад Поповић поднео jе данас оставку на ту функциjу због лоших изборних резултата коjе jе странка остварила на изборима 16. марта.

Поповић jе у изjави достављеноj медиjима навео да такав чин осећа као моралну потребу и обавезу након лоших резултата странке.
“Увек сам заговарао принцип да наjвиши функционери треба да преузму и наjвећу одговорност, зато они коjи ме познаjу и раде са мном, неће бити изненађени овом одлуком”, навео jе Поповић.

Oн се захвалио на сарадњи свим члановима и функционерима ДСС, са коjима jе претходних година “делио добро и зло, радећи на заштити државних, националних и економских интереса Србиjе”.

Поповић jе навео и да ће, до следеће Изборне скупштине странке, наставити да пружа допринос ширењу политике ДСС, кроз рад у Eкономском савету странке.

Један коментар

  1. Popovicu, zelimo i nadamo se, da nas necete potpuno ostaviti. Zelimo i nadamo se da cete i raditi na onim pitanjima, o kojima ste i pisali: prodaja srpske zemlje i sve druge bolne teme, Koje nas ubijaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *