Вучић: Позитивна кампања, наjважниjа економиjа

БEOГРAД – Лидер Српска напредне странке Aлександар Вучић изjавио jе данас да jе сврха предстоjећих избора да народ коjи жели промене повери мандат влади коjа ће омогућити брзо постизање резулата у интересу свих грађана Србиjе .

СНС ће водити позитивну кампању на предстоjећим изборима и фокусираће се на три циља – подстицање економског развоjа, сигурност пензионера и наставак борбе против корупциjе и криминала.
“Наш циљ jе економиjа, што више послова за младе, подстицање предузетничког духа и приватног сектора. Други циљ jе заштита пензионера, jер нећемо дозволити да то било ко угрози, што сам рекао и челницима MMф-а. Tрећи циљ jе наставак борбе против корупциjе и криминала”, поручио jе Вучић члановима Главног одбора странке.

Oн jе на седници ГO одбора истакао да су времена тешка, а људи нестрпљиви “и желе да се промене у земљи одвиjаjу неупоредиво брже него што jе то био случаj до данас”.
“Посматрамо како унутрашњи проблеми нарушаваjу нашу способност да спроводим реформе, неки би чак и да успоре борбу против корупциjе и организованог криминала иако се на том пољу постиже значаjни напредак”, рекао jе он.

Сврха избора jесте да народ повери мандат влади коjа ће брзо постићи резултате и коjа ће грађанима Србиjе и Србиjи омугућити другачиjу будућност са стварним, бољим и вишим могућностима.

Пред нама jе тешка кампања, додао jе Вучић, у “коjоj ћемо бити изложени нападима свих оних коjи би Србиjу да врате у жаборкречину њихове власти у коjоj су царовали – корупоциjа, криминал, напади на све коjи другачиjе мисле”.
“Oни коjи нам држе говоре и предавања о демократиjу злоупотребљаваjући све у нашоj земљи и нашу добру вољу и чињеницу да им не одговарамо и сваког дана злоупотребљаваjу чињеницу да се трудимо да на пристоjан начин будемо на политичкоj сцени Србиjе. Oптужуjу нас и називаjу наjгорим именима и говоре о тобожњоj диктатури у Србиjи. Замислите диктатуру у коjоj сваки дан говоре о диктатури на свим средствима информисања, електронским медиjами у свим штамопаним медиjима и ништа друго им ниjе ни вест”, рекао jе Вучић.

Наводећи као пример таквог односа ситуациjу створену у jавности, медиjима и на друштвеним мрежама поводом његовог учешћа у спасавању завеjаних грађана код фекетића Вучић jе рекасо да jе ћутао претходних 48 сати пустивши да се, како jе рекао, иживљаваjу и на њему, његовоj породици и странци.
“Ваљда они полазећи од себе, размишљаjући да смо ми сви исти па смо jеднако лоши као и они, па то радимо из некаквих маркетиншких разлога – то нам говоре они коjи се сунчаjу и кварцуjу по солариjумима док се њихови грађани смрзаваjу, док немаjу гориво, воду, сендвиче, немаjу ништа…”навео jе Вучић и додао да се СНС разликуjе од њих по томе што с поносом кажу да ће увек бити са своjим народом.

“Oни коjи се суначаjу и кварцуjу и коjи су тако препланули да их народ коjи пати не интересуjе, неће нам држати придике, неће нам држати лекциjе, ми ћемо да решавамо проблеме, бићемо са своjим народом увек када jе тешко и по томе ћемо се разликовати од свих других”, истакао jе Вучић.

На седници Главног одбора Српска напредна странка данас представља листу кандидата за посланике коjа носи назив “Aлександар Вучић – будућност у коjу веруjемо”.

Носилац и први на листи jе лидер странке Aлександар Вучић, а на листи се налазе имена 250 кандидата за посланике, наjвећим делом из СНС, али их има и из Нове Србиjе, СДПС-а, Покрета социjалиста, као и jедан броj нестраначких личности.

 

Неће нам држати лекциjе они коjи се сунчаjу

 

Вучић jе рекао да jе пред нама jе тешка кампања у коjоj ће та странка бити изложена нападима свих коjи би да Србиjу врате у жабокречину њихове власти у коjоj су царевали криминал и корупциjа.

Kао илустрациjу такве кампање поменуо jе нападе на њега, његову породицу и странку у последњих 48 сати у jавности, медиjима и на друштвеним мрежама а након његовог ангажовања у спасавању људи и деце из сметова у Воjводини током викенда.
“У претходних 48 сати сам ћутао, пустио сам да се иживљаваjу на мени, породици, странци, говорећи да кад урадите хумано дело, то радимо из маркетиншких разлога. Tо нам говоре они коjи док се грађани смрзаваjу они се кварцуjу, препланули су, али нам држе лекциjе да jе било мало што смо спасавали људи из тешке ситуациjе”, рекао jе Вучић на почетку седнице Главног одбора странке коjа jе требало да представи листу кандидата за изборе.

Вучић jе додао да оно што напредњаке разликуjе од оних коjи их нападаjу, коjи се сунчаjу, у томе што ће СНС да решава проблеме и убудуће и да увек буде с народом кад jе то тешко.
“Неће они да нам држе лекциjе и по томе ћемо се разликовати од њих”, рекао jе Вучић.

Један коментар

  1. Биће позитивно ако победиш у Војводини а негативно у осталој СРБИЈИЦИ којој си ти дао потпис у Бриселу. За коферче разумемо али за преображени СНС нема разумевања исти сте као ЖУТИ КАРТЕЛ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *