БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ДСС ВОЈИСЛАВА КОШТУНИЦЕ

Свим православним верницима најсрдачније честитам Божић, рођење Господа нашег Исуса Христа.

Наша земља пролази кроз тешка искушења, јер је угрожена наша територија, привреда нам је разорена а народ потпуно осиромашио.

Стид нас обузима када гледамо наше Косово. Где год погледамо видимо пропадање Србије. Једини прави пут је да се саберемо око истинских вредности, да се саберемо око Божића, да будемо оно што јесмо.

Честитајући најсрдачније Божић желим свима мир, духовне радости и истинског благостања.

Мир Божији – Христос се роди!

2 коментара

  1. Hvala gospodinu Koštunici,za Božićnu čestitku,upućenu narodu.Iskrena je i topla,puna saosećanja.Takođe Vama,čestitke za Božić.VAISTINU SE RODI! Želim Vam,Srećnu Novu 2014g.Veliki ste patriota,veliki čovek,jednom rečju,pravi obrazovani,gospodin.intelektualac.Šteta,što u nekim gradskim odborima,imate ološe,koji štete Vašem ugledu.Zahvaljujući Vama,zauzeli su željene pozicije i prešli u vladajuće stranke.Dok Vi sagledavate sav jad većine naroda,SPS,lažni socijalisti,u mom gradu,prave Novogodišnji koktel,bogato,prebogato,kažu čega nije bilo.Žele pokazati da su u vlasti,sve im je dopušteno.Mene žarko interesuje,ko je to finansirao?.Molim Vas,nikada više ne idite sa njima.Molim se Gospodu da ojačate i pomognete istinski svom narodu.Nažalost,Vi ste jedini pošteni lider u celoj Srbiji.U nadi da ćemo uspeti mi koji volimo svoju zemlju pozdravljam Vas,MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI.-LUNA.

  2. Na Bogu je da sudi i kaznjava a na nama je da prastamo. Mislim ba je doterano do duvara i da vise prastanja nema. Nikada nije bila ovolika izdaja Srpskih nacionalnih interesa, sunovrat svih vrednosti, moralnih,porodicnih, drustvenih i drugih. Rintamo citav zivot i za nekoliko desetleca koliko smo radno bili sposobni i aktivni stvorena je jedna solidna osnova za podnosljivu mirovinu i buducnost nase dece ispunjenu radom. Normalno i u nasem drustvu bilo je onih koji su imali samo jednu duznost a to je da zastite ono sto smo mi radom stvorili. Za to su prebogato nagradjivani ali su mudre odluke izostale, naprotiv za nas su bile stetne. Dokle bre vise????? Ovoga puta izostace razvaljivanje i kradja skupstinskih fotelja, u njih treba da sede oni koji ce o Srbiji voditi racuna kao o svojoj drzavi. Grmeli su kod nas gromovi i kad im vreme nije. MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *