Evro BMB 98 – gorivo nove generacije

Benzin sa povećanom oktanskom vrednošću, proizveden u domaćoj rafineriji, ispunjava najstrože evropske ekološke standarde

Nova vrsta motornog goriva evro kvaliteta sa većom oktanskom vrednošću – Evro BMB 98 novina je koju je NIS plasirao na tržište. Ovo motorno gorivo, koje se proizvodi u Rafineriji nafte „Pančevo“, u potpunosti ispunjava najstrože zahteve u skladu sa EU emisionim standardima za putnička vozila.
Evro BMB 98 je namenjen vozilima novije generacije, ali i starijim automobilima, jer obezbeđuje brži i startniji motor uz povećanje ekonomičnosti. Proizvodnjom Evro BMB 98 NIS je pokazao da neprestano radi na poboljšanju procesa proizvodnje i povećanju kvaliteta motornog goriva u skladu sa najstrožim evropskim ekološkim standardima.
Danas NIS predstavlja kompaniju koja primenjuje najsavremenija tehnološka rešenja u poslovanju i proizvodi derivate u skladu sa tržišnim potrebama i zahtevima svojih klijenata. Evro BMB 98 se trenutno prodaje na više od 110 benzinskih stanica „NIS Petrol“ i „Gazprom“ širom Srbije. Spisak benzinskih stanica na kojima se prodaje dostupan je na potrošačkom sajtu NIS-a http://www.nispetrol.rs/. Evro BMB 98 je u ponudi i veleprodajnim kupcima. Prednosti upotrebe benzina sa povećanom oktanskom vrednošću su bolje performanse automobila, veća iskorišćenost snage motora, smanjena brzina sagorevanja i ekonomičnost, bolja elastičnost motora, mirniji i stabilniji rad motora. Takođe, ovo motorno gorivo doprinosi očuvanju životne sredine kroz smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova (sadrži najviše do 10 ppm sumpora u skladu sa evropskim standardima).

Jedan komentar

  1. Zar tek dada?! U Evropi se vec odavno prodaje BMB 100 , koji se jos zove Mihaeel Sumaher!? A ima i dizel koji se tako zove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *