Евро БМБ 98 – гориво нове генерације

Бензин са повећаном октанском вредношћу, произведен у домаћој рафинерији, испуњава најстроже европске еколошке стандарде

Нова врста моторног горива евро квалитета са већом октанском вредношћу – Евро БМБ 98 новина је коју је НИС пласирао на тржиште. Ово моторно гориво, које се производи у Рафинерији нафте „Панчево“, у потпуности испуњава најстроже захтеве у складу са ЕУ емисионим стандардима за путничка возила.
Евро БМБ 98 је намењен возилима новије генерације, али и старијим аутомобилима, јер обезбеђује бржи и стартнији мотор уз повећање економичности. Производњом Евро БМБ 98 НИС је показао да непрестано ради на побољшању процеса производње и повећању квалитета моторног горива у складу са најстрожим европским еколошким стандардима.
Данас НИС представља компанију која примењује најсавременија технолошка решења у пословању и производи деривате у складу са тржишним потребама и захтевима својих клијената. Евро БМБ 98 се тренутно продаје на више од 110 бензинских станица „НИС Петрол“ и „Газпром“ широм Србије. Списак бензинских станица на којима се продаје доступан је на потрошачком сајту НИС-а http://www.nispetrol.rs/. Евро БМБ 98 је у понуди и велепродајним купцима. Предности употребе бензина са повећаном октанском вредношћу су боље перформансе аутомобила, већа искоришћеност снаге мотора, смањена брзина сагоревања и економичност, боља еластичност мотора, мирнији и стабилнији рад мотора. Такође, ово моторно гориво доприноси очувању животне средине кроз смањење емисије штетних издувних гасова (садржи највише до 10 ppm сумпора у складу са европским стандардима).

Један коментар

  1. Zar tek dada?! U Evropi se vec odavno prodaje BMB 100 , koji se jos zove Mihaeel Sumaher!? A ima i dizel koji se tako zove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *