Врбас: СНС 40,41% , СПС 23,23%, ДС 18,35% гласова

ВРБAС – На локалним изборима у Врбасу, на основу 50 одсто обрађених гласова, Српска напредна странка освоjила jе 40,41 одсто гласова, социjалисти 23,21 одсто, а Демократска странка 18,35 одсто гласова. Излазност jе била већа од 60 одсто.

Oпштинска изборна комисиjа нема информациjе о “битниjим повредама” изборног поступка.

Пет од осам приjављених листа ниjе прешло цензус, показали су незванични резултати на основу преброjаних гласова на 32 од 36 бирачких места.

Према непотпуним подацима коjима располажу странчки представници у бирачким одборима, испод цензуса су коалициjа ЛДП-ЛСВ, група грађана Сви заjедно-Социjалдемкратски савез-Бранислав Петровић, листа Д С С-Aсоциjациjа младих Врбас, Српска радикална странка и Група грађана Двери-За живот Врбаса-Иван Kостић.

После обjављивања прелиминарних резултата локалних избора у Врбасу, на коjима jе Српска напредна странка освоjила око 40 одсто гласова, симпатизери и гласачи те странке славили су на улицама града, организуjући колоне возила.

Док су возила, окићена заставама Србиjе и СНС, уз трубљење промицала Врбасом, у страначким просториjама напредњака такође се славило, а да честита лидеру странке Aлександру Вучићу изборну победу са спрата изнад сишао jе и потпредседник СПС-а Душан Баjатовић.

2 коментара

  1. Zaista,razloga za slavlje ima dosta.Čedini i Čankovi nisu pobedili,to je jedino dobro.Ali,šta to donosi običnom čoveku?Šta se učinilo za dobrobit šire zajednice.Nama ostaju pretnje o težini života,o štednji,koja je nerealna,o diktatu tuđina,i samoubistva siromašnih,na koje se niko ne osvrće.Pitam ponovo,da Vučić kaže,koliko brojčano,ljudi mora umreti od nemaštine,koliko,žrtvovano na oltar “sreće”ulaska u EU,u koju, nadam se nikada nećemo ući.Luna.

  2. Очигледно Кошава гони од једне крајности у другу. Политичке
    зрелости нема јер даје има неби гласали за своју пропаст.
    Вучић има за циљ владавину по диктату ЕУ НАТО ИМПЕРИЈЕ. Добро
    је дасу скинули ДС и Чанкове чанко лизце. ДСС мора се дебело замислити о својој политици, само критиковати а ништа конкретно
    урадити дало им је одговор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *