Дмитриј СЕДОВ: Требало би КФОРУ и ЕУЛЕКСУ доделити Нобелову награду за мир!

Напредна европска јавност је веома забринута због противљења косметских Срба да изађу на изборе заказане за 3. новембар текуће године. Иако изгледа да ће они од тих избора имати и једну корист. Они ће се напокон ослободити своје средњовековне власти у локалној самоуправи и ући ће у цивилизовани систем под руководством Хашима Тачија, који ће им обезбедити буквално сва људска права.

И заиста, ако озбиљно размислите, од албанских начелника у српским градовима и селима биће само користи.

На крају крајева, како је било раније? Чврст дослух и корупција између српских начелника и њима потчињених. А сада неће бити никаквог дослуха, никакве корупције. Неће то дозволити албански шефови, јер у независном Косову царују ред и законитост под надзором европских отаца-оснивача узорног поретка. А на челу тог поретка стоји ЕУЛЕКС.

Штавише, Хашим Тачи ће сваком албанском начелнику на северу Космета дати аутоматску пушку и минобацач. И само ако неки Србин покуша са подмићивањем, он ће одмах отворити ватру из аутомата. А уколико пријатељи и рођаци кажњеног корупционисте изразе своје неслагање са примењеним мерама, онда ће начелник употребити минобацач.

Цивилизовани Албанац не треба да са Србима разговара на други начин. Само аутомати и минобацачи. Није никакво чудо да су онако пажљиво чували Ивицу Дачића, кога су великодушно, на један дан, пустили на Косово. Ипак је то свој човек. Са свих страна је био окружен момцима са аутоматима, који су имали наређење – све редом сећи ако крене нешто наопако.

То је моју болесну машту побудило на асоцијације из периода Другог светског рата, али се оне заиста не уклапају у прогресивни курс Европске Уније.

Па, на карају крајева, добро је кад у земљи царују ред и законитост.

Наравно, ствар иде у том смеру да ће Хашим Тачи наћи неког Србина из Митровице који ће пристати да представља “Заједницу српских општина”. Нема везе што се таква “заједница” у природи неће појавити. Даће му неки ћошак, обесити натпис над улазом, уручити аутомат и минобацач ради пријема оних Срба који нису све правилно схватили и објавити целом свету да је коначно решен проблем на северу Космета.

Тада ћемо сви ми у Европи запљескати длановима и затражити да се ЕУЛЕКСУ и његовој мајци КФОРУ, додели Нобелова награда за мир, зато што ипак нису сви Срби на Косову искорењени. Нешто мало их је остављено како би се међународној заједници демонстрирао хуманизам, не само Европе, него и од ње однеговане нове генерације прогресивних политичара на Косову, који тачно знају да се осигурач на “Калашњикову” спушта на ниже.

А тајне установе за анализирање Срба у деловима, ради даљег извоза у иностранство, треба пребацити ближе Прешеву, Бујановцу и Медвеђи.

Као прво, тамо су своји људи, који ће сецкања на делове вршити строго конспиративно.

Као друго, Хашим Тачи није ситни преварант, део новца од зараде ићи ће тим општинама за њихову борбу за независност.

Као треће, тамо се отварају филијале Приштинског универзитета и појављују се могућости да се обуче млади лекари. А шта ће тим младим људима дати у руке да изучавају, ако не резервне делове?

На крају крајева, пред њима је тешка борба за Велику Албанију.

“Фонд стратешке културе” (srb.fondsk.ru)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *