Вучић: Сит сам подметачина

БEOГРAД – Први потпредседник Владе Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе данас да jе сит подметачина свих врста, од тога да жели сву власт за себе, до инсинуациjа да jе њему или њему блискима Mирослав Mишковић куповао авионске карте.

Према његовим речима, он jе данас у парламент дошао и како би могао да одговори онима коjи од њега “хоће да направе монструма коjи жели сву власт у Србиjи”.
“На краjу када погледате jедино сам се jа одрекао читавог ресора, нико други то ниjе желео да уради, а сви су остали тобоже мученици коjе jа негде давим, гушим, уништавам, а сви су много добри. Волео бих да ми то обjасне како jе то могуће и на коjи начин”, рекао jе Вучић.

Oн jе додао да ниjе необавештен, као и да се никада ниjе крио ни иза кога. “И ако сам jа проблем – ниjе проблем, имате већину и без СНС у Народноj скупштини”, поручио jе Вучић.

Вучић jе изjавио да ће од Mишковића већ данас тражити да каже када jе то платио било какву авионску карту или било коjу карту било коме од његових ближњих, а посебно њему и да би волео да чуjе одговор на то питање. “Желим грађанима Србиjе да кажем да се то никада ниjе десило, грантуjем то своjим образом, и да сам поносан на чињеницу да никада нисам био на његовом платном списку, а знам како ћу све бити ударан и на коjе све начине и знам колико сам крив веома моћним људима у овоj земљи”, рекао jе вицепремиjер.

Вучић jе поручио да никада неће бити премиjер без избора и да jе сит подметачина и свакодневних прича о томе.
“Mене не интересуjе реконструкциjа владе после коjе ћу да будем премиjер. Mогу, можда, да будем премиjер, а можда никада нећу бити, ако буде неких избора. Без избора ни случаjно нећу бити премиjер. Сит сам тих подметачина, дневних превара, свакодневних прича о томе да неко хоће изборе да би имао апсолутну моћ, да би озваничио аутократиjу”, казао jе он и додао да очигледно постоjи нека врста опсесивне мржње према СНС и њему.

Према његовим речима у току ове недеље финализоваће се разговори са странцима, да jе било више таквих договора, као и да се његово мишљење о њиховом именовању не мења.
“Oни коjима то смета, нека се супротстављаjу томе и нека се боре, али сам уверен да неће моћи да победе”, казао jе Вучић.

Oн jе рекао да границе трпељивости и стрпљења према свима на политичкоj сцени свакако постоjе, али да ће jедног дана рећи “нема проблема, идемо да се “измеримо” сви заjедно, да видимо шта ће народ да каже”.

Вучић jе изjавио и да jе због избора нестраначких кандидата имао проблема и у своjоj странци и да то не криjе.
“Велики броj људи се jавио незадовољан чињеницом да ће три министра бити нестраначке личности. Да ли ми jе то jедноставно да прође, па ниjе ми то jедноставно да прође. Ниjе лако да прође. Бар њих 10, 15, 20 одсто би желело да то ради неко други или да се то ради на другачиjи начин. Tу постоjи само jедан проблем, а то jе да многи од њих не би имали било какве фотеље да ту ниjе Aлександар Вучић. И зато jе Aлександар Вучић нужно зло. Oн jе потребан да би они имали власт. Aко можемо, онда ћемо то да почистимо”, поручио jе Вучић.

 

8 коментара

  1. Vučiću, zašto reagovati na trivijalna pitanja i komentare onih, koji ti nisu dorasli? Iz pristojnosi- da! Ti koji te kritikuju i zameraju u doslednosti, su IMALI priliku i VLAST da to sprovedu u SVOJIM mandatima a nisu učinili! Maliciooznost, ljude, čini malim! I Tvoj prostor je “sužen” ali svaka čast DO SADA!

  2. Gospodine Vucicu pocelo je da vas zulja ono o cemu narod sve glasnije govori. Kazem narod a ne vama privrzeni mediji a to je velika razlika.

  3. A zamislite kako je tek nama, kada se godinama politicari kockaju sa nasim zivotima a resore dele kao karte u spilu.

  4. “…………………..ocigledno posoji neka vrsta opsesivne mrznje prema SNS i meni”!!!!! Sa ovim djelom Vuciceve izjave se potpuno slazem. Svaka VELEIZDAJA izaziva svaku vrstu MRZNJE od strane NARODA,PATRIOTA,INTELIGENCIJE i svih zdravih slojeva drustva!!!! Price o perifernim stvarima (tko je kome kupio avionsku kartu) pokusaj je skretanje paznje javnosti sa V E L E I Z D A J E u toku!!!!!!!!!!!!

  5. Nas narod bez obzira ko ga je vodio a vodili su ga razni slepci, ima onu izreku ,,samo kur.. govore o postenju,,. Izadji na izbore da vidis sta narod misli o onima koji su 50000 svojih sunarodnika predali siptarima. Napravili ste bre jednu ,,stradiju,, od drzave. Dovodis ,,strucnjake,, koji nisu Srbi i neznaju srpski i nece da ga nauce pa u vladi moraju svi da govore engleski. Sramota.

    • А примећујете ли колега сапатниче како није забринут за евроатлантске интеграције.Вучко Шојић је увредјен и унесретјен због лажни коментари о њему, мада када почне да води финансије Шварценегер из Ниш звани Лаза материна маза ћемо да одемо и уп…м и да изедемо оно што се не једе. Има код мене у граду још тамнопутих Срба што траже азил дошли из Африке. Ни они не говоре српски али се осећају у души као Срби.могли би да раде као министри у Влади пошто је то услов да будеш стручан . Да ниси одавде, да незнаш српски и обавезно да волиш и подржаваш браћу Шиптаре у настојању да оцепе део Србије.

  6. I jos nesto. Niko od Vas ministara i poslanika nije toliko uvredjen da bi dao ostavku i otisao. Borite se za vlast kao zveri i ocekujete da Vam verujemo da ste uvredjeni i da nesto drugo osecate osim pohlepe.

  7. Slađana dao je Vulin ali je povukao ostavku jer bez njega se nemože sada je mnogo bolje SRBIMA na Kosovu kako on to pregovara i radi,jao SRBIJO sveću da dam ali stolicu nikako ona mi je važnija i od SRBIJE pa neka traje ,dok traje,mislim na STOLICUUUUU…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *