НИС на Сабору трубача

У склопу свог програма „Култура без граница“, НИС подржава Драгачевски сабор пету годину заредом

НИС је стратешки партнер овогодишњег, 53. драгачевског сабора трубача. У склопу свог програма „Култура без граница“, НИС подржава Драгачевски сабор пету годину заредом у жељи да промовише музичку традицију и народно стваралаштво Србије, као и туризам овог краја, а српску културу и обичаје приближи посетиоцима из целог света.
Током Сабора биће промовисана овогодишња заједничка акција НИС-а и компаније „Шкода аутомобили Србија“. За сваку куповину горива у вредности од 4.000 динара на НИС „Петрол“ бензинским станицама сваки купац остварује попуст од 10 одсто на сервис у „Ауто Чачку“, генералном дистрибутеру „Шкоде“ у Србији.
Осим тога, сви присутни моћи ће да играју занимљиву НИС „Петрол“ игрицу и освоје бројне награде. Реч је o дигиталној игрици „Наточи бензин“, а о правилима игре заинтересоване посетиоце додатно ће упутити промотери на лицу места.
Сабор трубача у Гучи јединствено је међународно такмичење и манифестација народног српског стваралаштва који сваке године окупља велики број посетилаца. Ове године Сабор трубача одржаће се од 5. до 11. августа уз богат и разнолик музички програм укључујући и афирмативне извођаче на великој сцени градског стадиона.