ЈАКШИЋ: ДАЧИЋЕВА ПОДВАЛА

БЕОГРАД, 26. август 2013. (ФоНет) – Посланик Демократске странке Србије (ДСС) Марко Јакшић изјавио је данас да локални избори на Косову не могу бити статусно неутрални, јер их расписује председник Косова Атифете Јахјага, а позив председника Владе Србије Ивице Дачића да Срби изађу на изборе, пошто са гласачких листића буде уклоњен лого Косова, назвао је “подвалом”. То је још једна подвала која, на неки начин, треба да наведе Србе да изласком на изборе легитимишу највећу историјску издају, рекао је Јакшић новинарима у Скупштини Србије. Јакшић је изјавио да је Србија потписивањем бриселског споразума о нормализацији односа Београда и Приштине препустила 15 одсто своје територије.

Дачић потцењује Србе на Косову, јер мисли да нисмо довољно паметни, рекао је Јакшић. Он је изјавио да би већина Срба на Косову изашла на изборе чак и ако би на листићима био грб црног двоглавог орла, уколико би их раписао председник Скупштине Србије Небојша Стефановић, у складу са законима о локалној самоуправи Србије.

Јакшић је позвао Владу и Скупштину Србије да признају привремену Скупштину Аутономне покрајине Косово и Метохија, јер је изабрана на основу српског Закона о локалној самоуправи.

ФоНет

4 коментара

  1. Bravo, samo napred. Izdrzite, uskoro dolazi Seselj. Tada ce biti kraj nasim mukama, e onda nastaje preporod!

    • Tako smo mislili da ce se desiti kada dojde Toma a ono op pa 15% teritorije ode sipcima i to sa 30000 hiljada Srba. Ova vlast je jedinstvena na kugli zemaljskoj od kada se istorija belezi da se odrice dela svog naroda i da ne pita iste za misljenje.

  2. Zar postoji neko ko nije upoznao veličinu i umeće Dačića,kada se pojavio na političkoj sceni,kada nije bilo Slobe,za čega se on bori?Da preda 15 posto teritorije Kosova.Muka mi je kad ga vidim pored Eštonke iTačija.On i ne krije,koliko je ogrezao u grehu prema zemlji i narodu.U malim gradovima njegovi gradski obori rade šta hoće.Veliko siromaštvo je zahvatilo ljude.Hapse mladića koji mu kaže da je izdajnik.Zar je to laž?Nema on Miloševićev kapacitet ni u čemu.Samo ispunjava naloge.Dokle?

  3. Kad kao ministar (policije)Milicije nije u stanju da resi i zaustavi kradje koje sprovode romi kako ce on pomoci i spasiti srbe od svih muka koje su nas pritisnule pa nije ga Sloba bez veze zvao Pacic a gde su molbe Amerima i Englezima da ga skinu sa lista nepozeljnih i njihovim zemljama,Apro-po Milicija((Policija)kada ce mo poceti da stitimo nasu cirilicu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *