Наука у служби трансхуманизма

Пише МАРА КНЕЖЕВИЋ КЕРН

На видику је још један „ексер за мртвачки сандук“ – уређај за контролу потрошње струје, гаса, воде, названом од милоште „smart meter“ – паметно бројило које емитује снажно електромагнетно зрачење и омогућава „Великом брату“ да путем даљинске контроле искључи читаве породице, улице, градове, па чак и државе из живота

Суочени са пузајућом имплементацијом „Агенде 21“ у законодавство Србије, уз громогласно најављивање технолошко-медицинских иновација као „спасоносног решења“ или „услова за…“, грађани Србије почињу да верују да смо до сада живели на грани, далеко од цивилизацијских тековина и савремених достигнућа, да нисмо имали ни адекватну медицинску заштиту, ни законе по мери човека.
Из жабље перспективе, која нам је једино доступна, не можемо ни да наслутимо узроке толике бриге законодаваца за добробит народа, којем се уз рестрикције и ограничење слободе „по узору на европске стандарде“ намеће обавеза прихватања најневероватнијих прописа и стандарда од којих се упућенима диже коса на глави. То осећање беспомоћности и очаја препознајемо у Гетеовом „Врачевом шегрту“:„Господе, несрећа је велика… духове које сам пробудио не могу више да контролишем.“ Поглед преко океана, у врачеву јазбину, увек помаже да наслутимо шта се преко океана ваља, а тренутно је толико смећа нанесено на наше обале да је тешко издвојити оно што нас највише угрожава.
На видику је још један „ексер за мртвачки сандук“ намењен човечанству, који ће пре или касније бити закуцан и на зидове наших домова. Реч је о уређају за контролу потрошње струје, гаса, воде, названом од милоште „smart meter“ – паметно бројило, које емитује снажно електромагнетно зрачење и омогућава „Великом брату“ да путем даљинске контроле искључи читаве породице, улице, градове, па чак и државе из живота. Контролори знају да су побуне раје неминовне и неизбежне, па уз помоћ ФЕМА кампова и даљинских управљача обезбеђују себи миран сан.
Ради се о још неиспитаном уређају, изазивачу бројних пожара, а ниво зрачења је такав да се већ после кратког излагања код укућана манифестују здравствени проблеми. Из пратећег документа добијеног уз рачун нема ни речи о одговорности коју би морали да преузму произвођач и испоручилац опреме, али се власник ђаволовог дара обавезује да га безусловно прихвати. Ко се побуни, као што је то случај са једном Американком, којој су здравствене сметње постале неподношљиве, и која је после бројних дописа надлежнима (без одговора) одлучила да „паметног мерача“ замени старим, доживеће насртај наоружаних плаћеника. Они су исте ноћи банули на њен посед, скинули стари бројач, одузели нови и искључили је из система снабдевања енергијом.

[restrictedarea]

„БУДУЋНОСТ ЈЕ ПОЧЕЛА“ За случај се заинтересовала Дебора Таварес Тревор Копола, и кренула Америком да едукује оне који желе да слушају о идеологији и стратегији за спровођење најмасовнијег злочина против човечанства, позивајући се на документ агенције НАСА, под називом „The Future is Now“.
Дебору не могу да оптуже за узнемиравање јавности и подстрекивање на револуцију, зато што она заговара другачију стратегију побуне. „Не револуција, нама је потребна revelation (буђење, разоткривање истине). Револуција би им само дала аргументе за репресију. Ми морамо да се, пре свега, едукујемо, да уђемо у душу репресивног система и да се наоружамо знањем. За почетак: искључите Си-Ен-Ен.“
Документи на које се Дебора позива доступни су сваком писменом Земљанину, а могу се наћи на Интернету под насловом: „Silent Weapons for Quiet Wars, An instruction Programming Manual. Dokument.“ Овај документ је објављен 1954. после састанка Билдерберг групе, а директиве и упутства се већ деценијама спроводе, о чему сведоче свакодневне страхоте којима смо изложени. У деловима извештаја посвећеним „забринутости за људску врсту“, налази се низ аргумената којима се оправдава манипулација на свим нивоима: „Људи су сувише тешки, заузимају превише простора, сувише спори, физички и ментално лимитирани, скупи за одржавање… еволуција се показала неефикасном, узећемо је у своје руке“. У Упутству се налазе и инструкције за уништавање породице, и методе за навођење људи да шаљу своју децу у ратове. Дебора закључује да је њихов крајњи циљ да нас искључе. “.
На удару су образовање и историја, појмови ће добити нови смисао, а језик ће бити претворен у новоговор. Дебора указује на промене које се већ могу уочити код најављивања временске прогнозе „сутра ће бити ‚soft sunshine‘ (Сунце замагљено кемтрејлс прашином)“. Оружја која су тада најавили данас се увелико користе, укључујући Обамине беспилотне убице, ХААРП, ГМО, као и употреба нискофреквентних таласа против „непријатеља“, у циљу деловања на мозак и имуни систем. О томе ко ће бити проглашен за непријатеља одлучују аутори НАСА приручника. Дебора верује да су они који иду испред времена већ на разне начине заштићени, „зар нисте приметили да они никад не оболевају од рака“ ( краљевске породице умиру само у дубокој старости).
Стратегија стезања обруча спроводи се уз помоћ ситних грамзивих играча, председника влада, министара, корумпираних научника, мејнстрим медија… Свима који аргументовано и неаргументовано унапред дисквалификују Деборин ангажман, препоручујемо да погледају документарне прилоге: „Iron mountain“ и „Technocracy“, као и да прочитају тајни документ (постављен на нету) „The Grid is Weaponized“ (Мрежа је оружје).

ПЛАНОВИ И „ДУХ ПОРЕТКА“ У документарном филму „Гвоздена планина“ износи се план „експертске групе“ формиране од стране Џона Кенедија у јеку Хладног рата. Један од петнаесторице одабраних одлучио је да проговори, и обзнани планове за будућност америчког народа и целе планете, у циљу „успостављања вечног мира“ (гробље је синоним за овај појам). Иако је овај пројекат, по налогу Линдона Џонсона, требало да остане тајна, материјал је објављен у „Дијал пресу“ (1967), а естаблишмент је излагање сведока одмах окарактерисао као „превару“.
Овај документ разобличава „дух поретка“, изложен касније у „Агенди 21“, који отворено објављује смрт моралу, милосрђу саосећању и појмовима добра и зла. У њему се налазе упутства за руковање „мушкарцима, женама, децом и бебама“, уз методе „управљања животињским крдом“, као и планови за стављање свих владиних агенција под контролу МЈТФ полиције, као и успостављање Интернационалног криминалног суда ради заокружења свих сегмената пројекта. НАСА сценарио за контролу људске врсте садржи све елементе с којима се данас суочавамо, а њихово уграђивање у домаће законодавство представља незаобилазну степеницу ка реализацији плана Светске владе за елиминацију инфериорне врсте, од новог програма вакцинације, преко увођења ГМО, до отварања неба за неометано и неконтролисано засипање микрочестицама непознатог порекла.
Један од медијски најекспониранијих промотора трансхумане будућности, амерички писац иноватор и футуриста Реј Керсфајл, егзалтирано најављује да ће људи до 2045. заменити тела машинама, премештајући своје мозгове у компјутере, изостављајући небитан детаљ да се ова „добра вест“ односи на елиту: „Наука иде у правцу превазилажења биолошке природе човека до тачке кад ће биолошки део престати да буде важан. То значи да ће небиолошки део – машина – постати тако моћан и оспособљен да разуме и моделира биолошки део. Ми ћемо креирати тела уз помоћ нанотехнологије, а такође и виртуелан свет и виртуелна тела.“ То Керсфајлово „ми“ односи се на један одсто одабраних, о чему је писао у књизи манифесту „The Age of Spiritual Machines“, означавајући оне који одбијају или нису у стању да се прикључе на пројекат кибернетичког усавршавања сопственог тела као MOSH – Mostly Original Substrate Humans (углавном оригинална подлога за људе), што је већ обрађено у филму Мета Дејмона „Elysium“. За овај део популације аутор предвиђа стерилизацију и физичку елиминацију.
Да се са Керсфајлом озбиљно рачуна може се видети из његовог ангажовања на пројекту иза којег стоје „Гугл“ и НАСА. Ради се о оснивању Сингуларити универзитета са центром за обуку директора корпорација и владиних службеника, у циљу „окупљања, едуковања и инспирисања лидерских кадрова који се труде да разумеју и омогуће развој експоненцијално напредних технологија и примене их за решавање изазова постављених пред човечанство“. Четрдесет студената је већ укључено у овај хуманоидни пројекат, а присуство Била Гејтса је видљиво на бројним фотографијама.

[/restrictedarea]

3 коментара

  1. Jako mi je teško da kao komentar smislim nešto što moderator neće izbrisati, tako da moj komentar su četiri reći:

    Maro, ti si pukla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *