Фарме за људе

Како је експеримент над Србима дао задовољавајуће резултате, ускоро ће у окупираним државама бити отваране – у почетку тајне – фарме са лабораторијама на којима ће се узгајати одабрани представници људске врсте са „задатком“ да служе као непресушни извор људских органа

Прво крену да вас плаше. То је увек ефикасно. Плашили су вас као бебу, затим као дете, ђака, студента. Затим као оца породице. Ви сте одговорни за живот своје деце. Утерали су вам страх у кости. Плашили су вас у континуитету и свака власт која дође брзо почне да примењује опробан модел. Страх од садашњости. Страх од будућности. Увек може бити горе. Страх од болести, недостатка лекова, губитка егзистенције. Страх и само страх. Затим обећања да ће све бити боље, ако прихватите шта владари кажу. Власт је мудра, паметнија од вас, зна шта је за вас боље и ако будете њу слушали све ће бити у реду. Уплашени престанете правилно да расуђујете. Мозак вам је испран. Појединачно и колективно. Важно је добити Датум. Само да он стигне, а преговори око сједињавања са евроунијатима могу да почну и наредних година. Гледају у Датум ко несташна девојка у тест за трудноћу. Напето ишчекивање. За девојку.
[restrictedarea]

ЧЕКАЈУЋИ ШАРЕНУ ЛАЖУ Док се чека нешто што ником потребно није. Што ништа у нашем животу променити неће – Датум је обична шарена лажа – стандард је све нижи, живот све тежи, али су понижења све већа. Убрзано, незапамћеном брзином, одричемо се свега што је наше. Нико толику брзину и преданост у лишавању основних постулата државности није могао очекивати. Ни пријатељи, ни непријатељи. Зато се не смемо изненадити што се од нас тражи све више и више. Тражиће се свашта. Јавно и тајно. Усмено и писмено. Пре неколико месеци земљаци покојног друга Гебелса, садашњи чланови Бундестага, јасно и гласно су у писменој форми прочитали наредбу (засад без добошара) шта све Србија и Срби морају урадити ако желе да добију звечку звану Датум. Било је тамо свега и свачега, али и наредба да се мења свест. Колективно и појединачно. Наредбу прочиташе на конференцији за новинаре. Наредба се прими к знању. Нико из власти није реаговао. Нико није упутио ниједан протест. Све за Датум. Традиција се наставља. Не наша него немачка. Додуше некад су наредбе биле издаване на вишем нивоу. У пратњи грофа Салис-Севиса окупаторског гувернера Србије, 20. јануара 1916. Кнез Михаиловом улицом до Калемегдана је прошетао и тврђаву обишао лично цар Виљем. Два дана раније срео се са бугарским краљем Фердинандом у Нишу. После је извршена имплементација одредби (24. јануар 1916. године: велика беда. Општина уводи карте за хлеб и брашно; 29. јануар: српска влада преко америчког Црвеног крста послала новац за исплату пензија. Пензије умањене за 25 процената због курсних разлика; 27. фебруар: месо може да се купи два пута недељно; 18. април: из санаторијума „Врачар“ власништво четири српска лекара који су били са српском војском однет је сав санитетски материјал и апарати; 1. мај: примењена имплементација којом се сви часовници померају један сат унапред; 25. мај: имплементација писма. Непријатељска полиција поскидала све старе фирме и наредила да се испишу нове латиницом… итд…др Славка Михајловић „Облаци над градом“). Што нису стигли тад, хтели би сад да имплементирају.

ДАНАК У ОРГАНИМА Како је било у Другом светском рату под окупацијом немачких национал-социјалиста некад се учило у школама. Шта смо све преживели 1999. од зликоваца већини је у живом сећању. Они који су са безбедне удаљености позивали зликовце да по нашим главама сипају бомбе и отрове, сад би да нас прогласе кривцима што смо изазвали цивилизоване евроунијате да нас убијају одмах и на одложено. Десетину пута је повећан број оболелих становника Србије од разних канцера. Ко мисли да ће данас од потомака убица наших дедова, очева и нас самих добити инвестиције, некакву хуманост, онда је или чакараст, или не слуша шта говоре и пишу о Србији и Србима. Не сме се заборављати. Ратни злочини не застаревају.
Нажалост није ово најгоре што нас чека. У припреми је већа подлост – аутори су мултинационални – која неће погодити само Србе. Што ће и други страдати не весели ме и не теши. Додуше ми смо први народ беле расе, уз то у Европи, на којем је извршен експеримент вађења органа. Експеримент је рађен у ратним условима. Рат поред пљачке и покретање сопствене привреде служи и као експериментални полигон. Експеримент је дао задовољавајуће резултате, тако да у мирнодопским условима у окупираним државама биће отваране у почетку тајне фарме са лабораторијама на којима ће се узгајати одабрани представници људске врсте који ће служити као непресушни извор људских органа. Изречено звучи морбидно. Да се нормалној особи згади. Згађен сам и ја. Мука ми је док пишем, али имам потомке, као већина вас. Морам све упозорити шта доноси блиска будућност. Знате, пре неколико хиљада година човек је био ловац и трагао је за храном. Онда се досетио да припитоми дивљач; сам их узгаја и користи кад му затребају. Затим су следила укрштања појединих врста и стварања нових која ће људима највише користити. Кад се зажелите меса не идете у лов, као наш далеки предак, већ одете у најближу месару. Одвратно поређење, али истинито. Сад замислите особу која има велику моћ, а болестан бубрег или срце? Хоће ли чекати на ред да добије оно што јој је потребно или ће покушати да орган добије на други начин?Тренутно је други начин нелегалан. Ускоро ће бити легалан. Моћних и оних који имају велике суме новца све је више. Некад смо имали данак у крви. Сад ћемо имати данак у органима. Жао ми је што сам ово написао. Савест ме натерала. Не сме се ћутати. Драго ми је што су Станишић и Симатовић ослобођени. Мислите на српске хероје у Хагу.
[/restrictedarea]

3 коментара

  1. ,,Bem ti strah do veka doslo vreme da umrem i sve stra od nekog,, tako je govorio moj pokojni deda. Mene je iskreno receno ,,strah,, od bolesnog vucica, niko ovoliko zla nije naneo ovom narodu kao on i njegovi sledbenici. Pokusam ponekada da procitam i neke druge novine kad ono on tamo, onako zabrinut za sudbinu svog naroda. Molio bih Pecat da ne objavljuje njegove slike jer nicim nije zasluzio takvu cast. Gospodine Antonicu nicega se mi ne plasimo, jos ima takvih….

  2. Плаши ме датум преговора о уласку у ЕУ. Не желим да унапред знам када ћу умрети.

    • Dacic kaze “Srbija je prevarena”,ako ne dobijemo Datum???
      Ne,Srbija je prevarena od ove vlasti,jer to nije bio izborni program,da napuste Kosovo,da legalizuju okupaciju???
      Ovo je nezabelezen zlocin protiv svoje drzave,nema tih blindiranih kola,blindiranih konferencija za stampu i blindiranih lazi,koje ce ih oprati.

      Drugo,sada Dacic,povodom plana da se zamrznu plate…
      kaze,”to moze da uradi i moja baba”.Odlicno,TACNO RECENO!
      Ali,budimo fer prema istini,treba reci Dacicu,to sto si ti potpisao u Briselu,TO MOZE DA POTPISE I MOJA BABA!!!

      Ako je jedina ustanova ili institucija u stanju da ovu izdajnicku,podanicku,malokrvnu,malodusnu i maloumnu…
      “srpsku” vlast ponizi,smeni ili kazni…upravo sam nemacki Bundestag…JA SAM FAN NEMACKOG BUNDESTAGA!!!

      Gde nema drzavnika nema ni drzave.
      Srbija ima sistemsku tesku bolest…gde su PARTIJE neupotrebljive za drzavne interese,gde PARTIJE sluze samo za pljacku i licno bogacenje lidera,gde nema visepartijskog sistema,jer PARTIJE mogu “svako sa svakim”,cime nema ni ideologije ni politike…gde narod nista ne bira za sebe a bira SVE ZA PARTIJE,gde nema pozicije i opozicije,jer je PARTIJAMA uvek dobro…i gde takvim “sistemom bez sistema”,
      nece uskoro biti ni Srbije,ali bice PARTIJA.
      Njih ima i u RS i na Kosovu…ali Srbije tamo nema?!

      Dakle,nisu izbori lek,i dalje vrtenje u krug u zidu smrti…lek je ISKLJUCIVO,promena sistema i ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *