Екипа Друге Србије победила на Светском првенству у етикетирању

Ахен, 12. 6. 2013. године (Шлиц) – Екипа Друге Србије која већ осми пут заредом учествује на Светском првенству у етикетирању, напокон је, после три изгубљена финала од репрезентације Енглеске, освојила прво место и освојила дуго прижељкивани куп који се популарно назива „Сличица“ пошто је у облику самолепљиве сличице за албуме.
После узбудљиве борбе у финалу и наизменичне, рафалне размене етикета, екипа Друге Србије показала је више досетљивости од старог ривала у трећем сету избацивши чак пет узастопних етикета које су остале без одговора. Млади селектор наше екипе Марко Видојковић истиче да су одлучиле нијансе, али да је боља припремљеност нашег тима одлучила победника. Наиме, поред стандардних етикета које Друга Србија годинама носи са собом на ова такмичења попут свима познатих „клерофашиста“, „наци-свештеник“, „четник-гибаничар“, „гибаничарска масна Србенда“ и сл, ове године смо изненадили противника новим и неочекиваним етикетама као што су „алтер-националиста из круга двојке“, „анархо-четник“ и „неостварени борац за српско Косово“, које је као из рукава извукао капитен екипе Борка Павићевић.
Потпуно декласирана екипа Енглеске одала је признање нашем тиму и најавила да ће се боље спремити за наредно првенство које ће се одржати у Салцбургу у Аустрији за две године. Том Болтон, селектор Енглеске, додао је да није очекивао овако јак отпор упркос адутима које је његова екипа спремила попут „кривци за Велики рат“, „Србија, земља коју треба редовно бомбардовати“ и још неколико синтагми које су се очито показале недовољно убојитим као српске језгровите сложенице и полусложенице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *