VLAST BEZUSLOVNO PREDAJE KOSOVO

Predsednik  Demokratske stranke Srbije  Vojislav Koštunica ocenio je danas da je sinoćnim dogovorom u Briselu o planu za primenu briselskog sporazuma,vlast „otvoreno i bezuslovno predala Kosovo i Metohiju u ruke lažne države Kosovo“.

„Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo. Sve što vlast radi s predajom Kosova je protivustavno, protivdržavno i direktno dovodi u pitanje suštinske državne i nacionalne interese,dostojanstvo naroda i budućnost Srbije“, ocenio je Koštunica.

Predsednik DSS je u izjavi naveo da je delovanje vlasti na štetu Srbije „nesumnjivo u interesu stranih sila, takozvane evroatlantske zajednice“.

„Ucenjena ili prestrašena sadašnja vlast bira savezništvo sa neprijateljem, a odriče se podrške svojih mogućih prijatelja u svetu. Srpski narod na Kosovu i Metohiji ostavljen je na cedilu jer vlast Srbije umesto da bude uz svoj narod stala je uz njegove neprijatelje i izručuje ga institucijama nezavisne države Kosovo“, naveo je on.

Koštunica je dodao da srpskom narodu na Kosovu ne preostaje ništa drugo nego da se „mirnim otporom, uporno i dosledno suprotstavlja i spreči svoje izručenje lažnoj državi Kosovo“.

Jedan komentar

  1. Nikada gori i veći LAŽOVI nisu bili na vlasti.Nemogu da verujem dasam glasao za takav OLOŠ prevarntski.Svesu pogazili.Po medijima pljuju sve institucije koje su protiv Briselskog dogovora a Dačić nikako da vrati kofer.Ovo neće proći pod hitno novi izbori.Garantujem da ovi neće izdržati do kraja godine.A posle ćemo da vidimo tomin tajni DOSJE….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *