ВЛАСТ БЕЗУСЛОВНО ПРЕДАЈЕ КОСОВО

Председник  Демократске странке Србије  Војислав Коштуница оценио је данас да је синоћним договором у Бриселу о плану за примену бриселског споразума,власт „отворено и безусловно предала Косово и Метохију у руке лажне државе Косово“.

„Србија у овим тренуцима пролази кроз највеће национално понижење, јер се садашња власт под притисцима и уценама из Европске уније договара са албанским сепаратистима како да им преда Косово. Све што власт ради с предајом Косова је противуставно, противдржавно и директно доводи у питање суштинске државне и националне интересе,достојанство народа и будућност Србије“, оценио је Коштуница.

Председник ДСС је у изјави навео да је деловање власти на штету Србије „несумњиво у интересу страних сила, такозване евроатлантске заједнице“.

„Уцењена или престрашена садашња власт бира савезништво са непријатељем, а одриче се подршке својих могућих пријатеља у свету. Српски народ на Косову и Метохији остављен је на цедилу јер власт Србије уместо да буде уз свој народ стала је уз његове непријатеље и изручује га институцијама независне државе Косово“, навео је он.

Коштуница је додао да српском народу на Косову не преостаје ништа друго него да се „мирним отпором, упорно и доследно супротставља и спречи своје изручење лажној држави Косово“.

Један коментар

  1. Никада гори и већи ЛАЖОВИ нису били на власти.Немогу да верујем дасам гласао за такав ОЛОШ преварнтски.Свесу погазили.По медијима пљују све институције које су против Бриселског договора а Дачић никако да врати кофер.Ово неће проћи под хитно нови избори.Гарантујем да ови неће издржати до краја године.А после ћемо да видимо томин тајни ДОСЈЕ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *