Анђели пакла живе међу нама

Пише Биљана Ђоровић

У служби профитабилног нестанка врсте: Шта се крије иза сакаћења и убијања здравих органа које промовише Анђелина Џоли, секс симбол и бренд Новог светског пројекта

Одлука Анђелине Џоли да изврши двоструку мастектомију здравих дојки (медицински термин за хируршко одстрањивање једне или обе дојке, делимично или у целости), како би спречила појаву рака дојке, после које је „суперзвезда“, добитница „Оскара“ најавила да намерава да одстрани и јајнике, избила је на прво место у строго контролисаној форматизацији перцепције планетарне популације, захваљујући савршено усклађеном пулсирању корпоративног власништва над медијима са убрзањем глобалне информације и њеном етичком и естетичком презентацијом, коју је, у случају „превентивне мастектомије, пратио детаљан опис изнет у ‚ауторском тексту‘ објављеном у ‚Њујорк тајмсу‘“. У овом тексту Џолијева је детаљно описала операцију и тромесечни опоравак са „надом да ће њено искуство охрабрити друге жене са породичним ризиком од рака дојке да се подвргну тестирању“. Писано од стране спин доктора и ПР агената утицаја по једноставном моделу кондиционирања популације (у овом случају на „научно“ подржану и у стерилним, болничким условима спроведену мутилацију, односно сакаћење органа које се сматра традиционалним обредом у многим афричким земљама), писмо А. Џоли говори о томе како је њена мајка, Маршелин Бертнард, умрла када јој је било 56 година.
„Издржала је да доживи да види и упозна своје прво унуче. Али, моја остала деца никада неће имати прилику да доживе ово искуство и упознају је и схвате колико је била пуна љубави и грациозности.“
А. Џоли у „свом“ писму које се поред „Њујорк тајмса“ нашло одмах и на насловној страни магазина „People“, који све текстове припрема три недеље пре објављивања (!), говори како је својој деци објаснила болест која је заувек одузела њену мајку:
„Често говоримо ‚о маминој мами‘ и покушавам да им објасним болест која ју нам је одузела. Питали су ме да ли мени може да се догоди исто. Иако сам им говорила да не брину, истина је да и ја носим ген БРЦА1, који повећава ризик од развијања рака дојке и јајника.“
Следи даље образложење које би требало да расветли због чега се Џолијева подвргла мутилацији:
„Лекари су проценили да постоји 87 одсто шансе да оболим од рака дојке и 50 одсто да оболим од рака јајника. Они који имају ген БРЦА1 имају 65 одсто шансе да добију рак дојке.“
„После тога је“, наставља Џолијева, „изведено ‚уклањање брадавица‘, што подразумева искључивање болести дојке у каналима иза брадавице и омогућава додатни проток крви у том подручју. Овај поступак узрокује бол и модрице, али повећава шансу за спасавање брадавица.“ Две недеље касније: „Имала сам операцију којом ми је уклоњено ткиво дојке и стављени су привремени умеци. Операција може да траје и до осам сати. Када се пробудите угледате разне уређаје прикључене у своје груди. Осећате као да се налазите у сцени неког СФ филма. После неколико дана, можете да се вратите нормалном животу. Девет недеља касније била је завршена и реконструкција груди са имплантима. Током последњих година било је невероватних помака у медицини у овој области.“
Писмо је поткрепљено статистичким параметрима:
„Рак дојке убије 458.000 људи сваке године, најчешће у мање богатим земљама. Наш приоритет мора да постане да омогућимо што већем броју жена да се тестира и добије превентивни третман, без обзира на то одакле долазе. Цена тестирања на гене BRCA1и BRCA2 у САД-у кошта више од 3.000 долара, што остаје велика препрека за много жена. Одлучила сам да моја прича неће остати приватна, јер постоји много жена које не знају да можда живе у сенци рака. Живот долази с много изазова. Они који нас не плаше су они који могу преузети нас и контролу над нама.“
Да, живот долази са много изазова, али, на срећу људског рода, „ту су они који ће преузети нас и контролу над нама“, што и јесте циљ Новог светског поретка: контрола и доминација који почивају на бескрајном нормирању и науци која је остала без својих етичких темеља. Од Крега Вентера, који је први основао крајем прошлог века приватну институцију са циљем да открије целину генетског кода пошто се повезао са филијалом фармацеутске групе „Перкин Елмер“, специјализованом за машине које анализирају ДНК, отпочео је процес који обезбеђује да корпорације и владари из сенке постану власници извора и порекла живота на планети.

[restrictedarea]

Шта се крије иза мутилације Анђелина Џоли, секс симбол и бренд Новог светског пројекта, чланица је Савета за међународне послове и амбасадор „мира“ у УН од 1982. године (УН, документовано преко Популационог фонда УН и других својих агенција и организација представљају кључног играча у процесима депопулације, стерилизације и присилне вакцинације); промоторка освајачких ратова („војних интервенција“) широм света, као и естаблишментских верзија геноцида, оличеног и у њеном редитељском првенцу „У земљи крви и меда“, као и раскринканог пројекта „Кони 2012“, преваре која је требало да омогући нови циклус војних интервенција у циљу пустошења Африке. Од како је промовисала свој пропагандни антисрпски филм „У земљи крви и меда“, Џолијева се појављује у једноставним црним, смерним хаљинама, а тако (смерно и чедно) наступа и док бесомучно промовише одсецање здравих делова тела због потенцијалних здравствених ризика у неодређеној и упитној будућности. Џолијева се, тако, после промоција агресија и уништавања људи, жена и деце од стране западних геноцидалиста, ставила у службу биополитике корпоративне моћи која почива на колонизацији целокупне живе материје будући да корпорације настоје да патентирају и тиме постану власници права на гене биљних, животињских врста и човека, попут гена BRCA1 и BRCA2 које промовише Џолијева.
Да ли је Анђелина Џоли, селебрити секс фигура уложила свој статус у промоцију медицинске праксе мутилације како би охрабрила жене широм света да подесе своје понашање са медијски прослављеним и навелико популаризованим личним примером?
Корпоративни медији, усклађени са интересима фармацеутске индустрије и ГМО бешчашћем, не престају са изразима хвале, непрекидним изливима поштивања према „храбрости Анђелине Џоли“, пажљиво употребљавајући специјално конструисане орвелијанске синтагме: ‚‚храбар избор“, „исправна ствар“, „јача породица“. Но, убрзо пошто је свет преплавила серија хорских хвалоспева којима је величан и слављен у стерилним условима изведен варварски обред мутилације, Интернетом је попут нуклеарне бомбе одјекнула анализа Мајка Адамса, писца и главног уредника „Natural News Networkа“ која је расветлила позадину овог поступка који Адамс види као бизарну ПР кампању којом се промовише технологија генетичког патентирања хуманог генома: индустрија вредна трилион долара.
ПР кампања чији је бренд Анђелина Џоли, рачуна на поводљивост публике која није имала прилике да се упозна са методама природне медицине, исхране и решењима која на природан начин спречавају настанак рака и воде његовом излечењу, уколико је до обољења дошло. Мајк Адамс сматра да је Анђелина Џоли обманута и да она сада обмањује друге. BRCA1, јесте индикатор ризика за појаву рака дојке, но овај ген може бити супримиран и активира се уколико је особа изложена стилу живота који погодује појави рака. Исхрана ГМ храном, недовољно уношење витамина Де и нутрицијената представљају веома погодно тле за активацију гена рака. (Codexom Alimentariusom и новим законским одредбама које се нормализују широм света, забрањује се употреба нутрицијената и витамина у довољним количинама, а мед, биљни препарати и тинктуре више се не могу куповати у слободној продаји, што ће узроковати болест и смрт огромног броја људи на планети, на шта одавно упућује др Рима Лајбоу).
Анђелина je одиграла улогу свирача на фрули који својом хипнотичком музиком одводи женску популацију право у наручје корпоративног бермудског троугла: профит, корпорације, моћ, и то се веома добро види из анализе „Natural Newsа“ и Мајка Адамса која показује да је тест на гене BRCA1 и BRCA2 у власништву корпорације „Myriad Genetics“ која је ни мање, ни више него патентирала BRCA1 ген за рак дојке. Патенти представљају монополе под заштитом владе, сматрају се интелектуалном својином и не дозвољавају ником другом да спроводи истраживања на BRCA1 гену без плаћања огромних тантијема овој корпорацији. То је и разлог због којег ће тестoви детекције овог гена коштати између $3.000 – $4.000 појединачно.
Већ сама најава Анђелине Џоли да ће извршити двоструку мастектомиију иако није имала рак дојки, вртоглаво је повећала деонице „Myriadа“.

Утицај на одлуку Врховног суда САД-а? Како ова изузетно важна анализа показује у питању је комплексна ПР кампања која је планирана месецима унапред са циљем да обезбеди подршку доношењу позитивне одлуке Врховног суда САД-а о оправданости патента за BRCA1 ген, пошто су ACLU и Јавна фондација за патенте оспориле право да људски гени постану власништво корпорација.
„Свако ко верује у женска права, људска, грађанска права или право људи да једу не-ГМО храну, морао би да подржи одлуку по којој се корпорацијама не би смело да омогући да патентирају људске гене, које би потом ексклузивно користиле за мултимилионску зараду, док би с друге стране гушили другачија научна истраживања у вези са генима“, пише Адамс у тексту „Разоткривено: Анђелина Џоли део бриљантно осмишљене корпоративне шеме за заштиту корпоративних билиона у патентираним BRCA генима са циљем да утиче на одлуку Врховног суда“ (EXPOSED: Angelina Jolie part of a clever corporate scheme to protect billions in BRCA gene patents, influence Supreme Court decision).

Хронологија борбе „Дана,12. маја 2009, ACLU (која се бави заштитом људских права, индивидуалних и грађанских) и Фондација за јавне патенте (PUBPAT) поднели су тужбу против компаније ‚Myriad‘, тврдећи да су патенти на два људска гена која су повезана са раком дојке и јајника, BRCA1 и BRCA2, неуставни и неважећи. Године 2012, 30. новембра, Врховни суд је пристао да саслуша аргументе о патентабилности људских гена. ACLU је изнео случај пред Врховним судом САД-а, 15. априла 2013, а одлука суда се очекује овог лета.“ У образложењу се каже: „У име истраживача, генетичара саветника, жена пацијената, преживелих, оболелих од рака дојке и разних женских група за здравље, затим група и научних удружења која представљају 150.000 генетичара, патолога, лабораторијских професионалаца, утврдили смо да људски гени не могу да буду патентирани зато што представљају производ природе.“
У ACLU наводе да патентна заштита гена крши Први амандман Устава САД-а и спречава дијагностичка испитивања и истраживања која би могла да доведу до излечења, те да тиме ограничавају могућности жена у погледу њихове здравствене заштите. Ако Врховни суд изрекне пресуду против „Myriad Geneticsа“, више милијарди долара вредна индустрија генетског тестирања рака дојке пропала би практично преко ноћи. То би значило велики губитак и за многе корпорације које желе да искористе људске гене и људско тело за монополистички профит. (Јер шта су патенти до монополи које штити сама влада). У питању су трилиони долара профита:„Патентна заштита људских гена данас је велики бизнис: око 20 одсто наших гена већ је ‚заштићено‘ и у власништву великих корпорација и универзитета.“ Како објашњава ACLU, „носилац патента на ген има право да спречи било кога да ‚проучава, испитује или само посматра… ген. Као последица, научна истраживања и генетска испитивања се одлажу, ограничавају или чак напуштају због патентног права на ген.‘ То значи да, када корпорације поседују патенте људских гена, оне имају власт да угуше сва научна истраживања из области генетике, док корпорације које су регистровале ‚патент‘ истовремено добијају монопол захваљујући ‚интелектуалној својини‘ кодираној у нашој ДНК!“
Анализа са сајта „Natural News“ открива да се Џолијева служи лажном статистиком како би жене навела да униште сопствене здраве органе од којих зависи њихова женственост: „Студија обављена на Националном инстутуту за испитивање људског генома у сарадњи са Националним институтом за здравље показује да је опасност од оболевања од рака дојке повезана са BRCA1 геном знатно мања него што је Џоли у сарадњи са мејнстрим медијима приказала. Заправо, у великој сали од 600 жена само једна ће вероватно имати мутације BRCA1 у свом генетском коду, док ће, са друге стране, 13 одсто жена без BRCA1 мутација, према овом научном истраживању, добити рак дојке, тако да је повећан ризик само код 43 од 100 жена, а не код 87 од 100, што је Џоли лажно представила медијима“.
Далекосежност ове ПР операције се потврђује сваким даном – мушка популација се укључује у програм мутилације: Британац је први мушкарац који се подвргао процедури уклањања здраве простате која садржи BRCA ген.
Према извештају „IBtimesа“: „Хирурзи су у то урадили нерадо, јер потенцијални нежељени ефекти операције укључују неплодност, инконтиненцију и сексуалну дисфункцију.“
Одсецање здравих делова тела и симбола ероса и репродукције води реализацији „савршеног злочина“ који се спроводи у лабораторијама и операционим салама, омогућавајући блиставу будућност генетски модификованих врста пошто је човек медијском контролом ума и психоинжењерингом претворен у биће чији су мозак, органи и гени укључени у пројекат неповратног ишчезавања врсте.
Невероватно је докле су одлучни да иду владари из сенке и корпоративни монополисти који имају амбицију да постану власници генетичког кода планете, еугеничари и геноцидалисти за које ради политички модификована заједница научника служећи чистом злу: генетички модификовани организми, кемтрејлси, ХААРП, патентна права на гене, трговина људским органима, претпостављена добровољност при отимању људских органа као предуслов за профит реализован ловом на ма ког човека чији орган одговара потражњи на трансплантационом тржишту (простор који се у Србији отвара уколико Скупштина усвоји предлог промене Закона о трансплантацији органа којим би сви постали „донатори“ органа), забрана здраве исхране и узгоја лековитих трава и меда, забрана уношења довољне количине нутрицијената: све је то нормализовано у свету у којем живимо захваљујући медијском инжењерингу који систематски спроводи непрекинуте кампање кондиционирања, лажи и масовних обмана популације. У питању је пројекат у чију се апсолутну еугеничку амбицију не може сумњати. Ослободити се заувек неизвесне будућности у погледу болести, ставља нас у улогу статиста, пуке реакције и аутоматског одговора на медијске стимулансе помоћу којих смо апсорбовани од система који је за људски род предвидео најрадикалније одбацивање.

Утваре, химере, окултна симболика Процес који је у току има и своју позадину демонстрирану на отварању летњих „Олимпијских игара“ у Лондону, чији се окултни симболизам, оличен у утварама, болничким креветима, химерама, могао открити само познаваоцима симболике тајних друштава, илумината, масонских ложа и Библије. „Нова Атлантида“, „Бура“, дрво сазнања, одабир стихова из Шекспирове „Буре“ о получовеку-полузвери, пирамида или Зигурат која асоцира на библијски Вавилон, „родно место лажних религија, црне магије и паганства, мајке свих гадости на земљи, како се наводи у Откровењу“, рефлектори стадиона у облику пирамида са врхом на којем се у масонској симболици налази свевидеће око; једнооке чудовишне маскоте, као и реч Зион, која је изабрана за лого лондонских „Олимпијских игара“, све је то остало у сенци застрашујућег перформанса о здравственом систему који је изазивао језу: дивовска глава одојчета без тела смештена испод огромне утваре под капуљачом и деца у џиновским креветима коју прогањају утваре представљали су најаву процеса који је на дневном реду агенде владара из сенке који су смишљено и систематски увели планету у стање контролисаног хаоса, у којем се нормализује ненормално у циљу вртоглавог ишчезавања Божјег света. Стратегије мимоилажења смрти, парцијалним убијањем органа, обавезујуће претварање људских бића у сировине за трансплантациону хирургију, у директној су супротности са реториком о демографској бомби и пренасељеној планети, а у непосредној са интелигенцијом зла која претвара човека у биће без воље, без слободе, без полности, оно које, како то Анђелина Џоли каже у „свом“ писму: „Опуномоћује oне који могу преузети нас и контролу над нама“!
Симболика „Олимпијских игара“ упућује на тријумф окултизма и нормализацију незамисливог, која достиже виши степен после промоције сакаћења сопственог тела. Орвелијанска симболика и употреба тамнољубичастог спектра у циљу деловања на несвесно постепено замењују концепт здравља у медицини, промоцијом болести. Европски дан борбе против кардиоваскуларних биолести је тако постао „Дан срчане слабости“ и он се на програмски уређен начин представља на билбордима у Србији. Огромним словима на тамној подлози написана је речиница: СРБИЈА ЈЕ СВЕТСКИ ШАМПИОН, а испод, мањим словима: „У броју умрлих од срчаних болести“. На билборду је приказан леш о чији је ножни прст окачена мртвачка ознака на којој пише: „43 године, мајка троје деце, умрла од инфаркта.“
Поставља се питање којом се статистиком послужио онај који је овакав слоган осмислио? Одговор гласи: ниједном! Такав податак не постоји ни у светској, ни у европској статистици. Слоган је осмишљен по обавезујућем обрасцу агенде Новог светског поретка која налаже да сви медији (које грађани доживљавају као своје само зато што се у њима говори и пише на српском језику, иако су готово сви у власништву страних корпорација, финансирани од разних фондова „задужбинара за демократију“ или кооптирани) укључујући билборде, телескринове и разгласе који се постављају у јавном простору, ресторанима и продавницама, без изузетка имају обавезу да раде на убиству карактера српске нације (убиство карактера је класичан пропагандни метод којим се смишљено и континуирано спроводе акције и ПР операције са намером да се уништи кредибилитет и углед лица, институција, друштвених група и читаве нације). Задатак пропагандиста задужених за „убијање карактера“ српске нације реализује се у континуитету са утискивањем кривице и вређањима, те је тако широм Београда недавно освануо билборд који нам је на енглеском језику објаснио да смо ми идиоти и да би требало да се понашамо у складу са тим. Занимљиво је да овај билборд нисте могли да видите пред зградама банака, центара за деконтаминацију, хелсиншким и осталим одборима и зградама медијских кућа, али сте могли да га видите пред Скупштином Србије, на аутобуским станицама и трговима). Сви медији, поред обавезујећег стандардизованог програма овцоизације (ријалити програми, спортски преноси, ток шоу емисије) имају задатак да нас уведу у стање непрекидног шока и програмиране слабости и беспомоћности, са крајњим циљем одумирања нације. Употреба техника контроле ума, масовне хипнозе и кондиционирања спроведених захваљујући континуираном и садистичком излагању популације шоковима непрекидно нас уводе у стање научене беспомоћности (како су то својим истраживањима показали Мартин Селигман, а потом и Џон Боулби, излагање шок терапији доводи популацију у стање беспомоћности кроз три основне реакције: протест, очајање и равнодушност).

Човечанство на умору

Содомија, некрофилија, канибализам, уништавање породице, свеопште устоличење опсцености, прохибиција мишљења, самовољно убијање здравих органа, трговина органима и њихово претварање у најуноснију грану медицинско-фармацеутског трансплантационог бизниса, забрана здраве хране и обавезујуће разбољевање генетички модификованом храном, мрачни путеви несреће и катастрофе, све се одвија у савршеној синхронизацији са одумирањем слободне воље као прве и последње линије одбране човека коју је допустио и одредио Бог.
Да ли ће човечанство успети да је обнови или ће се, омађијано екранском поларном инерцијом и њоме произведеном реалношћу, препустити поретку нестајања и аутоматском брисању, пошто се одрекнемо својих гена, органа и слободне воље под утицајем брендираних анђела пакла?

[/restrictedarea]

Један коментар

  1. Да ли су ово задња времена !?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *