СТОП КОМАДАЊУ СРБИЈЕ

Милорад Вучелић, главни уредник

Није тешко код нас бити пророк најгорих дешавања. Поготово то није тешко када имате до баналности очигледне противнике Србије и реализацију сценарија који су давно написани, само се актери понекад мењају и занављају. До танчина је било предвидиво да ће се у тренутку черечења Србије на Косову појавити војвођански сецесионисти и сепаратисти, или, народски речено, аутономаши. Неко ко држи до интелигенције као основе човековог, па и непријатељског понашања, рекао би да је немогуће да се баш то уради,уз напомену да нико није толико глуп да то уради. Али није овде у питању разуман избор, него морање.

На дневном реду Скупштине АП Војводине нашла се Декларација о заштити уставних и законских права Војводине. Аутора овог нон пејпера  је много, али ју је најавио Бојан Пајтић, покрајински премијер и заменик председникаДемократске странке.На нон пејперу у Бриселу надовезао се нон пејперу  Новом Саду. На Косову Тачијева претња Србима силом и ОВК, а у Новом Саду Декларација о независности Војводине. Демократска странка и Бојан Пајтић, све са Драганом Ђиласом на челу, не само да не покушавају да сакрију да се ради о дубоко повезаним политичким потезима и акцијама на разбијању Србије, него и сами инсистирају на вези  косовског са војвођанским питањем.

Да би све било баш и до краја сасвим јасно, усвајање Декларације заказано је у знак сећања на годишњицу оснивања Независне Државе Хрватске, 10. травањ 1941. 10. травањ ’41. и 10. април 2013. Призива се злосутан датум комадања наше земље и, на самом почетку, потпадање Срема и Земуна под усташку команду.Довикују се Црвени Чот и Иришки Венац са Пантовчаком и Сљеменом. Поглавник с премијерским доглавником.

Нема ту никакве случајности ни коинциденције. Тековине жуте владавине треба заокружити и заштитити. Већ дуго се отворено говори да је Војводина најчвршће упориште и права тврђава ДС-а. У тој тврђави, грађеној на жутом Статуту Војводине, не поштује се, и подсмеху извргава Устав Србије; не поштују се одлуке Уставног суда; врши се отворена пљачка у Развојној банци и фондовима за развој и капитална улагања; новчани ресурси Војводине преливају се у руке сепаратистичких странака на челу са ДС-ом; само у тим банкама се чланска карта ДС-а третира као једина гаранција за подизање кредита; пљачке у „Тесла банци“ ће се тек обелоданити; та тврђава је постала прави центар мафијашких операција у приватизацијама предузећа и државне земље; избацивање ћирилице претворило се у државни програм тако да се пример Војводине истиче и на антићириличким и антисрпским митинзима у Загребу, на Тргу Бана Јелачића; развија се, уз подршку званичних органа, антисрпски расизам;  РТВ је претворена у пропагандни сервис жуте, Пајтићеве и  Ђиласове политике; отворено се заговара издаја Косова; широм Војводине подужу се споменици и спомен обележја што мађарским што немачким фашистима; велики број села одумире и нестаје, све уз помпезне приче о европској регији; насеља се напросто гуше у депонијама смећа; канали су све загађенији и представљају праву опасност по здравље и живот људи; стопа незапослености је убедљиво највећа у Србији; троше се огромне суме новца за отварање и одржавање противуставних европских канцеларија у Бриселу; само у недавној „афери млеко“ нанета је штета пољопривреди и индустрији од преко 100 милиона евра; широм Војводине налазе се права гробња напуштених фарми и фабрика; у читавим општинама или њиховим средиштима не ради ниједан једини производни погон; хрватски лоби напросто хара Војводином; отворено се напада Српска православна црква и њени великодостојници; спроводи се бестидна политизација и неутрализација злочина и жртава у Новосадаској рацији и Чуругу; поједини градови у Војводини, попут Инђије, претворени су у приватне поседе политичких функционера Пајтићеве или Чанкове странке; апотекарске установе додељене су на харач жутим и лигашким велможама… Од Војводине су, ругањем Србији, направили ругло Србије.

Војвођанске власти Србији учестало и отворено прете интернационализацијом војвођанског питања и ампутацијом. Покрајински органи су углавном у функцији фактичког рушења правног и уставног поретка Србије, и истовремене пљачке грађана Војводине и Србије.

Сасвим је јасно да све наведено представља један заокружен политички пројекат, саткан од тековина и планова и програма Демократске странке и њених сателита. Утолико ће жутом картелу бити много лакше на предстојећим покрајинским изборима. Они већ имају и почињена дела и изборни програм. А као што видимо, њихов програм се не своди на неизвесна обећања и пуки списак жеља. Шта би и коме сметало да овако неодољива програмчина добије легитимитет на изборима?

Страх од провере легитимности вероватно долази због учесталих и убедљивих пораза жуте коалиције на локалним изборима у многим местима Војводине.

Коначно, толико се пута већ најављивало „војвођанско пролеће“, да са задовољством морамо поручити да то прижељкивано пролеће стиже у Нови Сад, Пајтићу пред врата, испред зграде Бановине.

Прави весник тог пролећа биће велики народни скуп под јасним слоганом „Стоп комадању Србије“ и захтевом за ванредним покрајинским изборима, у петак 12. априла у 17 часова.

23 коментара

 1. Izdajnici i separatisti u Srbiji nekažnjeno rade na uništenju države a vlast ništa ne preduzima pa onda nam niti netreba tako nakaradne države. Čedo, Pajtiću, Čanak, Kandićko i ostali samo radite i dalje kao do sada ova vlast je na vašoj a ne na strani naroda i države Srbije. Narod je sam sve oko naroda izdajnici, strani plaćenici, sluge zla o Bože hoćemo li stići živi ?

 2. Вероватно ће ме многи демантовати за ово што сам написати. Ја бих да имам моћ све политичаре дембелије Србије послала на дугачак одмор на Голи Оток, а Србију бих припојила Руској федерацији и Кремљу јер наши животи и овако не вреде ништа осим мртвог слова на папиру а како видим и на гробљу.Уосталом, све идеологије су базиране на доминацији мањине над већином која мора да живи, ради, мисли, размножава се онако како газде кажу, па зашто да нам газда не буде Путин? Шта је слобода? Зар то није најважније осећање људске душе и свести. Да будеш слободан, да можеш да волиш, да се пробудиш ујутру срећан и свестан да никоме не дугујеш ништа, да можеш мирно да спаваш, да загрлиш драгу особу из чисте љубави а не нтереса, да будеш задовољан са оним што ти је Бог дао као људске особине а не да скупљаш паре и идеш под нож да се прекрајаш, да дајеш силне паре за сисе и гузице док деца умиру јер немају пара за операцију као што је малој Тијани могло да се деси.Колико Вас се у Србији данас осећа слободним и срећним? Можда верујете да ће Вам Барак Обама решити проблеме? Колико се ја сећам Америка проблем сече у корену и после њене помоћи не остаје ништа живо.Можда ће Бојан Пајетић да препороди Војводину, он или Миодраг Костић и њима слични.Зашто они нису дали паре за Тијану, већ је Коле возио Наташу на Кипар приватним авионом, препакивао шећер из ЕУ а сада се залаже да нас храни са ГМО. И то је једна од веома битних тема које треба да се покрену.

 3. “Daciceva Vlada” je rekla…NE?

  Kakva je to Vlada,da li neko zna koja je prava politika te Vlade?
  Oni nastavljaju u ponedeljak,ili neki drugi dan,razgovore u Briselu?Sta je Vlada uradila,rekla je NE,na gurku Naroda.ZA SADA?

  Oni sada igraju produzetke,a posle idu SVESNO na penale.
  A kada dodje do izvodjenja penala,sve je otvoreno i NIKO NIJE KRIV,ZA EVENTUALNI PORAZ?!
  Ako “na penale” izgubimo Kosovo,dakle,ako Vlada Ivice Dacica preda Kosovo,a opasno su isukali olovke…NIKO NECE BITI KRIV?!

  ZASTO VLADA NASTAVLJA TU IGRU???

  NISTA JA NJIMA NE VERUJEM.VECI STRAH IMAM DANAS NEGO PRE NEKI DAN!
  Jer,onaj strah pre neki dan,koji je Vlada demonstrirala,i htela da nam ga “utera”…je bio samo marketing,a sada osecam zlokobnu tisinu.

  Pogledajte diplomatsku SKALAMERIJU srpske Vlade…najbolje se vidi u poseti premijera Rusiji…
  Dacic Medvedeva nije gledao u oci, rukujuci se?
  A kako bi posle osam smesnih i sramnih rundi sa Tacijem…a ovaj mu je rekao da SRBI PRVO TREBA DA BRANE KOSOVO…A POSLE SVI OSTALI?!

  Putin je pozvao na raport Dacica…zagrlio ga je ali,radi se o “policijskoj kragni”,kada na momenat, ostanes bez daha…i sigurno mu kroz osmeh,ali i kroz stegnute zube rekao,DODJI SEBI SRBINE!!!
  BRAVO MEDVEDEV!BRAVO PUTINE!!!
  Jer u Srbiji je zavladao strah,niko ne sme da pisne!

  Ko DANAS zna sta ce Vlada Ivice Dacica uciniti???
  Kakav je to premijer koji pre nedelju i po,place pred Planetom i kaze-SAMI SMO???
  A ZASTO POSTOJI INTERNET,FEJSBUK,TVITER,A???
  Druzi se Dacicu malo i za Narod,i za Drzavu,a ne samo za Sebe!
  To je isto bila planska LAZ…medijska priprema izdaje i potpisa na samostalnost Kosova?!
  PA SRBI SU UVEK SAMI BILI.BOLJE NAM JE SAMIMA,NEGO SA NEKIM “PRIJATELJIMA”,CLANOVA TVOJE VLADE,DACICU!!!

  VAZNO:
  Ako kazu svi ozbiljni analiticari da je nerealno da se pregovori o Kosovu vate u Njujork,u OUN…a posle otvorene podrske Srbiji i srpskom narodu, Putina i Medvedeva,koji su PROPISNO izribali Dacica,i rekli KOSOVO JE SRBIJA…zasto Srbija danas,dakle danas,ne trazi kao uslov za nastavak briselskih pregovora…
  DA SE UKLJUCI I RUSKI PREDSTAVNIK?!
  Ukljucen je americki,NEKA SRPSKA VLADA TRAZI DA SE UKLJUCI I RUSKI!Ako to ne trazi sada,danas,JA DEFINITIVNO NEMAM POVERENJE U OVU VLADU.
  Ne interesuje me prodaja “fice 500L” ,na ruskom trzistu!NE!!!

  Ovo u Novom Sadu,sa skandaloznom akcijom DS,pouzdanog,proverenog i postojanog prijatelja,svih onih koji rasturaju Srbiju,DECENIJAMA,
  je samo odvracanje paznje,to je samo “demonstrativni napad”,iza ledja,jer front je na Kosovu,braco i sestre…
  Oni svaki dan ubace “TEMU”…ili Presevo,sa Kirbijem ili bez,sa spomenikom ili bez…ili se javi Izetbegovic,ili “Sandzak”,ili neka nacionalna manjina u Vojvodini…ili cirilica u Zagrebu…

  SVE JE TO PLANSKO ZAMAJAVANJE,DA SRBI NE VIDE KOSOVO!

  A Vlada ne reaguje na sve to,jer i Vlada cesto hoce da skrene paznju Naroda,na nesto drugo,a ne pravu temu,KOSOVO ,i OPSTANAK SRBIJE,na svojoj teritoriji,a ne bez teritorije.

  Zato danas ,kada treba toj autonomaskoj bagri ,reci u lice da se razbijanje Srbije ima zaustaviti SVIM SILAMA…budite oprezni,GLEDAJTE JEDNIM OKOM STA RADI VLADA,STA RADI BEOGRAD,STA RADI DACIC ,ALI I NE SAMO DACIC!

  Nemam nista protiv da Grubjecicka bude “drugarica” sa Merkel,ali ako ce posle “druzenja” ,Srbija biti jaca.Ali,ako ce ona traziti da priznamo nezavisno Kosovo(?),KAO STO TRAZI,Grubjesicka treba da bude suspendovana,momentalno,SA SVIM POSLEDICAMA.
  Zato Dinkicu nije bilo dozvoljen u Moskvi da zaviri ni u Putinovu garazu?!A SRBI CEKAJU DA RUSI BUDU VECI SRBA OD SRBA???

  Ako se danas nekome ucini,a ko u Srbiji i Beogradu zivi i radi od pljuvanja Srbije,kakvih je na zalost dosta i u medijima,a koji Srbe pljuju zesce iz Beograda,nego sto to iko cini u regiji…
  da se ponavlja “jogurt” revolucija u Novom Sadu…GRESKA,radi se “mleku”,mleku onoga Jesica,tuzibabe i unistitelja Srbije…
  RADI SE O “KISELOM MLEKU”!

 4. слика пролетства је данас лако уочљива – као када возилом – скренеш и возиш – ван пута ?! По трњу, блату или камењу – па у провалију ?! Не знају они, који по сваку цену хоће да буду `учитељи` народу, какву су одговорност узели себи на `грбачу` ?! И који уче да је `заљубљеност` у туђе, боља од љубави према своме ?!

 5. Da,da nije vjetra,pauci bi nebo premrežili.U Srbiji prije nego igdje.Ono što je porazno u cjeloj priča oko rasparčavanja Srbije je da su “crni pauci” nazovi intelektualci,krunoklasovići(vojvodjani),dobar dio onih koji krug dvojke napustaju kad idu na ispovjest “pipcima belosvjetske hidre”.Vršljaju i neumorno pričaju djeci kako im je majka kurva,a oni uz kavijar plešu tango “suza sirotinje”
  Dan uoči odluke o sudbini Kosova mjenjam tv kanale:na jednom Vuk Drašković o svojoj dalekovidost,”onaniše”Boga ti poljubim nad srpskom nesrećom,Čeda bi lakše poklonio Kosovo nego jedan od džipova,nesretni Dačić bi sve potpisao samo da je on neko,Nikola Hajdin kao da priča o sudbini Zanzibara,Djilas likuje,Pajtić i Čanak ekspresno(naravno po direktivi)kače lokomotivi za zadnji vagon šiptarskog voza.Stičem utisa da bi lakše preživjeli još jedan madjarski pogrom Srba nego da ih “teroriše”Beograd.
  Nije li dosta?Antisrpskoj fobiji od strane Srba, mora se stati u kraj.Drašković,Čeda, Čanak,Sonja Biserko,(da ne idem u vrijeme Stambolića,ljubičića…)…više su nanijeli zla Srbiji nego svi “miškovići”zemlje.Za podrivanje Ustava, zakona, decenijsku špijunažu,blaćenje i kaljanje ugleda,svugdje u svijetu se žestoko robija.Je su li to možda Amerika i Velika Britanija demokratski rajevi?U redu ako jesu postupimo i mi u “duhu vremena” i u roku mjesec ili dva ustupimo im ove bitange,ali samo sa kartom u jednom pravcu i sa priborom za ličnu higijenu.Pa neka iz Njujorka,Londona ili ako hoće Prištine zavijaju i pustaju pipke,ali samo do granice srpskog Kosova i srpske Vojvodine.

 6. Сценаријо је написан, само су извођачи представе НЕСПОСОБНИ, а истине ради и ПРЕСТРАВЉЕНИ.
  Разумем г-ицу Јерков…прелетела,а нико је од Газди, ни бивши ни САДАЊИ, није “скинуо”, праћком макар, због нелегалног прелета “територије”, али јој не смета да иако је на “пребегличкој” територији, “БРАНИ” сада већ “бившу”?!??
  ДОМОБРАНЧИЦА верзиране ШКРАБАЛИЈАДЕ! И аргументовано аргументира аргументе, как је г-нар Јешић аргументирал и пропагирал оно “БЕЛО”!
  О ДЕГУСТАТОРИМА “беле” материје, малко касније.
  Теке… Да се Срби не досете,”подметнуљи” “ЉИСИЦ”, што би рек’о Мој “земо” Змија-шипац одлазећи “прмијер” NATO-NARKO-BAZE на привременој слободи! Главоња – жутокљуни црвендаћ на дуготрајном БОГАЋЕЊУ у Београду ! И Београд га трпи ! Мафијаш са “педигреом”! ЂИЛАС-ПОШТЕНИ који за џабалуке УЗУРПИРА место Градоначелника да би му СТОТИНАК ПРЕДУЗЕЋА једва донелу цркавицу од МИЛИЈАРДУ ЕВРА или ДОЛАРА! ЂИЛАС-ПОШТЕНИ не манише валути, а ПП-грађани или сељаци нека су изгубили стотине милиона ИСТЕ ВАЛУТЕ!
  Знам да нећу бити у теми, али листајући странице спазих леви длан Змије на фотографији, приметих да му је “линија живота” – КРАТКА! Готово да је ДОТРАЈАЛА! Али “земо”, ЈО пробљем !
  Харадинаја су NATO-LJEČNICI вратили из “мртвих”, користећи СРПСКЕ РЕЗЕРВНЕ ОРГАНЕ које су “ДОНИРАЛИ” из ЖУТЕ КУЋЕ! Па, за КВАЛИТЕТ се побринуо “lječnik bez granica” (нарочито МОРАЛНИХ) Бернар Кушнер ЛИЧНО! Начух да је РИЧАРД БРУКА или беше ХОЛБРУК – мандркнуо ? Жалости ! Онакво ЂУБРЕ ретко да ће да се изроди икад! Мада…са ДЕ-ГЕНСКИ МОДИФИКОВАНИМ – никад’ ниси баш сигуран ! Змијо, прика! Немо’ да плашиш, али ни један из 90 и неке – НИЈЕ ЖИВ или ЈЕДВА да “ПИХЋЕ” !
  На истој страни слика Паја Паткића… Бојана … исто, жуто и ко’ очерупан певац голуждрав. И Он ми нешто бијаше “поболео”, ко покојна Ђекна! Нисте чули – Ђекна је умрла, али због “избора” у МОНТЕ-НИГЕРИЈИ, да не би “потресли” Мила, доста га “тресе” данима узвикивање ЛОПОВЕ, ЛОПУЖО… не објављују читуљу! Али ће ускоро!
  Да не помислиш, мада сумњам у Твоју способност за расуђивање , ја бих пре отишао у КЦ Војводине, ако не’ш у Београд, на детаљан преглед! Пусти ШКРАБАЛИЈАДАЦИЈУ! Кад је Пастор одустао, што се Ти замајаваш! Чеда ћетник-поћетник оладио и Те НЕБУЛОЗЕ се оградио!
  Србија и Мађарска “поспремају” своје односе и протоколе, а Он ће да “изиграва” ВОЖДА мађарком народу и да ПОНИШТИ ЛЕГИТИМИТЕТ СТОТИНЕ припадника НАРОДА И НАРОДНОСТИ МУЛТИНАЦИОНЛНЕ ВОЈВОДИНЕ!
  У Војводини са већинским СРПСКИМ становништвом, ТИ “ОДЛУЧИЛИ” да бране себе – из разлога јер нису ПРИ СЕБИ !
  Разумем Чанка! Он је дежурни БАЈАГИ-СРБИЈАНАЦ у активној резерви за ЛОГИСТИКУ и ПОДРШКУ ХРВАЋАНСКИМ ИНТЕРЕСИМА на сваком селу или граду Србије у СВАКАКВОМ тренутку! У ПАМЕТ СЕ ПАЈА-ПАТАК! Јеси Ти смешан, али Србија и Мађарска нису Твој “цртаћ”! У Тој Војводини си Ти лично – маргина, сваким даном – реметилачки твор ког треба ИЗОЛОВАТИ у кавез или карантин! Узми лекарско уверење и НЕМА ЗАТВОРА! Код доктора, да ти “препишу” нешто против затвора!
  ПРЕВЕНЦИЈА – лек!
  Остави се Ти Србљановићке! Њу су одавно “навукли” на “бело” и на разне боје! Она као зависник, а нема залихе, ИЗГИБЕ за територију NATO-NARKO BAZE-SLOBODNE ZONE TRGOVINE BELIM жешће него Змија и браћа-убице ХАРАДИНАЈ и пећанац Кељменди, иначе прика BOOS-a DS-a!
  Море, да нису и тебе НАВУКЛИ! Сумњив ми Онај ЈЕШО! Могао је да почне да “музе” оне ДС-краве уживо, море и ДС-волове! Па правац лабораторија! Мада је Њихово БЕЛО са 0,000000 алфакоксина!
  Да уозбиљимо ствар!
  Војводину не мрзи “СРБИЈА”, нити обрнуто. На СВЕ су кивни ОЛОШ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ и ТРАБАНТИ. Нема више РБВ, Агробанбке, Кипра и Сејшела, Шарића и Божовића и не пролази ЂИЛАС-ПОШТЕНИ и Његове причице за малу децу и забавишта за сецу родитеља које су ЖУТЕ СПОДОБЕ оставиле без посла и корице хлаба и трачка наде и бусућности! Крај и суноврат !
  Да се Дачић УОЗБИЉИ,а регионални да престану са ИГРИЦАМА.Барбика је за игру, али МЕРКЕЛОВКА је НЕОНАЦИСТИЧАР и веома је ОПАСНА, за појмовање, а камо ли за ПРИЈАТЕЉИЦУ!
  Нисмо Ми наивни и ДОСТА ИГРАРИЈА! Ко ХОЋЕ, МОЖЕ, СМЕ, ВОЛИ – нек ИЗВОЛИ !
  Ко НЕ – срећан пут !

 7. Kažu, Srbija puna špijuna što bi većina pomislila STRANIH špijuna. Kad pogledaš ovu bulumentu izroda, pa još na funkcijama, stranci i nisu potrebni. Kakva je razlika izmedju ovih “naših” i “njihovih”? Separatizam u Vojvodini čelnici više i ne kriju. Trudili su se dvanaest godina i sada polako “pucaju”, neko sa ŠTAPOM, neko sa DEKLARACIJOM! Pozivati se i LAGATI da je autonomija pokrajine ugrožena je ordinarna neistina! Gosp. Vučeliću, pre dvadesetpet godina Milošević je ukinuo DRŽAVNOST Vojvodine i to treba GLASNO reći i PONAVLJATI! Pitanje da li bi danas, da to nije uradio, Vojvodina bila sastavni deo Srbije. I Vi to znate! Odobriti postojanje: vlada vojvodine, statut, zastavu, glavni grad, VANU…to su sve atributi državnosti! Za to nisu odgovorni samo Pajtić i Čanak već i “beogradjani” Tadić i Cvetković i svi oni moraju biti pozvani na odgovornost! To su teže posledice po državu od procesuiranih privrednih prestupa. Još ako su se i finansijski dotični ogrešili – konfiskacija imovine! Žuti KARTEL je pošast za Srbiju!

 8. Samo visoki natalitet Srba može da sačuva Srbiju i srpske zemlje.Od izdaje i smrti Slobe i prevelike brige ( stranih plaćenika )Tadića , Čanka , Čede praška , Pajtića, Kandićke, Biserko, Lihtl i ostalih nesrba, nas Srba ima sve manje u regionu . Zbog totalne nebrige vlade Srbije o Srbima u privremeno okupiranoj Republici Srpskoj Krajini dolazi do nestajanja našeg naroda iz ove zemlje prvog suseda u kojoj smo živeli vekovima a u Srpskoj Dalmaciji , Lici , Baniji , Kordunu, Slavoniji i Baranji i pre Hrvata .Pravi Hrvati su samo Zagorci a sve ostalo pokatoličeni Srbi.Točno mladi Srbi se redom u Hrvatskoj izjašnjavaju Hrvatima i ne samo to nego i katolicima , oni koji se još malo bore kažu da ne vjeruju u Boga samo da bi zaštitili sebe i da nebi morali stati na katoličku stranu .Pritisak je strašan od državnih institucija , vrtića , škola , policije preko prijatelja i prijateljica svi vrše pritisak i mladi čovjek jednostavno pukne ili popusti i počinje se sramiti svojih roditelja svojeg imena i prezimena . Pa brže bolje u katoličku crkvu na pokrštavanje a poslije toga od istih tih bivših Srba najveće pljuvanje po svojima kako bi se dodvorili prijateljima tužno i jadno a SRBIJA ŠUTI .Srbi u Hrvatskoj i Krajini žive bez vode , ceste i struje u 21 veku. U bivšoj Republici Srpskoj Krajini u kojoj je rođen svjetski naučnik Srbin sin pravoslavnog paroha, Nikola Tesla koji je struju podario čitavom svetu a zlikovci je zabraniše njegovom narodu u Hrvatskoj u 21 veku .Srbi su u Hrvatskoj bili konstitutivni narod i imali su pravo na razdruživanje i proglašenje svoje države baš kao i Hrvati , sve ostalo su laži.Hrvatska je pobjedila u ratu uz pomoć Nemačke ali najviše služeći se Gebelsovom propagandom. A to je ako više puta ponavljate laž ona u svjetu postaje istina i to im je odlično uspelo. Napravili su najgori zločin posle II svetskog rata i genocid nad Srpskim narodom , što su radili pod Pavelićem i u II svetskom ratu. Uništili su Republiku Srpsku Krajinu koja je bila proglašena voljom njezinog naroda koji je bio konstitutivni narod znači imao je pravo da se osamostali baš kao i hrvatski narod.Kod nas u srpskoj politici se o tome uredno šuti i prešućuje misleći se dodvoriti Hrvatskoj i svetu ne mi tako samo padamo još niže i od stvarne žrtve ( protjerivanje 280 000 Srba i oko 150 ooo Jugoslovena od njih oko 80 % Srbi i genocid nad onima koji su ostali zabilježio kamerama UNPROFOR ) mi šutnjom postajemo agresori.Da ne govorimo da je Baranja samo dio Vojvodine koju je Josip Tito Broz oteo od Srbije za svoje Hrvate kao i Međumurje što je oteo Mađarima a Istru i Dalmaciju Italijanima .Deo Srpskog Banata poklonio Rumunjima. Srpski narod nikada se ne smije pomiriti s činjenicom da Krajina ne postoji. Postojala je na oko 35 % teritorije današnje Hrvatske sve su to bili srpski etnički prostori i mi se za njih moramo boriti makar čekali 900 godina kao Hrvati svoju državu ali kad tad izboriti se moramo i na naš teritorij vratiti naše stanovništvo.Danas Hrvati vode narod od oko 4 miliona stanovnika i rađaju 46.000 beba s tendencijom prema 50.000 .Hrvata se sada rađa samo 7.000 godišnje manje nego što ih umire a Srba oko 35.000 pa dobro razmislite o posljedicama .Dok naš narod s manjinama koji je skoro duplo veći daje tek oko 66.000 od toga 56.400 beba Srba s daljnjom tendencijom pada . Tako da ako ovako nastavimo izjednačit ćemo se s brojem rođenih Hrvata . A to će biti kraj mita o najvećem narodu bivše Jugoslavije . Mesto Srba koji se ne žele rađati preuzet će vitalniji narodi Hrvati ili Albanci .Našem narodu treba velika biološka obnova i jedino tako možemo mirnim putem vratiti sve Srpske krajeve Srpskom narodu.Ali taj narod mora biološki ojačati na oko 10.000.000 Srba i tada će procvijetati sada uništena Republika Srpska Krajina, Republika Srpska, Srpska Crna Gora, Kosovo , i stara Južna Srbija ( Makedonija ) Nastavimo li mi Srbi sa nerađanjem neće nam trebati niti Beogradski pašaluk , nego ćemo da živimo u Velikoj Albaniji sa glavnim gradom Beogradom. Europska unija i Amerika centar sotonizma na sve načine želi uništiti srpski narod nesmemo im to dozvoliti.Srbija mora ući u savez sa Rusijom jedini je garant da će srpski narod preživeti. Srpski se narod treba pokazati zrelim , ljubavlju i potomstvom osigurati našu Republiku Srpsku , Srbiju, Vojvodinu , Srpsku Crnu Goru i staru Srbiju ( Makedonija ) kao trajnu državu Srpskog naroda.Srpski narod mora naučiti lekciju od šiftara “ čije su ovce onoga je i livada “ niskim natalitetom jedincima i porodicama sa samo dvoje dece gubimo teritoriju za teritorijom i to će se nastaviti.U Hrvatskoj delom zbog proterivanja ali puno većim delom zbog izumiranja izgubljen je srpski teritorij i ljudstvo. Nekada su Srbi bili 30 % hrvatske. To piše u hrvatskim novinama Gospodarski list a danas ? Samo hrpa nemoćnih bakica i dekica bez potomstva. Kosovo smo isto tako izgubili kao i Makedoniju. U Crnoj Gori Srbi prizovite se pameti i svaki par minimalno petero dece i nedajte se. Republika Srpska će kao i Kosovo i Hrvatska biti izgubljena baš zbog velike površine a premalog broja Srba. BH federacija na istoj površini godišnje ima oko 25.000 beba a Srpska od 10.000 do 11.000 i sve je jasno da bi zadržali taj teritorij moramo imati minimalno beba kao i druga polovica države.U Vojvodini isto tako Srbi treba da puno više rađaju jer samo ako brojčano ojačaju Srbija može spriječiti secesiju Srpskog Vojvodstva.Ukratko Srbija mora ekonomski ojačati a najveći dio novca izdvajati za povećanje nataliteta , osnovati Srpski fond koji će voditi Srpska pravoslavna crkva , tražiti da u njega uplaćuje i naša dijaspora širom sveta .Pokrenuti veliku obnovu u Srbiji se godišnje treba rađati 100 000 beba u Srpskoj minimalno 20 000 . U Hrvatskoj treba tražiti povratak na plan Z-4 od međunarodne zajednice jer inače se Srbi nikad neće moći vratiti u svoje kuće i stanove .Preko crkve treba pomagati Srbe u Krajini naročito Podunavlje , Vukovar , Ilok, Beli Manastir i Osek. A u Dalmaciji na prostoru između Zadra i Šibenika pa prema granici s Bosnom . Kao i Albanci grupirati se i odrediti centar recimo Srbi iz Dalmacije ,Senja ,Šibenika , Splita itd . pomalo grupirati u Zadar .U BH federaciji uložiti sve napore i ojačati Drvar , Grahovo , Glamoč , Bosanski Petrovac i Kupres . Od ovih 5 opština formirati kanton sa sedištem u Drvaru, veliki trud uložiti da bude Srpska većina .Isto tako ojačati Brčko sa više mladih višečlanih porodica i ne dozvoliti presecanje Srpske na dva dela . Hercegovina izumire a gradimo veliki Bogomolje to je lepo ali treba nam narod , znači još jedan bitan kraj koji treba ojačati . U Srbiji treba ojačati Suboticu , Sentu , Kanjižu itd i Rašku oblast u užoj Srbiji. Izbjeglice treba naseljavati planski tamo gdje nam nedostaje stanovništva a ne u mjestima u kojima su Srbi i tako preko 85 % . Ugledajmo se na Hrvate kako su planskim naseljavanjem Hrvata iz srednje Bosne i siromašnih porodica s više dece iz Zagorja i Slavonije promenili etnički sastav stanovništva Republike Srpske Krajine u svoju korist.Ekonomski migranti umesto migriranja u Ameriku ili Australiju koncentrisati se na Sloveniju, Austriju i Švajcarsku .Znači iz ovih udaljenih država pomalo se vraćati što bliže Srbiji.Beč proglasimo najpoželjnijim gradom za Srbe van Srbije.Znači ako si rodoljub, Srbin, Srpkinja prihvatite se ljubavi i visolim natalitetom barem četvoro dece po porodici pobjedimo neprijatelje Srbije i Srpskog naroda .

 9. Brisel je samo farsa i repriza Rambujea, srpska naivnost i sklonost zaboravu vodi nas u sve dublji glib.Svi oni koji su zaboravili farsu sa famoznim „pregovorima“ u Rambujeu, 1999, ovih dana mogu prisustvovati nimalo manje uspeloj reprizi. Naime, u Briselu će se 2. aprila dogoditi epizoda, koja mnogo podseća na onu iz 1999. Imaćemo Rambuje 2. Akteri su isti; Srbija sa jedne, a Evropa i Amerika sa druge strane. Sredstva su ista: pretnje i ultimatumi. I moto je isti: „uzmi ili ostavi“ Miloševića su silili na izdaju i na kraju mučki ubili. A ove današnje političare niko ne sili sami guraju narod u eu protiv volje naroda i po tome su neuporedivo gori od Slobodana on je ipak bio heroj za ove dana a istorija će to i dokazati.

 10. Sta je sa Rezolucijom 1244? Ispada da nam ona sad nista ne znaci jer su zalaganjem bivseg rezima (od 2000-2012) kompetencije prenete na EU. Kako i zasto? Mi ne znamo. I tako se zaobilaze UN. Nas covek ove godine predsedava UN, a one se ne bave nama. Gde ces veceg paradoksa pogubnog za nas? Sve lepo organizovano sa strane, a da mi nismo ni pisnuli, samo klimali glavom. Prvo treba da se nadje pravno resenje: kad i kako vratiti pitanje u UN? S obzirom na nametnutu „hitnost“ mislim da ni Evropa nije sigurna u svoje kompetencije i zeli da nabrzaka provuce stvar! Ne treba da nasedamo!

 11. Srpski narod nestaje sve brže sa lica zemlje ali to nikoga ne interesuje? Ima puno loših stvari kod Srba busaju se o prsa da su muškarčine a žene ih ne slušaju i neće rađati nego ćoškariti po Beogradu i glumiti dame. Većina porodica krivo odgaja svoju žensku decu da se ne udaju na selo, pa kad se njihov sin nema kime oženiti onda se čude. A zaboravljaju da su i oni svoju ćerku savetovali ne na selo i ne“ težak“ život. Žene su samožive, faćkalice, namiguše, visoko promiskulitetne, hedonistice, bez karaktera ne mare za obitelj. A muškarci su nadri patrioti i rodoljubi, Srbine ne možeš biti srpski rodoljub ako nemaš barem petoro dece. Našim roditeljima je bilo daleko teže a više su rađali tako da nema opravdanja. Nikakva Ravna gora, folkolor, pijanke i galama neće dići narod iz mrtvih deca i samo deca ako ste Srbi i ako ste stvarno rodoljubi petoro najmanje.

 12. Tači preti ratom jer mu tako naređuju ameri i eu nema altrnativu, ima Rusiju i zemlje BRIK-a, ali nema samo za izdajice.Brisel je samo farsa i repriza Rambujea, srpska naivnost i sklonost zaboravu vodi nas u sve dublji glib.Svi oni koji su zaboravili farsu sa famoznim „pregovorima“ u Rambujeu, 1999, ovih dana mogu prisustvovati nimalo manje uspeloj reprizi. Naime, u Briselu će se 2. aprila dogoditi epizoda, koja mnogo podseća na onu iz 1999. Imaćemo Rambuje 2. Akteri su isti; Srbija sa jedne, a Evropa i Amerika sa druge strane. Sredstva su ista: pretnje i ultimatumi. I moto je isti: „uzmi ili ostavi“ Miloševića su silili na izdaju i na kraju mučki ubili. A ove današnje političare niko ne sili sami guraju narod u eu protiv volje naroda i po tome su neuporedivo gori od Slobodana on je ipak bio heroj za ove dana a istorija će to i dokazati.

 13. Na pregovore uopšte nije trebalo ići, jer je time priznata secesija Kosova.A šta je dačić očekivao od pregovora – da mu Zmija ponudi Kosovo nazad? Isuviše neprofesinalan pristup i neodgovorno prema svom narodu. Kako sme premijer zemlje da izgovori rečenicu „Kosovo je izgubljeno – kad je na bazi faktičkog stanja (i rezolucije 1244) mogao da kaže KOSOVO JE OTETO. A sad im je tek postalo jasno da izmedju onih pregovora u Rambujeu i ovih nema nikakve razlike. Koja imbecilnost! A to što g. Vučić kaže – da nas očekuje izbor izmedju dve loše opcije je u stvari drugim rečima ponavljanje glupe fraze „Eu nema alternativu“. Pa nije desetak dobrostojećih zemalja u EU ceo svet, pa da Srbija bude zatarabljena – kako Vučić želi da prdstavi i opravda svoju izdaju. Treba se okrenuti sebi i svom narodu a pitanje OTETOG KOSOVA će biti rešeno globalnim dogadjanjima. Još pre petnaesetak godina saam govorila da će nova svetska revolucija biti na Zapadu. Kroz medije se već provlači da je više od 27 miliona ljudi u EU bez posla (a i to je maksimalno smanjen podatak). Dogadjaji u bliskoj budućnosti će za nekoliko godina (ili deceniju) rešiti pitanje OTETOG KOSOVA. A ove naše kvazi-vodje bi trebale da se uzmu u pamet.

 14. Dačić i bratija izvode cirkus za ojađeni srpski naod da se pripremi na njihovu izdaju i prodaju Kosova i Metohije. Kako to da baš oni koji su govorili protiv Tadićeve izdaje,sada postaju najveći izdajnici ? Koji štite interesr NATO-a, Nemačke, Vatikana, EU ali ne i Srbije. Kako drugačije razjasniti njihov pristanak na pregovore sa eu đelatima čiji su vojnici zasipali Srbiju zabranjenim uranijumskim bombama bez prisustva Rusije i Putina? Kako to stalno bolesno ponavljanje eu nema alternativu, dok u isto vreme ameri i eu uvetuju Srbiji da kapitulira, kako to ne dojadi “ srpskim “ političarima a narodu je sve jasno i 99,99 % narod je protiv ucena koje političari zovu pregovorima. Samo jasno NE koje je uvek srpski narod jasno govorio okupatorima i ucenjivačima prihvatljivo je za narod. Kao i ulazak u zajednicu država u velikom ekonomskom rastu Rusiju i zemlje BRIK-a, a zahvaliti se ucenjivačima i prekinuti svake pregovore pod pritiskom. Neka otmu Kosovo i Metohiju ali bez našeg DA.

 15. Počelo ludilo i na Severu Srbije

  Rušenje spomenika na Almaškom groblju je opomena Srbima. Srbi u Vojvodini to je tek početak progona Srba tako je počelo i na Kosovu pamet u glavu Severna Srbija nikad Vojvodina može Vojvodstvo Srpsko kako istorija kaže.

 16. Nesrbi u Srbiji

  U Srbiji su najače antisrpske snage kojima smetaju Srbi koji se javno izjašnjavaju Srbima umesto Vojvođanima ili Hrvatima možda Mađarima. Smeta im svaka srpska beba, smeta im pominjanje bele kuge i da srpkinje trebaju rađati više beba. Smeta im svaka firma koja dobro posluje. Smetaju im one oranice koje još nisu prodali hrvatskim tajkunima a nosi ih neograničena mržnja prema Srbiji u kojoj žive.

 17. SAD nudi, pomoć u pregovorima( totalnu kapitulaciju i izdaju Srbije ) šta jenkiji mogu nuditi pa nije Kosovo njihovo da oni nešto kao nude. I Hitler je nudio i slomio zube i ovi fašisti će kad tad pući. A tad srpski narod mora vratiti Republiku Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku Crnu Goru, Staru Srbiju ( Makedoniju) Bosnu naše Srbe koji su primili Islam i prodali svoju veru za večeru. Svi vi ćete jednog dana biti samo deo otađbine Srbije svidelo se to vama ili ne.

 18. konačno narod

  Konačno sinovi naroda prebili Čedomira Jovanovića, čoveka koji je izjavio da je Republika Srpska genocidna država a da su Srbi genocidan narod ? U svakoj normalnoj zemlji isti bi tren završio iza brave no ne i u Srbiji. No njemu niti to nije dovoljno pa otvoreno deluje separatistički i opet bez kazne sa prijateljima Čankom, Pajtićem, Kandićkom Biserko i ostalim mrziteljima Srba. Za ovaj incident gde Čeda nije niti izbliza dobio dovoljno batina kriva je naša vlada jer ništa ne preduzima da zaštiti Ustav Srbije od ovakovih separatista i zločinaca. Prvi puta a nadam se ne i zadnji narod je uzeo stvar u svoje ruke kad već neće pravosuđe Srbije. Potpuno opravdano ne sme se takvim separatistima dopustiti da kroče nogom na ulicu niti među narod koji mrze. Dovoljno je da ih svatko pljune u lice za nihova nedela pa neka idu u države čiji su sluge i plaćenici.

 19. konačno narod

  Neznam kako vise nazvati ove tzv.pregovarace,koji nazalost predstavljaju Srbiju. Mogu ih nazvati GLUMCIMA,jer su otisli u Brisel da odglume koji cin,tako pustajuci kao „pozitivnu“ sliku narodu,eto predtava se dobro izvodi,gledalac doduse jedan Estanova,pobeda se blizi kraju jer je navodno Taci napustio pozoriste,blefiranje,zamajavanje,ma kao da smo ceo srpski narod debili,a i tako nas posmatraju. A ocemu se ovde zapravo radi. Nista se za dzabe ne radi,secate se kada su Milosevica ispurucili hagu,ameri su obecali milione za njegovo hapsenje,i dobio je Djindjic te pare koje je dobar deo dao Cedi Jovanovic,zbog cega se ovaj prsio na dedinju goloruki da ga hapsi. E ovde je takodje rec o velikim parama koje je Taci dao tzv.pregovaracima,sada GLUMCIMA,da potpisu i priznaju nezavisno kosovo. Pa jel ste primetili da se ova vlast nicim drugim ne bavi,sem vodjenja tih pregovora i glumom,a Dinkica ostavila da hara i jos vise zaduzuje narod(za godinu dana zaduzio preko 3 milijarde evra po nepovoljnoj kamati). Izjava ovih glumaca da je „Taci nezadovoljan uslovima EU napustio pregovore“ je obicna FARSA ovih glumaca.Taci je svo vreme bio na pozornici, i glumcima dovikivao dali vam treba jos para (a jedan deo tih para je stekao od prodaje srpskih organa). Tzv.pregovaraci-GLUMCI su nocas potpisali kapitulaciju,cekaju da se potpis malo osusi,da kad dodju u Srbiju izvelicaju „pobedu“ (CISTA IZDAJA),dodvore se narodu i da to kao za nekoliko dana potvrde.Svaki zlocinac se vraca na mesto zlocina,pa i glumci se vracaju u Brisel,da najave „veliku pobedu“ nad Tacijem. Nesmeju oni odmah da kazu pravo stanje,da su vec potpisali nezavisnost kosova,pristali na sve ultimatume,GLUMCI su to,kroz njihovu glumu gledalac treba da vidi kraj,a to ce potrajati. Predstave se obicno izvode u vise cinova,bilo bi dosadno i nezainteresovano gledaliste kada bi se zavrsilo u jednom cinu. Dosada je bilo 9,blizi se kraj predstave,niko nezna jos koliko cina,jer reziser je Estanova. A sta posle ove glume u Brisel. Pa ti isti glumci produzice u narodno pozoriste u Novi sad imaju ugovor sa Pajticem o izvodjenju predstave u tri cina za otcepljenje vojvodine. Inace ovi tzv.pregovaraci-GLUMCI su se izvezbali i pre predstave u Brisel,glumeci tzv.hapsenja pljackasa,a stiteci pljacku veka Srbije koju je izvela DS na celu sa bosom Tadic i njegovom kamarilom.Ma glumili su svuda gde god su se pojavili. I ovi GLUMCI prsice se i dalje da jedino oni znaju da vode ovu zemlju,jer je dobro uvezban tim za ovu godinu dana koliko glume i koliko su na vlasti. Njih jedino moze ulica da ih otera,zato narode nema nam drugog spasa,jedino ulica nas moze spasiti. Novi izbori i novi ljudi,sve dok ne dodju prave patriote koje ce raditi za svoj narod.

 20. Agim Čeku izjavio podržavam ideju nove Jugoslavije! Ne dao Bog nikad više svi su iz Jugoslavije izašli kao pobednici osim Srba. Koji su bili na strani pobednika i nisu zaokružili svoju teritoriju nego su narod ostavili po bivšim neprijateljskim republikama bez autonomije i prava. Srbija nikad više nesme ulaziti u bilo kakvu Jugoslaviju sa narodima koji su nam zabili nož u leđa i proterali Srbe sa njihovih ognjišta. Jedino na čemu treba delovati je ujedinjenje Srbije sa Srpskom Crnom Gorom, Makedonijom ( starom Srbijom ) Republikom Srpskom i privremeno okupiranom Republikom Srpskom Krajinom. Drugi su već rešili svoju sreću uz nemce i amere stare prijatelje, nama tu nije mesto.

 21. Ratni vetran preti smrću Pajtiću ništa čudno živeti u Srbiji , mrziti ju , raditi na uništenju otvoreno biti separatista narodu je prekipelo ako neće vlada štititi i poštovati Ustav Srbije narod će uzeti stvar u svoje ruke i rešiti izdajice strane plaćenike i neprijatelje naroda. A narod dobro zna tko su oni neće izbeći pravdu niti osvetu gaženog izdanog i prodanog naroda i države. Što misle izdajnici ceriti se narodu u lice i živeti na grbači tog istog naroda? Čudnije je da recimo Kandićka normalno ide ulicom među narodom po kojem pljuje bez da ju svatko ponaosob našamara nasred ulice baš onako kako je ona šamarala časnog srpskog čiču na Kosovu za račun svojih prijatelja šiftara.

 22. STA vrijedi prijetiti Pajticu SRBIJA JE RASKOMADANA IZDAJOM I PRIZNANJEM KOSOVA .Vucic i Dacic su pristali prvo na granicu ibm Kosova pasose licnu kartu i sad po novom da kosovo moze sklapati sporazume tj uci u europsku uniju a oni se tome nece portiviti a kancelarija je u Beogradu tzv drzave Kosovo kako to nije priznaje drzave kad pristajes da sklapa medjunarodne ugovore a srbi s kosova su u drzavi kosovo koja im daje neke opstine.JOS JEDNA IZDAJA SRPSKE POLITIKE PRVO MILOSEVIC PREDAJE KRAJINU U RASPADANJE SAD VUCICI I DACIC PREDAJU KOSOVO EU DA MOZE SKLAPATI UGOVORE S NJIMA. DOSLOVNO TO JE INDIREKTNO PRIZNAJNJE DIREKTNO I NECE BITI DA PRIMITIVNE SRBE UVJERI KAKO NIJE POTPISAN SPORAZUM S KOSOVOM.SVE SU DALI A UCI CE U EU KAD I TURSKA CEKAJ 25 GODINA I MAGARCA DA SE POPENJE NA VAZDUH.VOJVODINA je indirektno vec drzava s nekakvim statutom tablicama posebni porez za 15 godina to ce imati i vecu drzavnu ovlast.OVIM FAKTICKI ZNACI IZDAJNICI SRBIJE SU JE RASKOMADALI ZAUVJEK TO SU BRACA IZ DS SNS LDP SDP SVE TAKOZVANI INTERNACIONALCI I EUROPEJCI. SRBIJO NAJADNIJA SI I PONIZENA IKAD U ISTORIJI ZAUVJEK .SAD JE GOTOVO NEMA VISE NAZAD U NICEMU SVE TE RASORAVE U PARLAMENTU TZV SRBIJE SU BEZNACAJNEO OSTADE SRBIJA OKO SLJIVE

 23. Dosta spinovanja, povika na vuka a lovac ovce nosi.
  Priznadoše sramni izdajnici Kosovo i ne trepnuše.
  I oni će sada da se bore za Vojvodinu.
  Šta je Vojvodina različita od Kosova?
  Eto, posle jučerašnjeg sramnog dana više ne želim biti Srbin.
  Biću Vojvođanin i boriću se za nezavisnu Vojvodinu.
  Neću da imam ništa sa sramnim i izdajničkim narodom koga oslikava trojac Vučić, Nikolić i Dačić.
  Pa nek nikada ne priznaju Vojvodinu.
  A o Zemunu i Novom Beogrdu ćemo pregovarati.
  Zbogom izdajnici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *