СНС креће у прикупљање поптиса за покрајинске изборе

НОВИ САД – Српска напредна странка данас почиње да прикупља потписе грађана, између осталог, и за расписивање ванредних покрајинских избора. Председник Градског одбора СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најавио је прикупљање потписа грађана који подржавају захтеве изнете у петак на протесту у Новом Саду.

Он је прецизирао да је реч о захтевима за повлачење из процедуре Декларације о заштити уставних и законских права Војводине, подношење оставке председника војвођанске владе Бојана Пајтића који је предложио Декларацију и за расписивање ванредних покрајинских избора.

Наводећи да грађани имају право да траже изречене захтеве, Вучевић је на јучерашњој конференцији за новинаре напоменуо да нико не напада Демократску странку када тражи изборе на републичком нивоу, нити је због тога назива рушилачком, јер је то легитимно право.

“СНС се не плаши избора на свим нивоима и једва чека да на изборима покаже своју снагу, а посебно једва чекамо покрајинске изборе”, рекао је Вучевић,

Танјуг

Један коментар

  1. IZBORI što pre! Vojvodina mora da dobije legitimnu vlast, vlast koja je SRPSKA i koja pripada narodu, vlast koja neće biti opterećena “vladom” pokrajine već okrenuta interesima gradjana Vojvodine u sastavu Republike Sbije! Paralelne institucije samo su “cedile” resurse pokrajine, gde nije zanemarljiva ni INDIVIDUALNA zloupotreba, što je dovelo, maltene, do najnerazvijenije oblasti u republici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *