ПРОТЕСТ НА ПОЧЕТКУ МАРАТОНА

БЕОГРАД, 21. април 2013. (ФоНет) – Док је премијер Србије Ивица Дачић са осталим званицама, давао знак за почетак Београдског маратона из масе су се чули повици “Издали сте Србију” и “Не дамо Косово”, а са једне зграде у Булевару краља Александра избачен је натпис сличне садржине. Током шетње Дачићу је пришло неколико младића са којима је он разговарао о споразуму са Приштином.

Један младић га је упитао да ли може да спава ноћу, пошто је потписао споразум, на шта је Дачић одговорио: “Шта бисте волели више, да плачете за њима”(Срби са КиМ).

Ја волим што сте дошли овде, рекао је Дачић и затражио од полиције која га је обезбеђивала да не дирају младиће који су протестовали.

Они су му још рекли да је о томе требало да одлучи Скупштина а не он да потписује споразум.

Поред Дачића, маратон су отворили атлетичар Карл Луис, шеф Делегације Европске уније Венсан Дежер и председник Скупштине града Београда Александар Антић.

10 коментара

  1. Ovakvim obracanjem ovim maldicima od strane ovog marionete IZDAJNIKA Dacica recima:”Sta biste voleli vise,da placete za njima” (Srbi sa KiM), sve je rekao. Pa narode razmislite dobro,dali ovakav IZDAJNIK moze i dalje biti na celu vlade,premijer. On je odavno “zasluzio” da mu narod sudi za izdaju zemlje i naroda,ali i grobaru Tomi, glumcu Vucicu, totalnom unistenju ekonomije zemlje Dinkicu… Zato od sutra ne napustati ulice,vec istrajati do kraja i doci u sto velikom broju, dok skotovi ne odu svlasti. To je demokratska odbrana srbije od ovih grobara koji svim siliama zele da Srbiju zauvek sahrane i nestane sgeografske karte sveta.

  2. MAORAO SE B O J K O T O V A T I MARATON KOJEGA OTVARA I V I C A
    D A C I C. SA OVAKO MLAKIM REAKCIJAMA SAMO SE PODRZAVA IZDAJA I IZDAJNICI!!!

  3. Да прокоментаришем овај текст, али морам обилазно…

    1 – Дачи, вучи, николићи потписаше ово зло и наопако.
    2 – Протестују ДСС и Двери.

    Ето слике и прилике “србије” и српства.
    Како уватим времена пишем о “патриотизму” двери и (мање) ДСС-а. Чим почнем да изговарам нешто озбиљно о дверима – ЦЕНЗУРА БАТО!
    Цензуришу рецимо:
    – Видовдан
    – Васељенска
    – и наравно сви остали БЕ92 типа…

    Ето толико, а о дверима само оволико да РАЗМИСЛИТЕ:
    СРС су зацртали за уништење, медији ТВ – недоступни, док је то била парламентарна странка. Двери као ванпарламентарна имају сва врата отворена. Јел то зато што им је Старешинство Паметно и Опасно по НАТО?

    • Odlicno si primetio…
      “Vidovdan.org”,je samo pre 5 dana napisao pismo Nikolicu i Vucicu,KAO…da ko izda on je anti-Srbin…Danas ih nema nigde.Pouzdano znam da “Vidovdan(.org)”,radi sa tajnom sluzbom…i meni su se obracali e-mailom,kao trazeci saradnju…da im dam svoje podatke i slicno…naravno,pod firmom partiotizma…BEZ IMENA…Naravno,nisam odgovorio.

      A sta me briga,ja nemam sta da krijem,moja biografija je za njih Pancicev vrh…oni su svi polupismen svet,potkupljiv i bedan.Ja vise imam prijatelja u MUP i Vojsci,nego oni sami,i to inspektora,pukovnika i generala…

      Danas je Srbija u mraku.Jedino Pecat…mozda Novosti nesto kazu,sve ostalo je tama.U IME CEGA???
      Sta sada trebaju,radi ocuvanja vlasti da pobiju narod,neka izvole…narodu je jos samo goli zivot ostao.

      Ja sam toga Vucica gledao kao rodjenog brata,ali ako veseras potvrdi da ce da potpise,onda vise za mene nema tacke oslonca u ovoj korumpiranoj vlasti.
      Uhapsili su Miska,a njega je izgleda svaka vlast odrala,i Ceda i Forcan i Tadic,pa i ovi…
      Evo,i onaj Dinkic napravi partiju,(odmah sam se URS-o od muke)…budi Bog sa nama.Bas im je krenulo,a narod zivi sa 150 eura,za hranu,ako i sa toliko.
      U Srbiji je na sceni dvoboj americkih i nemackih interesa i spijuna,kroz ove partije.Nema tu S od Srbije…
      Neka izdrzi Pecat…NEKA MISAO I REC,NE BUDU UHAPSENI NIKAD!

      • Totalno si promašio! Novosti su najgora cenzura, egal sa “bljicom”, “b52”, “kurirom”, rts-om! Najgora! Tamo Srbi ne mogu da ostave komentar, jer cenzura briše sve! Ustaše i vehabije, zajedno sa dežurnim čedistima i draškovićevcima, seire i prosipaju najgore bljuvotine bez ikakve cenzure! Vaseljena je jedini sajt gde svi mogu da bez ikakve cenzure iznose baš sve! Laže svako, ko kaže da nije tako! Čak su i Pečat optužili da cenzuriše sve i svakoga ko prozove dačića, vučića nikolića, drecuna i vulina, zbog “veza” vučelićevih sa njima! Koliko vidim i nije baš tako… Ali za novosti znam! Tamo Srbi ne mogu da prođu! Najgore antisrpsko đubre od medija!

  4. Врло исцрпно и аргументовано
    пренесена догађања приликом отварања
    маратона! А где вам је био новинар?

  5. Хвала Мајк на подршци.

    Видите сад овај мрак:
    Сада објавише на ТВ, да је тип што је разговарао са дачијем, члан СНП НАШИ 1389… То је иначе група која је подржавала СНС пре него су добили власт од НАТО-а, сад иначе углавном “мудро” ћуте (шуте…).

    Значи СВЕ је једна обична режија од 5.октобра 2000.
    Бучи против ДС и ЛДП, па дођи на власт ДСС, Двери, па идемо следећу измену… У магацину позоришта лутака НАТО има лутака колико ти год треба. А и нове су на видику…

    Једино ко им је био трн у … СРС зато увелико тамане. А ђинђомани воде контра – револуцију. Јел ко да од ђинђољубаца каже да НЕМА НИКАКВЕ СЛОБОДЕ, кад двери имају слободу! А СРС ће још мало вероватно и да законом забране.

    Орвеле добро нам (не) дошао…

    • Ja bih rekao da su i Dveri medijski blokirane. Nigde u novinama niste mogli da nadjete informacije o njihovom protestu 6-tog Aprila, pa ni o ovom juce. Cinjenica je da su najaktivniji od svih patriotskih snaga. Otidjite na njihovu stranicu pa pogledajte aktivnosti u poslednjih sest meseci: Ukidanje autonomije Vojvidine, protiv GMO, protiv Daciceve i Vuciceve izdajnicke politike itd. Sve te price tipa Radikali rade za Djilasa, Dveri za DB i slicno su sracunate da slude rodoljube i da ih podele. Nemojte nasedati na takve trikove. Treba da se objedinjujemo protiv ove djavolske nemani, a ne da se delimo.

  6. Ne znam o cemu se ovdje prica. Uzvici “Ne damo Kosovo” su se culi samo od Vladana Glisica koji je pokusavao da animira hiponotisani stampedo i stoku koja je dosla da vidi Karla Luisa. Na njegove pozive na odbranu Kosova i prozivku smrada Dacica, rulja je odgovarala sa “Maraton, maraton”. Nikakvog tu narodnog otpora nema, oni nas kolju a mi ih persiramo. Srbi imaju puno bolju Vladu nego zasluzuju. Svi bi htjeli promjenu ali da ne mrdu guzicom iz fotelje. Kad se organizuju protesti za podrsku Srbima na Kosmetu okupi se 3000 ljudi, a za podrsku Bostonu dodje ih 60000 hiljada. Srbine, ti se neces probuditi ni kad te istjeraju iz stana.

  7. Е мој Александре!
    Двери су активне, јер сами причају о активностима (али и о томе како су сви остали исти, … у преводу будале).
    А знаш ли (на пример) шта ради СРС?
    ТРПИ НЕВИЂЕНЕ УДАРЦЕ ВЕЋ БАР 13 ГОДИНА!
    Ове Двери ако ми било ко плати, ЈА ћу РАЗЈУРИТИ за 7 дана, а при томе нећу ни 5% средстава употребити којима је СРС разбијан и разбија се. Глишић, Бошко,… – СМЕШНИ СУ!

    Ствари су врло ВРЛО просте.
    5. октобра 2000. све се окомило на Слобу, сем СРС-а!
    Тад је доведена НЕМАН у ову територију, а много нас је причало:
    “Слоба није добар, али БОЉИ је од ДОС-а. Ако већ треба да га скидамо – гласајте за СРС! Јер ако вам дође НАТО на власт НИКАДА ИХ НЕЋЕТЕ СКИНУТИ СА ВЛАСТИ!!!”

    Одговор је био: И СРС и Шешељ су глупи, ружни и тупи… Боље и ђаво него Слоба… Имате ли мозга…

    Е сад господо из Двери, ИЗВОЛТЕ ПА РУШИТЕ ВЛАСТ!
    Немој да ложите омладину да им мурја и (ако затреба) НАТО просипа мозак по улици. Изволте па рушите ВАШЕ!

    Мало морген…

    Њима су само важни поени код сороша, да СРС још мало угрозе. Какво њихово родољубље и КосМет?

    Били су уз ђинђу и НАТО 1999 – 2000. А против Слобе и Србије!
    Мрзе Стаљина, јер су хитлерови!
    Вечити избирачи у корист СРПСКИХ ДУШМАНА!!!
    А овамо продају “вредноћу”, “младост”, Немањићанство, Православље, Витештво…

    Општински пацови дошли на положаје 2000. пуни пара од продаје Црквених књига… , а другима: “Јуриш”…

    Срећом и овај народ је препознао о коме се ради…

    Нема ту Александре ЗАЈЕДНИШТВА и НЕ МОЖЕ ГА БИТИ!

    Јер је једина нада за Србију да нас Руси Ослободе – и ништа више!
    На жалост после 5.октобра 2000. то је то. Кад смо имали војску, полицију, људе, индустрију,… (све како – тако) само једну ствар нисмо имали – ВЕРУ, а чиме сад да се победи НАТО???

    Букањем аквизитера и ђинђо општинара из Двери?
    Да није жалосно било би смешно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *