Победа је Србије

Милорад Вучелић, главни уредник

Нема живог Србина који 17. априла 2013. године није проживео страшне муке неизвесности шта ће се догодити са нашом отаџбином. Ако изузмемо аветне аналитичаре који унапред знају све, и ако прецртамо танак слој евроунијата који искрено мрзе свој народ и своју земљу, онда нам остаје српски народ који је ужаснутим погледом пратио шта се дешавало тог судбоносног 17. априла. Српски народ је добро видео да се страшна сенка надвила над Србијом и да би сваки споразум о мирној и добровољној предаји Косова и Метохије представљао паклени план који је могао да смисли само најгори западни непријатељ који из дна душе мрзи Србију. То је био непријатељски план да се Србија заувек осрамоти и понизи. Запад је био смислио да се свечано и на највишем нивоу уз пун државни протокол 28. јуна на Видовдан Србија добровољно одрекне свог највластитијег права над Косовом и да јој се као награда за срамоту удели датум за почетак преговора са ЕУ. На тај начин Запад би нам се осветио за све наше Видовдане, а понајвише за сиротог Фердинанда. Знају добро непријатељи Србије да се ништа слично никада није догодило, тако да се ни име не би могло пронаћи за овај срамотни чин.

Да је Србија потписала овај споразум онда би то било много горе и бестидније од сваке капитулације. Наиме, овим споразумом Србија би се добровољно одрекла своје територије, своје државности, своје историје, своје части, свог поноса, својих мртвих предака и својих живих и будућих поколења. Радовали би се ништарије попут Јелка Кацина, јер би српски народ постао ругло међу свим народима.

Али, много је дубља тајна нашег постојања, а посебно је неиспитљива тајна наше Косово. Сам Бог са својим светим мученицима, царем Лазарем и светим краљем Стефаном Дечанским не да да се сатре и понизи света косовска земља. Јер да је до нас, овако раслабљених и распамећених, не би остао ни камен на камену од српског Косова. Србија је удостојена да је не стигне страшно понижење чији би траг заувек остао на њеном челу као симбол вечне издаје. Сада ћемо свакодневно слушати буку и бес бедника свих врста и боја који су очајнички желели велико понижење Србије. А на ту буку и бес српски народ ће им одговорити радосним поздравом: Победа је Србије.

Опет се сетих несрећног Јелка Кацина. Колико би се тек тај радовао српској несрећи, српској издаји и српском понижењу. Био му је тако надохват руке тај зли наум. Готово је већ био једном руком додирнуо несрећу српског народа. И када се стари перверзњак, организатор и инспиратор злочина над недужним српским регрутима већ био искезио да нам се у лице насмеје измаче му се тло под ногама.

О домаћим љубитељима Кацина нећу ни да говорим.

Не сумњам да ће и многе патриоте наћи безброј мана понашању српске власти. И у праву су да има много мана, али једна врлина надвисује и прекрива све приговоре. Врлина да на крају нису издали свето Косово и да нису нашу отаџбину предали у руке непријатељима остаје чињеница која се памти. Јер давно је изречена истина да ћемо по делима разазнати људе. Ово одбијање издаје Србије може представљати залог будућег њеног усправљања. Има велике симболике у томе што је Србија 17. априла 1941. године капитулирала и пред озбиљном немачком силом, и што јој је било намењено да поново 17. априла 2013. начини и гори чин од капитулације. Историја се није у горој срамоти поновила, већ је на изненађење наших непријатеља Србија избегла смрдљиву јаму  у коју су хтели да је гурну. Ако гледамо шта би значило потписивање овог споразума, онда је његово непотписивање права победа Србије. Сетимо се увек шта смо избегли и радујмо се макар мало што нас је ова чаша мимоишла.

Сви знамо да нисмо и да нећемо ускоро потпуно вратити Косово. Знамо и да нас чекају велика искушења и дуготрајне борбе са многобројним непријатељима. Али и ова победа у Бриселу мора да нам послужи за наук да има наде и да је понајмање све изгубљено око Косова. Велика је ствар што су жути скинути са власти, јер би они уз Косово дали и Војводину приде зарад датума. Дали би жути целу Србију само да они могу лепо да живе широм ЕУ. А свима нама који ћемо увек бити уз нашу једину отаџбину остаје тешка борба да Србија преживи и поново почне да јача. Време је да се поново снажно чује глас Српске православне цркве, да се поново чује глас народа, да се поново чује, види и осети самопоуздање, достојанство и снага српског народа.

Живела Србија!

36 коментара

 1. Gospodine Vucelicu,drago mi je sto se radujete sto kapitulacija nije potpisana bas tog 17 aprila od strane ovih izdajnika koji su otisli tamo da vode tzv.pregovore. Ali gospodine Vucelicu,ovi izdajnici vec su priznali nezavisnost kosova,sada se hvale u svim rezimskim novinama u vidu “VELIKOG USPEHA” jer su naterali Brisel i Tacija na njihove “ustupke i uslove”. To se zove UVERTIRA pred potpisivanje kapitulacije tj.nezavisnog kosova(ako to nije vec i potpisano) Pa zar njima Dacicu,Vucicu,Dinkicu… treba verovati. Oni su u toku tzv.8 runde pregovora samo odlozili na kratko i vratili u Beograd,da bi videli reakciju naroda i da se to malo ohladi,a osim toga narod je bio na ulicama. Pa i reakciju Brislea mogli smo videti koliko je bila blaga,zbog tog Vucicevog velokog NE, za narod,a podmuklo veliko DA za Estonovu. Sada je sve gotovo, pripremljeno za potpis predaje KiM(ako to vec nije potpisano,samo sto odugovlace da saopste narodu). Ovakva kapitulacija zemlje i naroda u mirnodopskom stanju nigde nije zabelezena u svetu. Ova gospoda izdajnici-potpisivaci moze se i spunim pravom reci da su potplaceni od strane Tacija,amera i EU,da su im ameri obezbedili hacijende ukoliko dodje do nekih neprilika po njih i Srbiji. Oni se “hvale” kako su se izborili da na severnom delu kosova ne bude vojska siptarska,a tamo nikad je nije ni bilo niti ce je biti,jer to nije dozvolio taj srpski narod koji tamo zivi. Hvale se institucijama, koje inace postoje od kako je KiM okupirano od strane NATO. Sta su izdajnici dobili pregovorima,jedno veliko NISTA i priznato nezavisno kosovo. Taj posao koji su ovi odnarodjeni bestidnici obavili je protivustavan, kada dodju nove patriotske snage na vlast, ovi izdajnici moraju na sud pravde zbog izdaje zemlje i nepostovanje Ustava (ako za to vreme ne uteknu kod amera). Na ulice narode,dok nije kasno,oterati bandu svlasti i dovesti patriotske snage koji ce voditi brigu o zemòlji i narodu. Ako ih ne oteramo ova banda ce nastaviti pregovore sa Pajticem i Cankom za nezavisnu vojvodinu,pa posle sa Hamdijom Zukurlic za AP Sandzak, i tako redom dok od Srbije ne stvore beogradski pasaluk. Ulica mora da resi sve ove dileme,nema na druge. Zaista ne bih zeleo da se moj komentar ostvari,od srca bih zeleo da odbiju svaki potpis na kapitulaciju,ali ovo je samo ISTINA koja nazalost ubrzo sledi i videce je cela Srbija.

 2. Mozda oni imaju mnogo Nobela…ali,nemamo mi toliko Kusturica.

 3. Sve lijepo rečeno da nemože bolje, ali ja još nisam uvjeren u ovo što zbori gospodin Vučelić, tj. strah me mogućeg obrta /da!/.
  Koga su zmije izujedale taj se i guštera boji.

 4. Eto,nazalost moj komentar se obistini. Najzad zavrsiu se pozorisna predstava u 10 cinu,glumci-pregovaraci potpisase nezavisnost kosova i time udjose u istoriju Srbije kao IZDAJNICI,svoje zemlje i naroda. Odmah po zavrsetku potpisa kapitulacije,taj glumacki olos otisao je pravo u srediste NATO da od njih dobiju cestitke i odlikovanja. Usput da dobiju UPUSTVA sta dalje ciniti kako nastaviti glumacku karijeru u vidu razgovora kao pregovaraci za otcepljenje vojvodine,sandzak… sve do stvaranja beogradskog pasaluka. Narod mora da izadje na ulicu i otera ove bandite koji nas vode u haos i totalni nestanak,oterati olos svlasti kroz okupljanja na ulicama beograda. Probudi se Srbijo, bice posle sve kasno. Nazovite vladajuci olos pravim imenom IZDAJICE,nasilno ih oterati svlascu i hitno traziti formiranje nove vlade NACIONALNOG SPASA,druge nam nema. Tako nam BOG pomogao.

 5. Душан К.

  Поштовани,
  Медији преносе да је “дијалог” завршен, “споразум” парафиран. Режимски спин-мајстори су успели да пажњу јавности скрену са отворене издаје Космета, на сепаратизам у тзв.апвојводина! Ова политика пајтића и братије, са све спс-ом, сепеоом, и појединим првацима снс-а, који су до само пре пар година били перјанице дс-оваца, није од јуче, и врло је јасно зашто се ова тема покреће управо сада. Сада се на мала врата, кроз само пар дана, провлачи “историјски споразум”, односно отворена издаја, као нешто најбоље могуће у датом тренутку.
  Моје велико разочарање је и то што је у свему овоме, несвесно, а можда и врло намерно, учествовао и лист који од првог броја читам!О каквој победи говорите, када се налазимо у никад горој ситуацији у последњих 20ак година.!? Као победили смо пајтића и жуте, који су давних дана требали да службују у Забели, а овамо режим признаје нато-квазидржаволику творевину, насталу на српској крви и патњи. Па зар је могуће да нам Србију “спашавају” и они који су са жутокошуљашима учествовали у писању противуставног статута тзв.апвојводина, и сад се они сетили да “бране државу”!? Како су је бранили, најбоље се види по њихвој удруженој издаји Космета, и свих Срба у региону. Од како је у последњих годину дана, све више афирмативних текстова о стожерној странци новог еурофанатизованог режима, са много мање вере читам Печат! Част малобројним, али часним новинарима.
  Сетимо се да ни нспм-овци нису признали своју грешку.
  До неких бољих и слободнијих времена, и часнијих људи,
  Остајте са поштовањем.
  Душан К.

  • Dusane nemoj da posustajes…
   Ja sam mislio da je momenat pravi,kao “kontrateg” ovim pregovorima ,da se naslovnu stranu Pecata,danas stavi slika Putina.To je aktuelno i potrebno.
   Imamo drugi ugao,i mozemo razumeti da je “Srbija pobedila”,do 17.4….da je NAROD pobedio,one koji su hteli potpisati…

   Medjutim,danas je PARAFIRANO???STO JE I NAJAVLJENO…
   Taci kaze da je suverentet Kosova ocuvan,Dacic kaze da to nije tacno,mada, ne cujemo kako su ocuvali suverenitet Srbije?

   Sada ostaje da PARTIJE preko vikenda to potvrde,DA SVE PARTIJE VLASTI budu jedinstvene…sto ce Vucic u nedelju posle dnevnika na RTS,objaviti…
   Objasnice da je to za nase dobro.Pokusace nemoguce,da opravda potpis na povlacenje Srbije sa Kosova,uvodjenje NATO na sever,(na koliko godina,Srbija je trazila 10?)…da Srbija nece smetati Kosovu u medjunarodnoij zajednici (???)…
   Ujedno ce nam pokusati objasniti da to nije izdaja i predaja Kosova ili nesto slicno,VEC NESTO DRUGO.

   Ja bih ,ili potvrdio potpis,ali bih imao stav kao Srbljanovicka i PRIZNAO KOSOVO SADA…ili podneo ostavku.Izmedju nema.ONI HOCE I JARE I PARE???

   Vlast procenjuje da moze da nam objasni kako nezavisnost Kosova,moze doneti dobrobit Srbiji i srpskom narodu?
   Sacekacemo nedelju i emisiju RTS…

 6. Dali će Srbija braniti Vojvodinu ne niti u ludilu. Ne netreba nam rat niti s Kosovom niti s Mađarskom pa ćemo Mađarima mirno predati Vojvodinu kao što smo Kosovo Albancima. Naša vlada je sposobna pušta separatiste Pajtića, Čanka, Jovanovića, Kandićku da otvoreno u Srbiji deluju protiv Srbije. No kad narod uzme stvar u svoje ruke i prebije izdajnika Jovanovića naša vlast odma hapsi mladost Srbije da ne ugrožava separatistu. Dok se ne sesi narod nema nama opstanka Srbije.

 7. Do kada više?

  Izdajnici i separatisti u Srbiji nekažnjeno rade na uništenju države a vlast ništa ne preduzima pa onda nam niti netreba tako nakaradne države. Čedo, Pajtiću, Čanak, Kandićko i ostali samo radite i dalje kao do sada ova vlast je na vašoj a ne na strani naroda i države Srbije. Narod je sam sve oko naroda izdajnici, strani plaćenici, sluge zla o Bože hoćemo li stići živi sa ovim izdajnicima?

 8. Brisel je samo farsa i repriza Rambujea, srpska naivnost i sklonost zaboravu vodi nas u sve dublji glib.Svi oni koji su zaboravili farsu sa famoznim „pregovorima“ u Rambujeu, 1999, ovih dana mogu prisustvovati nimalo manje uspeloj reprizi. Naime, u Briselu će se 2. aprila dogoditi epizoda, koja mnogo podseća na onu iz 1999. Imaćemo Rambuje 2. Akteri su isti; Srbija sa jedne, a Evropa i Amerika sa druge strane. Sredstva su ista: pretnje i ultimatumi. I moto je isti: „uzmi ili ostavi“ Miloševića su silili na izdaju i na kraju mučki ubili. A ove današnje političare niko ne sili sami guraju narod u eu protiv volje naroda i po tome su neuporedivo gori od Slobodana on je ipak bio heroj za ove dana a istorija će to i dokazati.

 9. Sta je sa Rezolucijom 1244? Ispada da nam ona sad nista ne znaci jer su zalaganjem bivseg rezima (od 2000-2012) kompetencije prenete na EU. Kako i zasto? Mi ne znamo. I tako se zaobilaze UN. Nas covek ove godine predsedava UN, a one se ne bave nama. Gde ces veceg paradoksa pogubnog za nas? Sve lepo organizovano sa strane, a da mi nismo ni pisnuli, samo klimali glavom. Prvo treba da se nadje pravno resenje: kad i kako vratiti pitanje u UN? S obzirom na nametnutu „hitnost“ mislim da ni Evropa nije sigurna u svoje kompetencije i zeli da nabrzaka provuce stvar! Ne treba da nasedamo!

 10. Srpski narod nestaje sve brže sa lica zemlje ali to nikoga ne interesuje? Ima puno loših stvari kod Srba busaju se o prsa da su muškarčine a žene ih ne slušaju i neće rađati nego ćoškariti po Beogradu i glumiti dame. Većina porodica krivo odgaja svoju žensku decu da se ne udaju na selo, pa kad se njihov sin nema kime oženiti onda se čude. A zaboravljaju da su i oni svoju ćerku savetovali ne na selo i ne“ težak“ život. Žene su samožive, faćkalice, namiguše, visoko promiskulitetne, hedonistice, bez karaktera ne mare za obitelj. A muškarci su nadri patrioti i rodoljubi, Srbine ne možeš biti srpski rodoljub ako nemaš barem petoro dece. Našim roditeljima je bilo daleko teže a više su rađali tako da nema opravdanja. Nikakva Ravna gora, folkolor, pijanke i galama neće dići narod iz mrtvih deca i samo deca ako ste Srbi i ako ste stvarno rodoljubi petoro najmanje.

 11. Već poznato

  Tači preti ratom jer mu tako naređuju ameri i eu nema altrnativu, ima Rusiju i zemlje BRIK-a, ali nema samo za izdajice.Brisel je samo farsa i repriza Rambujea, srpska naivnost i sklonost zaboravu vodi nas u sve dublji glib.Svi oni koji su zaboravili farsu sa famoznim „pregovorima“ u Rambujeu, 1999, ovih dana mogu prisustvovati nimalo manje uspeloj reprizi. Naime, u Briselu će se 2. aprila dogoditi epizoda, koja mnogo podseća na onu iz 1999. Imaćemo Rambuje 2. Akteri su isti; Srbija sa jedne, a Evropa i Amerika sa druge strane. Sredstva su ista: pretnje i ultimatumi. I moto je isti: „uzmi ili ostavi“ Miloševića su silili na izdaju i na kraju mučki ubili. A ove današnje političare niko ne sili sami guraju narod u eu protiv volje naroda i po tome su neuporedivo gori od Slobodana on je ipak bio heroj za ove dana a istorija će to i dokazati.

 12. Na pregovore uopšte nije trebalo ići, jer je time priznata secesija Kosova.A šta je dačić očekivao od pregovora – da mu Zmija ponudi Kosovo nazad? Isuviše neprofesinalan pristup i neodgovorno prema svom narodu. Kako sme premijer zemlje da izgovori rečenicu „Kosovo je izgubljeno – kad je na bazi faktičkog stanja (i rezolucije 1244) mogao da kaže KOSOVO JE OTETO. A sad im je tek postalo jasno da izmedju onih pregovora u Rambujeu i ovih nema nikakve razlike. Koja imbecilnost! A to što g. Vučić kaže – da nas očekuje izbor izmedju dve loše opcije je u stvari drugim rečima ponavljanje glupe fraze „Eu nema alternativu“. Pa nije desetak dobrostojećih zemalja u EU ceo svet, pa da Srbija bude zatarabljena – kako Vučić želi da prdstavi i opravda svoju izdaju. Treba se okrenuti sebi i svom narodu a pitanje OTETOG KOSOVA će biti rešeno globalnim dogadjanjima. Još pre petnaesetak godina saam govorila da će nova svetska revolucija biti na Zapadu. Kroz medije se već provlači da je više od 27 miliona ljudi u EU bez posla (a i to je maksimalno smanjen podatak). Dogadjaji u bliskoj budućnosti će za nekoliko godina (ili deceniju) rešiti pitanje OTETOG KOSOVA. A ove naše kvazi-vodje bi trebale da se uzmu u pamet.

 13. pobeda kako da NE

  Dačić i bratija izvode cirkus za ojađeni srpski naod da se pripremi na njihovu izdaju i prodaju Kosova i Metohije. Kako to da baš oni koji su govorili protiv Tadićeve izdaje,sada postaju najveći izdajnici ? Koji štite interesr NATO-a, Nemačke, Vatikana, EU ali ne i Srbije. Kako drugačije razjasniti njihov pristanak na pregovore sa eu đelatima čiji su vojnici zasipali Srbiju zabranjenim uranijumskim bombama bez prisustva Rusije i Putina? Kako to stalno bolesno ponavljanje eu nema alternativu, dok u isto vreme ameri i eu uvetuju Srbiji da kapitulira, kako to ne dojadi “ srpskim “ političarima a narodu je sve jasno i 99,99 % narod je protiv ucena koje političari zovu pregovorima. Samo jasno NE koje je uvek srpski narod jasno govorio okupatorima i ucenjivačima prihvatljivo je za narod. Kao i ulazak u zajednicu država u velikom ekonomskom rastu Rusiju i zemlje BRIK-a, a zahvaliti se ucenjivačima i prekinuti svake pregovore pod pritiskom. Neka otmu Kosovo i Metohiju ali bez našeg DA.

 14. počinje ludilo na severu

  Rušenje spomenika na Almaškom groblju je opomena Srbima. Srbi u Vojvodini to je tek početak progona Srba tako je počelo i na Kosovu pamet u glavu Severna Srbija nikad Vojvodina može Vojvodstvo Srpsko kako istorija kaže. Što pre ukinuti nakaradnu autonomiju koju nema niti Hrvatska, niti Mađarska , niti jedna susedna zemlja jedino Srbija.

 15. Hrvati i Mađari Vojvodine protiv donacija za spas deteta

  U Srbiji su najače antisrpske snage kojima smetaju Srbi koji se javno izjašnjavaju Srbima umesto Vojvođanima ili Hrvatima možda Mađarima. Smeta im svaka srpska beba, smeta im pominjanje bele kuge i da srpkinje trebaju rađati više beba. Smeta im svaka firma koja dobro posluje. Smetaju im one oranice koje još nisu prodali hrvatskim tajkunima a nosi ih neograničena mržnja prema Srbiji u kojoj žive.

 16. Kapitulacija

  SAD nudi, pomoć u pregovorima( totalnu kapitulaciju i izdaju Srbije ) šta jenkiji mogu nuditi pa nije Kosovo njihovo da oni nešto kao nude. I Hitler je nudio i slomio zube i ovi fašisti će kad tad pući. A tad srpski narod mora vratiti Republiku Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku Crnu Goru, Staru Srbiju ( Makedoniju) Bosnu naše Srbe koji su primili Islam i prodali svoju veru za večeru. Svi vi ćete jednog dana biti samo deo otađbine Srbije svidelo se to vama ili ne.

 17. Konačno narod

  Konačno sinovi naroda prebili Čedomira Jovanovića, čoveka koji je izjavio da je Republika Srpska genocidna država a da su Srbi genocidan narod ? U svakoj normalnoj zemlji isti bi tren završio iza brave no ne i u Srbiji. No njemu niti to nije dovoljno pa otvoreno deluje separatistički i opet bez kazne sa prijateljima Čankom, Pajtićem, Kandićkom Biserko i ostalim mrziteljima Srba. Za ovaj incident gde Čeda nije niti izbliza dobio dovoljno batina kriva je naša vlada jer ništa ne preduzima da zaštiti Ustav Srbije od ovakovih separatista i zločinaca. Prvi puta a nadam se ne i zadnji narod je uzeo stvar u svoje ruke kad već neće pravosuđe Srbije. Potpuno opravdano ne sme se takvim separatistima dopustiti da kroče nogom na ulicu niti među narod koji mrze. Dovoljno je da ih svatko pljune u lice za nihova nedela pa neka idu u države čiji su sluge i plaćenici.

 18. Konačno narod II

  Neznam kako vise nazvati ove tzv.pregovarace,koji nazalost predstavljaju Srbiju. Mogu ih nazvati GLUMCIMA,jer su otisli u Brisel da odglume koji cin,tako pustajuci kao „pozitivnu“ sliku narodu,eto predtava se dobro izvodi,gledalac doduse jedan Estanova,pobeda se blizi kraju jer je navodno Taci napustio pozoriste,blefiranje,zamajavanje,ma kao da smo ceo srpski narod debili,a i tako nas posmatraju. A ocemu se ovde zapravo radi. Nista se za dzabe ne radi,secate se kada su Milosevica ispurucili hagu,ameri su obecali milione za njegovo hapsenje,i dobio je Djindjic te pare koje je dobar deo dao Cedi Jovanovic,zbog cega se ovaj prsio na dedinju goloruki da ga hapsi. E ovde je takodje rec o velikim parama koje je Taci dao tzv.pregovaracima,sada GLUMCIMA,da potpisu i priznaju nezavisno kosovo. Pa jel ste primetili da se ova vlast nicim drugim ne bavi,sem vodjenja tih pregovora i glumom,a Dinkica ostavila da hara i jos vise zaduzuje narod(za godinu dana zaduzio preko 3 milijarde evra po nepovoljnoj kamati). Izjava ovih glumaca da je „Taci nezadovoljan uslovima EU napustio pregovore“ je obicna FARSA ovih glumaca.Taci je svo vreme bio na pozornici, i glumcima dovikivao dali vam treba jos para (a jedan deo tih para je stekao od prodaje srpskih organa). Tzv.pregovaraci-GLUMCI su nocas potpisali kapitulaciju,cekaju da se potpis malo osusi,da kad dodju u Srbiju izvelicaju „pobedu“ (CISTA IZDAJA),dodvore se narodu i da to kao za nekoliko dana potvrde.Svaki zlocinac se vraca na mesto zlocina,pa i glumci se vracaju u Brisel,da najave „veliku pobedu“ nad Tacijem. Nesmeju oni odmah da kazu pravo stanje,da su vec potpisali nezavisnost kosova,pristali na sve ultimatume,GLUMCI su to,kroz njihovu glumu gledalac treba da vidi kraj,a to ce potrajati. Predstave se obicno izvode u vise cinova,bilo bi dosadno i nezainteresovano gledaliste kada bi se zavrsilo u jednom cinu. Dosada je bilo 9,blizi se kraj predstave,niko nezna jos koliko cina,jer reziser je Estanova. A sta posle ove glume u Brisel. Pa ti isti glumci produzice u narodno pozoriste u Novi sad imaju ugovor sa Pajticem o izvodjenju predstave u tri cina za otcepljenje vojvodine. Inace ovi tzv.pregovaraci-GLUMCI su se izvezbali i pre predstave u Brisel,glumeci tzv.hapsenja pljackasa,a stiteci pljacku veka Srbije koju je izvela DS na celu sa bosom Tadic i njegovom kamarilom.Ma glumili su svuda gde god su se pojavili. I ovi GLUMCI prsice se i dalje da jedino oni znaju da vode ovu zemlju,jer je dobro uvezban tim za ovu godinu dana koliko glume i koliko su na vlasti. Njih jedino moze ulica da ih otera,zato narode nema nam drugog spasa,jedino ulica nas moze spasiti. Novi izbori i novi ljudi,sve dok ne dodju prave patriote koje ce raditi za svoj narod.

 19. Ne dao Bog nikad više

  Agim Čeku izjavio podržavam ideju nove Jugoslavije! Ne dao Bog nikad više svi su iz Jugoslavije izašli kao pobednici osim Srba. Koji su bili na strani pobednika i nisu zaokružili svoju teritoriju nego su narod ostavili po bivšim neprijateljskim republikama bez autonomije i prava. Srbija nikad više nesme ulaziti u bilo kakvu Jugoslaviju sa narodima koji su nam zabili nož u leđa i proterali Srbe sa njihovih ognjišta. Jedino na čemu treba delovati je ujedinjenje Srbije sa Srpskom Crnom Gorom, Makedonijom ( starom Srbijom ) Republikom Srpskom i privremeno okupiranom Republikom Srpskom Krajinom. Drugi su već rešili svoju sreću uz nemce i amere stare prijatelje, nama tu nije mesto.

 20. Pravi veteran

  Ratni vetran preti smrću Pajtiću ništa čudno živeti u Srbiji , mrziti ju , raditi na uništenju otvoreno biti separatista narodu je prekipelo ako neće vlada štititi i poštovati Ustav Srbije narod će uzeti stvar u svoje ruke i rešiti izdajice strane plaćenike i neprijatelje naroda. A narod dobro zna tko su oni neće izbeći pravdu niti osvetu gaženog izdanog i prodanog naroda i države. Što misle izdajnici ceriti se narodu u lice i živeti na grbači tog istog naroda? Čudnije je da recimo Kandićka normalno ide ulicom među narodom po kojem pljuje bez da ju svatko ponaosob našamara nasred ulice baš onako kako je ona šamarala časnog srpskog čiču na Kosovu za račun svojih prijatelja šiftara.

 21. То, што режим ради народу, у шаху се зове пригушени мат!

 22. brate milorade spasavaj srbiju ako boga znas.jedino ti i pecatu imate snage na naslovnoj strani a i u ostal dio novine javno da pozovite dss dveri i srs da skupljaju potpise za referendum u vezi sa briselske sporazume posto ove domace kvislinzi i judi iz vlasti i opozicije za saku srebrenika izdacu srbije.pomozite srpskog naroda ko boga vam molim

 23. KAZAK strani plaćenici i domaći izdajnici rasparčavaju Srbiju

  STA vrijedi prijetiti Pajticu SRBIJA JE RASKOMADANA IZDAJOM I PRIZNANJEM KOSOVA .Vucic i Dacic su pristali prvo na granicu ibm Kosova pasose licnu kartu i sad po novom da kosovo moze sklapati sporazume tj uci u europsku uniju a oni se tome nece portiviti a kancelarija je u Beogradu tzv drzave Kosovo kako to nije priznaje drzave kad pristajes da sklapa medjunarodne ugovore a srbi s kosova su u drzavi kosovo koja im daje neke opstine.JOS JEDNA IZDAJA SRPSKE POLITIKE PRVO MILOSEVIC PREDAJE KRAJINU U RASPADANJE SAD VUCICI I DACIC PREDAJU KOSOVO EU DA MOZE SKLAPATI UGOVORE S NJIMA. DOSLOVNO TO JE INDIREKTNO PRIZNAJNJE DIREKTNO I NECE BITI DA PRIMITIVNE SRBE UVJERI KAKO NIJE POTPISAN SPORAZUM S KOSOVOM.SVE SU DALI A UCI CE U EU KAD I TURSKA CEKAJ 25 GODINA I MAGARCA DA SE POPENJE NA VAZDUH.VOJVODINA je indirektno vec drzava s nekakvim statutom tablicama posebni porez za 15 godina to ce imati i vecu drzavnu ovlast.OVIM FAKTICKI ZNACI IZDAJNICI SRBIJE SU JE RASKOMADALI ZAUVJEK TO SU BRACA IZ DS SNS LDP SDP SVE TAKOZVANI INTERNACIONALCI I EUROPEJCI. SRBIJO NAJADNIJA SI I PONIZENA IKAD U ISTORIJI ZAUVJEK .SAD JE GOTOVO NEMA VISE NAZAD U NICEMU SVE TE RASORAVE U PARLAMENTU TZV SRBIJE SU BEZNACAJNEO OSTADE SRBIJA OKO SLJIVE

 24. Ne razumem sto mi ne objaviste komentar od jutros o tome da se u Pecatu prekinu bezrazlozni hvalospevi Vucicu i da ce taj isti Vucic Aprila 19tog (umesto Aprila 17tog) potpisati kapitulaciju. Postovao sam Pecat, i njegov sam preplatnik (jos uvek), ali izgleda da je i Pecat postao rezimski medij (samo izgleda drugog rezima – po Srbiju jos goreg i opasnijeg od onog prethodnog). Nadam se da nije previse da ocekujemo od vas kriticko pisanje umesto spinovanja u korist SNS-a. Hvala.

 25. Postovani gospodine Vucelicu,
  Citam redovno Vase komentare i cudi me da sve ovo sto rade Dacic, Vucic i Nikolic interpretirate kao pobedu Srbije. Zar Dacicevoj, Vucicevoj i Nikolicevoj standardnoj izreci: “Srbija nikad nece priznati Kosovo”, mesto Tadiceve: “Evropa nema alternativu”, ne sledi i logicnan nastavak: “Srbija nece nikad uci u EU”, jer bez formalnog priznavanja Kosova nema ni ulaska u EU. Uz to je i njima dobro poznato da ako i formalno priznaju Kosovo, Srbiji, kao ni Turskoj, koja ima datum vec dvadeset i pet godina i jos uvek ceka ulazak, nema ulaska u EU.
  Sta Srbiji donosi dobijanje datuma i da li je to vredno zamene srpske vlasti na severnom Kosovu sa albanskom. Njima je dobro poznato da je ovim sramnim i izdajnickim sporazumom Kosovo nepovratno priznato.

 26. Јесте ли ово писали пре или после потписивања капитулације?

 27. Пре пар месеци на ову исту тему написао сам (на другом интернет порталу) да постоји некаква космичка правда када је запало да споразум о нормализацији односа са, не Приштином како су нам све ово време пунили главу, Косовом васпоставе (потпис је ту само техничка ствар) представници садашње власти, који су на власти били и у време најжешће косовско-метохијске кризе 1998. и 1999. године када је, након НАТО агресије, Косово дефинитивно изгубљено што је јуче, коначно, озваничено. Да ли ће доћи до размене амбасадора путпуно је у овом тренутку ирелевантно.
  Дакле, Милошевићев “син” Дачић, Шешељев “посинак” Вучић и Мирин пулен Вулин су докрајчили оно што су њихови идејни ментори, својом охолом и самоубилачком политиком у своје време овој јадној Србији учинили.
  ДА, ДА, КОСМИЧКА ПРАВДА ЈЕ ТО.
  Не ради се овде о издаји већ о континуитету једне препотентне политике, која нас потпуно урнисала у сваком погледу, државном, моралном и материјалном.
  И све се (као) чудимо, како, ето, нико неће са нама. Па нормално да неће.

  • Како се ЖУТИЦА не може никако сакрити!
   САМОУБИЛАЧКА ПОЛИТИКА 1998-99…?
   Шта ли сте ВИ и ЧИМЕ “УНАПРЕДИЛИ” Србију?…КОСМИЧКИ…?
   Пали сте са Марса ????! Или беше…за ОВИХ 13 година:
   …Спалили Скупштину, РАСТУРИЛИ Државу и Заједницу, УБИЛИ Председника Владе, ИЗРУЧИЛИ два Председника страном “бајаги” суду, Изручили ЦЕО генералштаб, ИЗРУЧИЛИ првог човека обавештајне службе, ДЕМОЛИРАЛИ војску и полицију и војни и полицијски кадар, ако је био ИОЛЕ СПОСОБАН и УЧЕН, “УХАПСИЛИ” сте народа ВИШЕ него ХИТЛЕР и Павелић ЗАЈЕДНО у “једном дану”, поубијли сте ТАМАН толико људи, БЕЗ РАТА, колико их је било у ОНО ВРЕМЕ, за време ВАШЕ “неохоле” и “питоме” и “европејске” ПАМЕТИ је СПАЉЕНО 200 МАНАСТИРА и ЦРКАВА и ПОБИЈАНО И ПРОТЕРАНО на ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА Срба са “КОСОВА и МЕТОХИЈЕ” за којим САДА “жалопојите” и “ричете” како Вам и ЛИЧИ… ДА наставим још о Вашим “успесима” и “достигнућима” или Вашој “ПИТОМОСТИ” у ЛИНЧОВАЊУ, САДОМАЗОХИЗМУ, ЛОПОВЛУКУ, ПЉАЧКАМА МИЛИЈАРДИ ЕВРА И ДОЛАРА, ЗАДУЖИВАЊУ незапамћеном, ГЛАДИ и незапослености БЕЗ ратоа и САНКЦИЈА спољних, али “ЗНУТРАШЊИХ” – НЕЗАБЕЛЕЖЕНО …
   … ТО је НАМА – ВАША ПАМЕТ ДАЛА , Србију БЕЗ Војске и Генерале, без ВИСОКО-ОБРАЗОВАНИХ младића и девојака у НАСЛЕЂЕ! ВИ сте ИЗВРШИЛИ незапамћен ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ГЕНОЦИД у Србији, за време Вашег “ДАНКА У КРВИ” из Србије је ПРОТЕРАНО ама СВЕ што се МОГЛО ПРОТЕРАТИ и УРУШИТИ!!!!!
   Још СМЕТЕ да лајете о “КОСМИЧКОЈ ПРАВДИ”…
   — ВИ НЕКРСТИ, ЦРВЕНО-ЦРНА бандо, са ЛОБАЊАМА у песку, !!!

 28. Душан К.

  С нестрпљењем чекам следећи број Печата, како бисмо видели да ли ће се и даље индиректно подржавати режим. Мало је нелогично (и непоштено) пет година “критиковати” проеуРОПСКУ политику, а онда је мало перфидно подржавати, само зато што је спроводе назадњачке “реал-патриоте”, а не жути. И да се онда правимо наивни, како нисмо знали да је “историјско НЕ!” у ствари најподмуклија подршка великом и одложеном ДА!
  Просто је невероватно колико уредништво Печата (част изузецима међу њима), појединим врло опасним текстовима, којима оправдава поступке режима, нема поштовања према дугогодишњим читаоцима! Стога ме не би изненадило, да како је својевремено дошло до “интеграције” бљица и НИНа, да на исти начин можда дође и до “спајања” вучићевог информера и Печата!
  Не могу да замислим да ће на протестима против режима бити и људи који су до јуче на сва уста хвалили и поздрављали “чувено НЕ!”, док је велики број грађана на време препознао издају која се одвија. Ми смо народ апсурда, и добро смо колико-толико у животу, шта нам се све ради иза леђа!
  Душан К.

 29. Убеђен сам да је г. Вучечелић написао текст пре овог срамног
  потписа, јер говори о великом НЕ, а не о срамном ДА.
  Очекујем у следећем Печату оштар коментар г. Вучелића на ово издајничко ДА

 30. Макаров

  Чујете ли ви шта прича Драгомир Анелковић велики аналитичар, па шта вели бранилац Вулин, шта каже Вучић патетичар који и прети народу што се противи овом не-споразуму, па Дачић , деструктор Динкић, домаћин Николић, и ултра-домаћин Веља Илић који је пребацивао лову за пуч у крагни од своје јакне,…

  Ово ни непријатељи не би урадили.Да су ово урадили жути, могу само да замислим какав би наслов био у Печату, овако је мало незгодно….

  И шта да очекујемо после овог ДАТУМА за ДАТУМ;…. па само ће бити горе,..по нас, ово је успех специјалног пропагандног-психолошког рата , окренули су Србе на Србе …

 31. Svi na vlasti i opoziciji te nevladnine udruge su strani plaćenici i IZDAJNICI Srbije. Narod mora izaći na ulice i tražćiti HITNO ujedinjenje sa Rusijom jer Srbija je u fazi nestajanja. Od Rusa treba tražiti JASNI ODGOVOR dali su uz izdajničku kliku ili srpski narod koji je IZDAN i PRODAN.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *