ЗАПАД НАС ПРЕКО МЕДИЈА ДОВОДИ ПРЕД СВРШЕН ЧИН

Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница тврди да западне силе преко овдашњих медија намећу Србији споразум који заокружује независност Косова и припремају терен за прихватање плана Хашима Тачија о независном Косову, иако заправо никаквог споразума са Приштином нема.

„Власт треба да закаже Народну скупштину, подели одговорност са посланицима, и разоткрије да никаквог споразума нема. У противном Србији се намеће политика свршеног чина и прихватања независног Косова. Западне силе су чврсто заиграле на наметање Србији измишљеног споразума, и потребан је промишљен одговор који захтева сазивање Народне скупштине“, изјавио је Коштуница.

Према његовим речима, велика је одговорност ове власти да не дозволи отимање Косова и тиме урушавање саме Србије, а не може одбранити Косово ћутањем и без разоткривања да не постоји никакав споразум него само западни план да Србија прихвати Тачијево независно Косово.

„Ако садашња власт изнађе начин да не прихвати наметање независног Косова, то би могла бити преломна тачка за поновно успостављање државотворне политике. Уколико Запад успе да у последњем тренутку наметне Србији независно Косово, онда ће то представљати прави слом Србије“, рекао је Коштуница.

3 коментара

 1. Ово је све трезвено на шта Коштуница упозорава, међутим, оно што не каже то је на чему се заснива његова нада да би власт у овом тренутку могла и хтела да окрене леђа ЕУ уцењивачима. И не само то него да ли би уопште требало препустити садашњој власти да доврши посао који је већ увелико одрађен. Има ли времена за сазивање Скупштине и редовну демократску процедуру кад је из ЕУ још пре неколико дана јављено да ће споразум бити постигнут за десет дана? Демократска воља може се исказати и уличним протестима онда кад за парламентарни поступак нема времена а ради се о пресудним одлукама по политички и економски опстанак српског народа.

 2. Odluka je pala!Svi pisemo uz vetar.

  Dacic ide da parafira predaju Kosova i nema te SRPSKE sile da to spreci.Nikolic stalno ponavlja “ako se Srbija povuce …Srbe nema ko da brani”.
  A ko kaze da se Srbija povuce.Srbija treba da ostane aktivno u procesu,ali da PRIKOCI…Nemojte nametnute dileme i hipoteze.

  Dosla je jedna americka brigada na Kosovo,doveli su Kirbija u Beograd,pritiscu sa svih strana…
  Ali,GDE IMA DA KADA MALO PRITISNU,DA SE DRZAVA ODREKNE TERITORIJE???Amerika pritisce na sve strane Planete,pa sta?

  Sta radi Vojska,cemu sluzi Vojska???Ide na Kipar,umesto da i Nikolic,kao i Obama… naredi koncentraciju u blizini Kosova…
  Cemu sluzi Zandarmerija?Afere je ubise,ne zna se ko pije a ko placa,a Dacica boli uvo…”pitajte Veljovica”,kaze.Sta je ovo,jel to DOBRA KARIKA?

  Ponavljaju da nema lose karike…ne ,vi ste LOS LANAC.O njega samo mozemo da se obesimo…ni za vezanje krava ne sluzi,jer vas krave ne interesuju.Samo vas interesuje Kosovo,da se preda Pristini.

  Cim je pukla koalicija SNS-DSS u Mitrovici,postalo je jasno,signal je jasan,PRISTINA DOBIJA SVE,A BEOGRAD NISTA.

  A sta ako narod pocne da strajkuje zedju???!!!
  ————————————————————-
  Mislim da se ovo mora:

  1. Sadasnje stanje stvari-ZALEDITI,kupiti vreme,cekati bolja vremena…olaksati tamo zivot,ali ne potpisivati NISTA.

  2.da se HITNO pokusaju pomiriti 4S,to jeste,4 Srbije,kraljeva,
  titova,Miloseviceva i Djindjiceva,da se nadje minimum konsenzusa i da se ne satiremo vise,vec definisemo NACIONALNU PLATFORMU ZA OPSTANAK SRBIJE.
  Bez beskrajne price,NAJVISE ZA GODINU DANA,sve privesti kraju…sa dobrom voljom za Srbiju,a ne za Sebe.

  3.da se ona “peta Srbija”,koja je vladala od 2008-2012.g.,koja neme veze sa ni jednom prethodnom,a koju cini kompletna Vlada Mirka Cvetkovica,PRE I POSLE REKONSTRUKCIJE,i svi vazniji funkcioneri Srbije,sudije,tuzioci,specijalno predsednik Tadic…pojedinacno stavi VAN JAVNIH funkcija,ALI SVI,dok se ne ispita sta je ko radio,kada je Srbija dovedena na ivicu unistenja…

  4.da se PARALELNO pripremi povratak PARLAMENTARNE MONARHIJE.
  Da se proglasi srpski Kralj,sto jeste nase bice,koje su unistili UVEZENI KOMUNISTI,PREKO KOJIH I DANAS RADI HRVATSKI I SVAKI DRUGI LOBI I RAZARA SRBIJU U KORENU.
  Ne moze neko da se “kolje” 10-20 godina sa svim i svakim,u Parlamentu,na mitinzima,na ulici…pa kada dodje na njega red,da bude predsednik,da jednostavno kaze JA SAM PREDSEDNIK SVIH GRADJANA?Nije prirodno,niti iskreno.

  SRPSKI KRALJ je covek,koji objedinjuje,koji ujedinjuje,koji je van dnevnopolitickog konflikta…koji ujedinjuje “4 Srbije”.

  Nema zemlje u svetu koja ima vecu istoriju a losiju sadasnjost i buducnost,od Srbije,jer smo egoisti,jer smo divlji i jogunasti,jer NE POSTUJEMO ONO STA SMO I KO SMO.Drugi prave istoriju i svoje vodje,OD BLATA,a nama ne treba INSTITUCIJA MONARHIJE?!
  I gluposti nam ne manjka,na zalost.

  Kralj,SPC,SANU,Vojska…to su nasi stubovi.
  Treba da imamo disciplinu,kao katolici.
  VRLO SMO NEDISCIPLINOVANI,i kao nevernici i kao vernici.

  Evropi treba da kazemo,sacekajte,treba da uredimo svoju kucu,na vasa vrata ce zakucati najbolji od nas,srpski Kralj…tada ce mo biti ravnopravni i spremni,da se pridruzimo evropskoj porodici.
  Takvu Srbiju svako voli da vidi,ovakvu,NIKO.

 3. Па поштовани када тако мислите зашто незакажете митинг.Мислим и верујем дабисе изненадили колико би људи дошли на поменути скуп.Пре свега пратећи блогове неможете да верујете колико се народ изненадио на владајућу странку СНС која је пре избора обећала да неће прихватити жуте Боркове потписе који су штетни за Србију(сви су штетни)и садашњег стања које је горе него у време ЖУТИХ. Спиновање народа изјавама Дачића и Николића који су контрадикторни и пратећи изјаве албанских терористичких лидера који су остварили све што су наумили.Добили су Републику Косово које Србија непризнаје????А са друге стране имамо границу и официра за везу (за Албанце амбасадора)НЕ-верујем даће добити и место у УН а то је спиновао Дачић(срам га било)нудећи столицу и неке аутопутеве даби Тачи лакше дошао у ЕУ преко Србије.А “Дик Марти” ко још прича и мисли на њега.”Србија неће признати Косово”,као да мора њима то и нетреба јер свесу добили чак и више него штосу тражили. Са друге стране мићемо добити датум,који датум и за чега.Овај народ зна да су Албанци отели део Србије захвањујући пре свега Америци и НАТО-у и нису они на нашем Косову “мировне снаге” њихова сврха је да чувају Албанске терористе који су оцепили део Србије.Знамо да сада Косово неможемо повратити јер су га терором отеле НАТО силе које су бомбардовале Србију даби остварили своје сатанистичке циљеве.Као да им није било мало што су послали генерале и дали логистику да би се протерали СРБИ из Хрватске и још путем медија Гебелсовски од српске жртве направили џелата.Али тоје Америка.Неће ни она вечно владати и како народ каже “ничија није горела до краја”па неће ни њихова.Лично мислим да Срби треба да прекину сваки разговор са Албанским терористима.Лично мислим да ако морамо треба преселити СРБЕ са југа у Србију и Војводину(јер су многа села пуста,живим у једном таквом селу)јер тоје јефтиније и боље.Такође север Косова нетреба дати ако су терористи имали право на самоопредељење зашто констутивни народ у Србији неби имао и неможе остати у властитој држави Србији а не да буде мањина у рођеној држави.Сваки диалог прекинути са терористима и забранити им улазак у Србију и ако Србија жели себи добро а требало би, треба направити ЗИД као што постоји између “демократске”? Америке и Мексика једино тако можемо имати мира јер ови Албанци су задњих 100 година роварили по нашој држави и ако има Бога достаје више.А Србима поручујем тачноје да неможемо ништа сада али Косово оставите и чувајте у СРЦУ и нико вам то неможе забранити ни Клинтон,ни Буш ни Атисари ни један папир ни потпис.А кад дође време оно се мора вратити јер “КОСОВО ЈЕ СРБИЈА”.СРБИ неверујте Албанцима и непримајте их у кућу за ваше добро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *