СНП НАШИ: Демократска странка је политички сервис под контролом ЦИА

СНП НАШИ јавно поручују Демократској странци да лажи које пласирају о СНП НАШИ не могу променити историјску чињеницу да је Зоран Ђинђић био амерички плаћеник под контролом Бил Клинтона и да је кроз оперативни ЦИА центар у Будимпешти био ангажован на спровођењу америчког плана за Србију.

Демократска странка је једна од странака која је под потпуном контролом америчких обавештајних служби и америчких државних агенција, а о томе сведочи и чињеница да су све предизборне кампање Бориса Тадића и Демократске странке у последњој деценији спровеле америчке државне агенције НДИ и ИРИ које функционишу као оперативне институције фондације НЕД којом управљају ЦИА и Стејт Департмент.

Фондација НЕД, у случају Демократске странке и Бориса Тадића, финансирала је едукацију и деловање менаџмента странке, осмислила кампању до најмањег детаља, укључујући и слоган кампање, штампала и дистрибуирала промотивни материјал, обучавала чланове главног и локалних одбора, једном речју, потпуно управљала политичким изборним и другим кампањама, имајући у Србији сопствени политички сервис у виду домаће странке, у овом случају, Демократске странке.

По истом принципу, са истим циљем и од истих људи је финансиран и координиран рад некадашњег главног америчког човека, др Зорана Ђинђића и организације ОТПОР чији чланови су, према званичним информацијама ЦИА, ФБИ и Стејт Департмента, обучавани у оперативном ЦИА центру у Будимпешти који је уједно служио и за директну безбедну комуникацију Зорана Ђинђића са Бил Клинтоном и Медлин Олбрајт.

СНП НАШИ позива ДС и друге америчке марионетске испоставе да буду спремни на процес века који ће отпочети ускоро кроз објављивање документа „Бела књига антисрпских невладиних организација“, а којим ћемо раскринкати целокупну америчку машинерију која већ дуги низ година кроз невладине обавештајне политичко-друштвене структуре ради на унутрашњем разбијању Србије.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

2 коментара

  1. Da li nama treba hrabrost da branimo srpstvo u Srbiji? Da li nama treba jedna /mala/ stranka da bude naša savest? Na žalost, HVALA vam NAŠI! Blizu ste istine i imate moju podršku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *