САОПШТЕЊЕ СНП НАШИ: СТРАНИ АГЕНТ, А НЕ ДРЖАВНИ ХЕРОЈ

9. март 2013. Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је лепљењем плаката у Аранђеловцу, Младеновцу и Новом Саду отпочета велика национална акција „СТРАНИ АГЕНТ, А НЕ ДРЖАВНИ ХЕРОЈ“ као одговор на скандалозну кампању која се у Србији води са циљем да се покојни премијер, др Зоран Ђинђић, у јавности представи као визионар и политичар којег генерације треба да следе.

СНП НАШИ најоштрије осуђују фалсификовање историје у којем се проглашава политичким генијем човек за којег су Стејт Департмент, ФБИ и ЦИА – кроз књигу Вилијема Монтгомерија, бившег америчког амбасадора у Београду, званично потврдили да је својевремено рад Зорана Ђинђића и ОТПОР-а био финансиран, припреман и координиран преко оперативног ЦИА центра у Будимпешти директно од стране Бил Клинтона.

Став СНП НАШИ јесте да је Ђинђић енциклопедијски пример политике глупости и промашаја, пример велеиздајника и америчке марионете која је по класичном рецепту и системима индоктринације преварена, искориштена и одбачена, а што на крају и сам Ђинђић није могао да сакрије жалећи се јавно да га је Запад преварио за обећану финансијску помоћ и да Србији није дат обећани третман на међународном нивоу.

Подсећамо јавност да је Ђинђић све оне који су га упозоравали на злочиначке принципе којима се руководи Запад проглашавао „ретроградним снагама“, на исти начин као што његови наследници и блиски сарадници данас сваку патриотску мисао теже да прогласе такође назадном, фашистичком, екстремистичком…

СНП НАШИ ће дати све од себе да политички промашај какав је била Ђинђићева политика никад више не буде поновљена, као и да сви истински српски хероји који су заједно са својим народом поделили судбину, борили се за слободу и носили српски крст добију заслужено место у историји српског народа наспрам оних велеиздајника и плаћеника који су се коцкали и који се коцкају са највећим светињама српског народа.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

4 коментара

  1. Svi oni koji su “HTJELI” da znaju ulogu Djindjica u srpskoj politici,morali su doci samo do ovakvog zakljucka. Dobro je sto se ISTINA ipak pokrenula, iako sa zakasnjenjem. U ovom momentu je HITNIJE, ZNACAJNIJE, VAZNIJE da se analiziraju DACIC, VUCIC i NIKOLIC, prije nego sto UKINU DRZAVU SRBIJU, i da se na osnovu tih “analiza” nesto pod hitno poduzme!!!!Poslije ove trojce morali bi doci na red svi koji su radili protiv DRZAVE SRBIJE a srpski su gradjani. Clanovi USTAVNOG SUDA,CELNICI dobropoznatih nam NEVLADINIH ORGANIZACIJA, svi koji su potpisali isporucivanje MILOSEVICA u HAG ……………….i tako redom do posljednjeg IZDAJICE!!!!!!!!!!!!!

  2. U prilog istini, trebalo bi reći da je posle “dvehiljadite” Dindjić sa 9 posto biračkog tela vrlo brzo “zgrnuo” 90 posto vlasti! Koštunica “pobedio” a Djindjić carovao. Problem je i kako danas distancirati PETOOKTOBARSKE pobednike jer mnogi iz te koalicije ne samo da su promenuli mnoge stavove nego su se i dozvali ozbiljnosti kad je država u pitanju! U euforiji su, brže-bolje,mnoge ulice i trgovi, bez istorijske verifikacije, dobili Djindjićevo ime. I to bi bilo interesantno pitanje za DS i DSS. O ISPORUCI kompletnog političkog i vojnog vrha /protivustavno/ Hagu da i ne govorimo. Kao nagradu, OTELI su nam KOSMET! Voditi DOSTOJANSTVENO državnu politiku je mnogo ozbiljna stvar, mnogo ozbiljnija nego nego što su je shvatali petooktobarci!

  3. Velike patriote dali su sebi za pravo da blate lik i delo dr.Zorana Djindjica iznose podatke njihovih mentora o finansiranju CIA itd…
    Tako vredni i patriotski nastrojeni zasto ne objasne ko njih finansira kakva uporista imaju u V.Britaniji …MI6.
    Govnari to drustvu recite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *