NIS na Sajmu automobila – Najbolji se prepoznaju

Piše NATAŠA JOVANOVIĆ

Stabilan i konstantan razvoj koji podrazumeva, pre svega, odgovornost  prema potrošačima i napredak u skladu sa njihovim očekivanjima – zajednički je interes NIS-a i zvaničnog distributera „Škode“

Međunarodni sajam automobila, 49. po redu, sudeći po utiscima posetilaca i izlagača protiče u atmosferi dobre ponude, još bolje zabave, ali i ozbiljnog poslovnog umrežavanja. Pod sloganom „Najbolji se prepoznaju“ na štandu NIS-a potpisan je Memorandum i ostvarena poslovna saradnja „Naftne industrije Srbije“ i kompanije „Auto Čačak“ d.o.o, zvaničnog i ovlašćenog distributera „Škodinih“ vozila. Memorandum o saradnji na NIS-ovom štandu na Sajmu automobila potpisali su direktor „Auto Čačak“ d.o.o Milun Todorović i generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

PREPORUKA I PROMOCIJA Saradnja je usmerena pre svega na zajedničko delovanje na planu preporuke i promocije NIS-ovih naftnih derivata, kao i motornih ulja  NISOTEC i G-Energy. Ovim memorandumom je predviđeno da  „Auto Čačak“ preporučuje NIS-ovo gorivo ovlašćenim dilerima i svojim kupcima, s obzirom na to da je u pitanju kvalitetno gorivo proizvedeno prema evropskim standardima. NISOTEC i G-Energy su takođe obuhvaćeni ovom saradnjom i biće preporučivani  u prodajnim salonima i servisima „Auto Čačak“ d.o.o. Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a je ovom prilikom izjavio: „Cilj saradnje naše dve kompanije je briga o kvalitetu usluge naših zajedničkih potrošača.  Memorandumom se potvrđuje visok kvalitet NIS-ovih proizvoda, kao i važno mesto u poslovnom svetu koje ‚Škoda‘ zauzima kao jedan od lidera na polju prodaje vozila u Srbiji. NIS teži stabilnom i konstantnom razvoju koji podrazumeva, pre svega, odgovornost  prema potrošačima i napredak u skladu sa njihovim očekivanjima. To je zajednički interes NIS-a i ‚Škode‘ koji su sinonim za kvalitet“.
Kupci u salonima „Auto Čačka“ imaće posebnu pogodnost – poklon NIS karticu za gorivo u vrednosti od 10 litara evro dizela ili evro premijum BMB 95.

Potpisivanje Memoranduma o saradnji na NIS-ovom štandu na Sajmu automobila: direktor firme „Auto Čačak“ d.o.o. Milun Todorović i generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko

KOŠARKA, FUDBAL I RELI VOŽNJA Na svom štandu NIS je ugostio i timove dva najprestižnija sportska kluba. Dok su se prvotimci fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ odlučili da se sa zainteresovanima oprobaju u stonom fudbalu za atraktivnim NIS fudbalskim stolom, košarkaši KK „Partizan“ Đorđe Gagić, Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov izvodili su slobodna bacanja u igri „Ubaci u rezervoar“. „Gazprom“ je, podsetimo, generalni sponzor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ sa ciljem promocije sporta, zdravog načina života, takmičarskog duha i timskog rada, dok NIS tradicionalno podržava Košarkaški klub „Partizan“. Ljubitelji relija, pak, mogli su da prisustvuju svečanom potpisivanju ugovora o sponzorstvu sa evropskim šampionom u brdskim trkama Dušanom Borkovićem, članom NIS Petrol racing team-a.
Pored ovih sadržaja za sve posetioce sajma, NIS je spremio i nagradni kviz sa fokusom na kvalitet goriva.