НИС на Сајму аутомобила – Најбољи се препознају

Пише НАТАША ЈОВАНОВИЋ

Стабилан и константан развој који подразумева, пре свега, одговорност  према потрошачима и напредак у складу са њиховим очекивањима – заједнички је интерес НИС-а и званичног дистрибутера „Шкоде“

Међународни сајам аутомобила, 49. по реду, судећи по утисцима посетилаца и излагача протиче у атмосфери добре понуде, још боље забаве, али и озбиљног пословног умрежавања. Под слоганом „Најбољи се препознају“ на штанду НИС-а потписан је Меморандум и остварена пословна сарадња „Нафтне индустрије Србије“ и компаније „Ауто Чачак“ д.о.о, званичног и овлашћеног дистрибутера „Шкодиних“ возила. Меморандум о сарадњи на НИС-овом штанду на Сајму аутомобила потписали су директор „Ауто Чачак“ д.о.о Милун Тодоровић и генерални директор НИС-а Кирил Кравченко.

ПРЕПОРУКА И ПРОМОЦИЈА Сарадња је усмерена пре свега на заједничко деловање на плану препоруке и промоције НИС-ових нафтних деривата, као и моторних уља  NISOTEC и G-Energy. Овим меморандумом је предвиђено да  „Ауто Чачак“ препоручује НИС-ово гориво овлашћеним дилерима и својим купцима, с обзиром на то да је у питању квалитетно гориво произведено према европским стандардима. NISOTEC и G-Energy су такође обухваћени овом сарадњом и биће препоручивани  у продајним салонима и сервисима „Ауто Чачак“ д.о.о. Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а је овом приликом изјавио: „Циљ сарадње наше две компаније је брига о квалитету услуге наших заједничких потрошача.  Меморандумом се потврђује висок квалитет НИС-ових производа, као и важно место у пословном свету које ‚Шкода‘ заузима као један од лидера на пољу продаје возила у Србији. НИС тежи стабилном и константном развоју који подразумева, пре свега, одговорност  према потрошачима и напредак у складу са њиховим очекивањима. То је заједнички интерес НИС-а и ‚Шкоде‘ који су синоним за квалитет“.
Купци у салонима „Ауто Чачка“ имаће посебну погодност – поклон НИС картицу за гориво у вредности од 10 литара евро дизела или евро премијум БМБ 95.

Потписивање Меморандума о сарадњи на НИС-овом штанду на Сајму аутомобила: директор фирме „Ауто Чачак“ д.о.о. Милун Тодоровић и генерални директор НИС-а Кирил Кравченко

КОШАРКА, ФУДБАЛ И РЕЛИ ВОЖЊА На свом штанду НИС је угостио и тимове два најпрестижнија спортска клуба. Док су се првотимци фудбалског клуба „Црвена звезда“ одлучили да се са заинтересованима опробају у стоном фудбалу за атрактивним НИС фудбалским столом, кошаркаши КК „Партизан“ Ђорђе Гагић, Богдан Богдановић и Никола Милутинов изводили су слободна бацања у игри „Убаци у резервоар“. „Газпром“ је, подсетимо, генерални спонзор фудбалског клуба „Црвена звезда“ са циљем промоције спорта, здравог начина живота, такмичарског духа и тимског рада, док НИС традиционално подржава Кошаркашки клуб „Партизан“. Љубитељи релија, пак, могли су да присуствују свечаном потписивању уговора о спонзорству са европским шампионом у брдским тркама Душаном Борковићем, чланом НИС Petrol racing team-а.
Поред ових садржаја за све посетиоце сајма, НИС је спремио и наградни квиз са фокусом на квалитет горива.