Признање КиМ можда услов за чланство Србије у ЕУ

ПАРИЗ, 13.фебруар (Танјуг) – Признање Косова могло би да буде постављено пред Србију као услов за чланство у Европској унији, рекла је данас председница Одбора за спољне послове француског парламента Елизабет Гигу, сазнаје Танјуг.

Пред Одбором за споље послове данас је одржана седница на којој је потпредседница Владе Србије задужена за европске интеграције Сузана Грубјешић информисала саговорнике о ситуацији у Србији, процесу придруживања Унији и реформском процесу и одговарала на њихова питања.

Грубјешићева је јуче у главном граду Француске разговарала с француским министром за европске послове Бернаром Казневом и Полом Жан-Ортизом , саветником председника државе Франсоа Оланда. Након тих сусрета она је за Танјуг рекла да Француска подржава Србију у напорима како би додељивање датума у јуну за почетак преговора са ЕУ постало извесно.

За то су кључни динамика дијалога са Приштином и успех у постизању видљивог и одрживог напретка по том питању. Током разговора у уторак посебно је наглашено да Србија треба да настави и са унутрашњим реформама, нарочито у областима борбе против корупције, реформе правосуђа и економије, наводи се у саопштењу из кабинета потпредседнице Владе.

4 коментара

 1. Нисам у стању да пишем ни да коментаришем јер ми дрхте руке, а душа ме боли и плачем док и ово куцам.Каже динамика дијалога са Приштином- леп назив за издају.

 2. НЕМА МОЖДА ОНА НАРЕЂУЈЕ СРБИЈА ИЛИ ЋЕ КАЗАТИ РАЗУМ ИЛИ ЋЕ РЕЧИ
  ОНО ПРАВО НЕ ИМПЕРИЈО.

 3. DRAGAN POPOVIĆ

  Mi srbi smo po svoj prilici postali crvenokožci pa nas bledoliki oće da proćeraju sa vječnih ognjišta.Ista taktika bijelih porobljivača i egzikutora najvećeg genocida u istoriji(bar ja tako mislim ) nad najprirodnijim stanovnicima planete kojih danas bar pravih skoro da nema.1999 su nam skinuli skalp pa su onda to nama pripisali da radimo albancima i drugima, da smo za sve krivi.
  Ja neznam gdje su nača CRNA BRDA jeli to sva Srbija,C.Gora i RS
  neka nam oni kažu i odrede rezervat pa proćeraju tamo i na kraju unište ako prije toga ne dođe VELIKI DUH -MANITU.
  Bika koji sjedi su osudili i ubili ” pravda i prvo za njihov ponos”
  a našu sramotu što smo ga izdali.
  Pa zar zapadni bledoliki nisu najveći lažovi i prevrtljivci neka prosudi ko sudit umije a mi obični opasniji smo (ovce) za planetu
  od bijesnih krvoločnih vukova.

 4. liza…treba da te bude sramota tvoje duse SATANISTICKE…djubre prodano……….BOG CUVA SRBE SA MAJKOM ROSSIJOM…AMIN BOZE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *