ПОВРЕЂЕНА ДЕЦА СУ ДОБРО

КОСОВСКА МИТРОВИЦА, 05. фебруар 2013. (ФоНет) – Двоје деце, која су повређена приликом вечерашње експлозије у Косовској Митровици, нису животно угрожена и за сада ће остати у косовскомитровачкој болници, изјавио је дежурни хирург Мирослав Данчетовић. Доктор Трајче Богески рекао је новинарима да су у питању повреде у пределу образа и предње стране врата “где су велики крвни судови”.

Трогодишњи дечак и десетогодишња девојчица су смештени на одељење интензивне неге, преноси ТВ Мост. Координатор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Злата Радовановић осудила је напад на српску породицу у Косовској Митровици и позвала међународну заједницу да остане у свом мандату и покаже своју статусну неутралност, да пронаде и казни нападаче. Експлозија се догодила нешто пре 19 часова, у мешовитом насељу Бошњацка махала у северном делу Косовске Митровице.

Један коментар

  1. Ne razumem, sta jos treba da se desi pa da se pokrene Srbska policija, toliko hvaljena,.i zastiti narod?! Kakvi su ti predsjednikovi savjetnici, koji toliko oklijevaju?! Vlada Srbije treba hitno da preseli sto blize KiM i tamo da nastavi rad, da suosjecaju sa narodom na KiM .,i tako dati narodu sigurnost. E tek onda ce mo vidjeti da je to Narodna Vlast. Lako je pricati iz Beograda…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *