Рад владе је приоритет

БЕОГРАД, 5. јануара 2013. (Бета) – Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Игор Мировић изјавио је у суботу да су за ту странку темпо рада владе и задаци који је очекују приоритет у односу на личне несугласице настале после именовања естрадног менаџера Саше Мирковића за помоћника министра саобраћаја.

“Није добро да постоје несугласице и верујемо да тога више неће бити”, рекао је Мировић новинарима у седишту СНС после трочасовне седнице Председништва.

Мировић је рекао да се Председништво СНС није детаљније бавило проблемом после изјаве министра финансија и привреде Младјана Динкића да он Сашу Мирковића никада не би ангажовао као сарадника.

“Једноставно, односи у коалицији су изнад појединца и проблеми који ‘повремено искачу’ не могу бити толико важни да се њима бави Председништво странке”, рекао је Мировић.

Он је навео да постоје коректни односи СНС-а с коалиционим партнерима и да је рад у Влади Србије “жив”, као и да је могуће да о разним проблемима постоје различита мишљења.

“Није било речи о тако неважним стварима, већ о важним стварима, о укупним политичким односима, о задацима, променама, економској ситуацији, организацији странке у Војводини”, рекао је Мировић.

Потпредседница странке Зорана Михајловић, која је затражила хитно сазивање седнице због изјаве Динкића о именовању Мирковића, није дала изјаве новинарима, али је кратко рекла да је задовољна седницом Председништва СНС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *