Preminuo Borislav Milošević

BEOGRAD – Borislav Milošević, višegodišnji ambasador SR Jugoslavije u Rusiji i brat nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, preminuo je noćas u Beogradu.

Milošević je već dugo imao ozbiljnih problema sa srcem. Lečio se u KBC Dedinje gde je noćas i preminuo.

“Bora je bio divan čovek, sjajan ambasador, dosta je doprineo afirmaciji Srbije, posebno građevinara u svetu, pre svega u Alžiru. Izdržao je četiri meseca, ali više nije mogao”, rekao je potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić dodajući da je Milošević poživeo tih četiri meseca zahvaljujući izuzetnom trudu i znanju naših lekara.

Da podsetimo, Milošević je pre četiri meseca hitno prebačen iz Crne Gore u Beograd na lečenje pošto mu je prethodno pozlilo.

6 коментара

  1. Neka mu je laka zemlja,i neka mu je vecna slava,zajedno sa bratom,Slobodanom Milosevicem.
    Izadjite vi “zemaljsko roblje i suznji koje mori glad”,koji radite za malo dinara jer ste patriote.
    Ne plasite se prodanih dusa,koji su izdali Srbiju za saku dolara,koji Srbiju gledaju kao plen i nemilice je pljackaju,dok su im puna usta “Evrope”.
    Izadjite i sahranite dostojno Borislava,ali posaljite jasnu poruku,da nikada necemo zaboraviti njegovog brata,a naseg bivseg predsednika Srbije,Slobodana Milosevica.

  2. Laka mu zemlja….Brat Slobodan mu je bio veliki drzavnik.U ratu i pod sankcijama,ja nisam ocekivao blagostanje od njega,kao petooktobarci koji su toliko opustosili Srbiju,da necemo sebi doci za 1000 godina.Upravo su prodali Kosovo i Metohiju zbog vlasti i ulaska u propalu EU,a sada rasprodavaju zemlju po Vojvodini.

  3. VELIKI POZDRAV REDAKCIJI…SRBI MEDJU RUSIMA,TO JE IZAZOV ZA JAVNOST ODNOSNO ZA PECAT ISTRAZIVANJE…STRADANJE SRBA GASTARBAJTERA U RF……..BEZ RATA…MOSKVA RF…HVALA.

  4. Породици и поштоваоцима искрeно саучешће !
    Хвала ти за свако добро које си подарио породици,пријатељима, а посебно својој ОТАЏБИНИ и своме НАРОДУ!
    Заслужио си вечни мир !

  5. Vecna slava i hvala Borislavu Milosevicu,iskrenom patrioti i velikom coveku.Prdsednik Slobodan je bio drzavnik,istorijska licnost i neka je vecna slava i hvala u ime svih nas koji sa njima delili iste ljudske,patriotske i nacionalne vrednosti.Koliko su bili veliki govore i reci mitropolita Anfilohija na oplelu pok.Borislavu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *