Nikolić i Vučić da budu uz narod na Kosovu

BEOGRAD, 4. decembra 2012. (Beta) – Predsednik opozicione Demokratske stranke Srbije (DS S) Vojislav Koštunica pozvao je u utorak državni vrh da podrže proteste Srba na severu Kosova koji se, kako je kazao, protive uspostavljanju granice sa centralnom Srbijom.

“Pozivam vlast da bude uz svoj narod na Kosovu i Metohiji koji se bori da Kosovo ostane u Srbiji i ne dozvoljava da se uspostavi granica koja deli našu zemlju. Pre svega pozivam predsednika Republike Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da budu uz svoj narod”, rekao je Koštunica za agenciju Beta.

Prema njegovim rečima, ovo su prelomni trenuci za opstanak Srbije.

“Evropska unija je prevarila Srbiju i jedini cilj Brisela je da stvori nezavisno Kosovo. Zato odgovor cele Srbije treba da bude jedinstven – nema podele Srbije i nema granice sa Kosovom”, rekao je Koštunica.

Lider DS S pozvao je i Srbe sa Kosova da protestuju mirno i nenasilno, jer im je pravda najjače oružje.

3 komentara

 1. Ma kakav bre poziv ovim izdajicama i slugama neprijatelja kada su obojica Nikolic i Vucic a sa njima i Dacic izdali narod i drzavu i u potpunosto realizuju Ahtisarijev plan. Gde im je ona cuvena “platforma” o Kosovu koja je postala “drzavna tajna”,nedaju je ni u skupstini, a grade carine i dele Srbiju od Srbije. Treba dici narod, zbaciti sadasnju izdajnicku vlast,staviti ih iza resetaka, dovesti novog privremenog vodju do raspisivanja novih izbora. Za to vreme zamrznuti sva izdajstva koja su ucinila ova razbojnicka banda izdajnika. Tako se podrzava onaj narod na severu Kosova koji se smrzava od hladnoce i svojim telima brani Srbiju od izdajnika i siledzija EU i Amerike.

 2. Teško je biti uz narod i uživati u Germanskim-Anglosaksofonskim
  dočecima a doći iz siromašne Srbije. Treba biti nacionalno svestan pa odoleti počastima. SNS u izbornoj kampanji obeća da će
  slušati narod,sastaviše vladu sa polovinom DS vlade i produžiše
  ŽUTO-KARTELSKIM putem,nečuju vapaje braće sa KOSMETA polako ih
  otpisuju. Dačić kaže pa Kosmet je otet a šta je sa rezolucijom
  1244 Saveta Bezbednosti jer i deo priznanja Tadićeve politike
  Ima puno pitanja na koje može dati odgovor NOVI IZBORI DA PATRIOTE DOBIJU VEĆINU U SVIM VIDOVIMA VLASTI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *