Николић и Вучић да буду уз народ на Косову

БЕОГРАД, 4. децембра 2012. (Бета) – Председник опозиционе Демократске странке Србије (ДС С) Војислав Коштуница позвао је у уторак државни врх да подрже протесте Срба на северу Косова који се, како је казао, противе успостављању границе са централном Србијом.

“Позивам власт да буде уз свој народ на Косову и Метохији који се бори да Косово остане у Србији и не дозвољава да се успостави граница која дели нашу земљу. Пре свега позивам председника Републике Томислава Николића и првог потпредседника владе Александра Вучића да буду уз свој народ”, рекао је Коштуница за агенцију Бета.

Према његовим речима, ово су преломни тренуци за опстанак Србије.

“Европска унија је преварила Србију и једини циљ Брисела је да створи независно Косово. Зато одговор целе Србије треба да буде јединствен – нема поделе Србије и нема границе са Косовом”, рекао је Коштуница.

Лидер ДС С позвао је и Србе са Косова да протестују мирно и ненасилно, јер им је правда најјаче оружје.

3 коментара

  1. Ma kakav bre poziv ovim izdajicama i slugama neprijatelja kada su obojica Nikolic i Vucic a sa njima i Dacic izdali narod i drzavu i u potpunosto realizuju Ahtisarijev plan. Gde im je ona cuvena “platforma” o Kosovu koja je postala “drzavna tajna”,nedaju je ni u skupstini, a grade carine i dele Srbiju od Srbije. Treba dici narod, zbaciti sadasnju izdajnicku vlast,staviti ih iza resetaka, dovesti novog privremenog vodju do raspisivanja novih izbora. Za to vreme zamrznuti sva izdajstva koja su ucinila ova razbojnicka banda izdajnika. Tako se podrzava onaj narod na severu Kosova koji se smrzava od hladnoce i svojim telima brani Srbiju od izdajnika i siledzija EU i Amerike.

  2. Тешко је бити уз народ и уживати у Германским-Англосаксофонским
    дочецима а доћи из сиромашне Србије. Треба бити национално свестан па одолети почастима. СНС у изборној кампањи обећа да ће
    слушати народ,саставише владу са половином ДС владе и продужише
    ЖУТО-КАРТЕЛСКИМ путем,нечују вапаје браће са КОСМЕТА полако их
    отписују. Дачић каже па Космет је отет а шта је са резолуцијом
    1244 Савета Безбедности јер и део признања Тадићеве политике
    Има пуно питања на које може дати одговор НОВИ ИЗБОРИ ДА ПАТРИОТЕ ДОБИЈУ ВЕЋИНУ У СВИМ ВИДОВИМА ВЛАСТИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *