Медлин Олбрајт предлаже укидање Срба пред Међународним судом правде

Вашингтон, 14. новембра 2012. године (Бе92) – После скандала у прашкој књижари „Неолуксор“ у којој је Олбрајтова потписивала своју књигу „Прашка зима“ и на којој је дошло до инцидента, јер су јој чешки пријатељи Срба уместо књиге поставили да им потпише плакате који оптужују САД, НАТО и саму Олбрајтову за злочине против Срба у Хрватској, Босни и Херцеговини, на Косову и током бомбардовања СР Југославије 1999. године, а такође и плакат о њеним пословним активностима у приватизацијама на Косову, Медлин Олбрајт донела је одлуку да пред Међународним судом правде у Хагу тужи целокупан српски народ због чињенице што постоји као такав и зато што је одвратан.

[restrictedarea]

У кривичној пријави поднетој Међународном суду правде наводи се да је одавно доказано да су Срби највећи фашисти на свету, да их је због тога одавно требало истребити, на чему је интензивно рађено много пута током историје, али пошто тај подухват није до краја реализован, у тужби се предлаже да се Срби као народ укину и подвргну „Програму опште асимилације“.
У опширној оптужници на 780 страна, програм је детаљно описан уз напомену да је на њему радио тим стручњака последње две године. Будући да Срби, како се подвлачи, упорно, и поред свих настојања, ремете хуманитарне и демократске акције САД-а не само у региону него и широм света, предлаже се да се део популације од 21 до 33 године колективно исели у земље Западне Европе, где ће најпре бити подвргнути специјалном модулатору за мењање мишљења и испирање мозга, а затим запослени као аутомеханичари и молери (мушкарци) и као домаћице и шваље (жене). Сви они добиће нова имена, зависно од земље у коју буду послати. Свршеним студентима биће одузете дипломе и јавно и симболично спаљене (заједно са српским пасошима и личним картама) испред прашке књижаре у којој се догодио инцидент.
Остатак популације биће задржан у Србији, али ће Србија насилно бити увучена у Европску унију у којој ће морати да обавља функцију неке врсте депоније канцерогеног и радиоактивног отпада, што би у периоду од само петнаест година целокупно становништво требало да учини мртвим. По овом програму, између Косова и Србије биће подигнут велики зид, висок 80, а широк 30 метара, који би имао за циљ да радиоактивне и канцерогене материје не нашкоде НАТО војницима смештеним да обезбеде миран живот на Косову.
Из ове операције није сасвим јасно како ће бити заштићене околне државе, као и не-Срби који живе у самој Србији, али се претпоставља да ће део њих страдати као део уобичајене колатералне штете која је постала саставни део свих америчких операција уназад 13 година.

[/restrictedarea]

7 коментара

 1. Da sotona vlada svetom vidimo po olbrajtovoj,jer je ona otelotvorenje sotonino!Sve ostalo sto bih rekao u vezi nje i o njoj nas narod zna,tako da necu tastaturu maltretirati!Ni ovoliko nije zasluzila!

 2. Pa već je preko Morona koji je njenog soja uradila-Žalosno je i za našu nesreću što je bežeći od Nacista išla preko Srbije. I koliko su tače iformacije SRBI su joj pomogli da pobegne od nacista.Zamislite da je bežala preko NDH- Hrvatske,verovatno bi završila sa Srbima u Jasenovcu. A mi danas nebi bili PRLJAVI SRBI.

 3. То је она и није једина а ми каснимо да правимо разлику од ДОБРА
  И ЛОШЕГ стално идемо према лошим а испуштамо БОЉЕ шта хоћу рећи
  РУСИЈУ.

 4. idimidodjimi

  Iluminatska kurvetina! I nista bolje od masonske drolje ne mozes ocekivati!

 5. Ju sto je ta zena ruzna!!!

 6. madlen radi za sebe i najvise voli siptarski novac koji su joj nemilice davali taci i kumpanija,i verovatno ga jos uvek daju,ona je za uzvrat zatrovala i vodu i zemlju i vazduh na celom balkanu, kukala nam majka svima,svi smo svi gubitnici a ona i par njih dobitnici,bilo bi dobro da siptari poslusaju trezvene albance tipa burovica pa da sad kad slave nekakvu drzavu staru 100 godina zapamte za uvek da su ih oslobodili srbi,grci i bugari u balkanskom ratu a posebno srbi koji su ih zastitili od talijanskih interesa,siptari su nezahvalni i to ce platiti bogu

 7. Da li možete napraviti izuzetak da komentar ne mora da ima obavezu biranja reči samo u ovom slučaju. Ja Vam unapred zahvaljujem jer spodoba koja potseća na ljudski rod ne zaslužuje da bude primećena ni medju hijenama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *