Хашки трибунал за ратне злочине продао лиценцу Египту и Либији, криминалци широм света незадовољни

Хаг, 19. новембар 2012. године – После изрицања ослобађајуће пресуде Анти Готовини и Младену Маркачу и немале прашине која се дигла у јавности у целом свету, а понајвише у Србији и Хрватској, већински власник Хашког трибунала за ратне злочине, а то је Влада САД-а, данас је продала лиценцу и сва права на коришћење овог суда владама Либије и Египта.
Наиме, после јавне лицитације која је одржана на „И–беју“, Либија и Египат су заједно наступили и откупили сва права на коришћење овог суда у следећих 20 година за рекордних милијарду долара, што је понуда која је далеко премашила све дотадашње понуде, те је аукција прекинута пре времена, пре истека предвиђених недељу дана. То је заправо био услов Либије и Египта који су, како је наведено у захтеву, за овај суд највише заинтересовани, јер је он показао до које мере је у стању да с потпуном светском легитимношћу највеће ратне злочинце ослободи сваке кривице, а истовремено неке потпуно невине људе или осуди на драконске казне, или их држи у притвору колико год је то потребно. Ове две државе нарочито су заинтересоване за Трибунал због његове политичке моћи, јер, како се каже у образложењу, на овај начин моћи ћемо легитимно да свргавамо с власти сваког непослушног политичара, док ће остали моћи да раде шта им је воља.
За откуп Трибунала биле су заинтересоване и бројне мафијашке организације, као и велики концерн за продају кокаина из Колумбије, али они су понудили далеко мању суму, зато што се Хашки суд највише истакао у политичким процесима који овим фирмама нису толико потребне. У тајној поруци на друштвеној мрежи „Твитер“, један од нарко-босова из Еквадора је поручио да се нада да ће Уједињене нације напокон основати неки суд који ће служити и за ослобађање великих светских криминалаца, а не само ратних злочинаца. У поруци се каже:„Срамота је да поједини ратни злочинци који су заслужни за огромну количину убистава бивају проглашавани невинима, док криминалци који на души не носе више од стотињак жртава добијају казне од по 40 и више година, а у неким државама их осуђују и на смртну казну! Овој неправди мора се стати на пут“, одлучан је анонимни криминалац који се представља под псеудонимом Максироналдињо.

Наташа Кандић и Соња Бисерко незадовољне што нису добиле средства за подршку ослобађању хрватских генерала

Београд, 17. новембар 2012. године – Две најистакнутије жене из невладиног сектора у Србији Соња Бисерко и Наташа Кандић изразиле су синоћ незадовољство због тога што им нико није пружио финансијску потпору да подрже ослобађање Готовине и Маркача. У знак протеста, њих две су испред својих организација, свака на свој начин, издале саопштење у којима осуђују ову пресуду, баш као и званични Београд. Из Међународног фонда за организације које се баве људским правима, поручено им је, уз извињење, да им средства нису обезбеђена јер у овом деликатном случају њихово мишљење ником није било битно.

Један коментар

  1. Ау, брука и срамота!
    Nataša Kandiqi МНОГО ПУТА ВОЉЕНИ ЛЕГЕНДАРНИ УДАРНИК шипац БРИГАДИРКА и ОРДЕНОНОША хрваћански i Sonja Bis-serko хрваћанска УЦВЕЉЕНИЦА због ОБИТЕЉСТВА и ПУЋАНСТВА и заслужни СПОРТИСКА шипаца у ПЉУВАЊУ по очинству – неишчекивано су издане и декинтиране!
    Зар мож’ да бидне и То ?
    Залудно је било њихово БРАНИТЕЉСТВО до НИВОА ПРОСТИТУЦИОНАЛНОГ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НАСПРАМ недужног ГЕНОЦИД-ЛЕГИОНАРА-ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ и БРАНИТЕЉА. ПРОИЗВОД назван “BIS-KANDI” ЛИЦЕНЦИРАН је на “познатом” и коначно “признатом” САДРЖАЈУ који проистиче из ОБИТЕЉСКИХ ПОРИВА ( ми се придружујемо СУЋУТИ и сажаљевамо Ваш ЛИЧНИ КУКАВИЧЛУК), са ЈАВНО-ТАЈНИМ садржајем у ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО ШПИЈУНСКОМ ЗАНАТУ КРО-ШИПАЦ д.о.о., кога “поздрављамо” уз жељу да “ЛИЈА – ЛИЈА, АЛ’ ДОЛИЈА” !!! “КЕ ЋЕКАМЕ…”!!!
    Па се “ослони” на ЕУ… Ако смеш… Не мож’ ни да се “накравиш” – о’ма луде кравице!
    НАЈ ВЕЋУ РАДОСТ И САТИСФАКЦИЈУ очекујемо У тренутку ДОДЕЛЕ НАГРАДЕ за ЖИВОТИЊСКО НЕДЕЛО 20 века, ШАМАРАЊЕ СТАРЦА ОД 80 ГОДИНА, а онда и за сва Ваша животињска недела … Тешко их је набројати.
    Имамо дојаву да сте учеснице “сортирања органа”…
    Медицинарке?! Опет “један” др ГЕНОЦИД французић Бернар КУШ Ваш МЕНТОР?! Шта ли ?!?
    Водимо евиденцију. Шипци нам свесрдно помажу, а ни хрваћанци нису ништа грђи… Заваљујемо ИМ СВИМА !!!!!!!
    После кажу да смо неувиђајни!
    На “наш” мож’ и да се ослониш и … све остало што следи ! Аха !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *