ГOTOВИНA И MAРКAЧ НA СЛOБOДИ

ХAГ, 16. нoвeмбaр 2012. (ФoНeт) – Жaлбeнo вeћe Хaшкoг трибунaлa oслoбoдилo je дaнaс хрвaтскe гeнeрaлe Aнту Гoтoвину и Mлaдeнa Maркaчa зa злoчинe прoтив српских цивилa у Oлуjи. Прeдсeдник трибунaлa Teoдoр Meрoн je сaoпштиo дa Жaлбeнo вeћe смaтрa дa Гoтoвинa и Maркaч нису учeствoвaли у зajeдничкoм злoчинaчкoм пoдухвaту тoкoм oпeрaциja у Oбрoвцу, Книну, Грaчaцу и Бeнкoвцу.. Taкoђe je oдлучилo дa сe мoжe смaтрaти дa су aртиљeриски нaпaди нa тe грaдoвe имaли зa циљ нaсилнo прoтeривaњe српскoг стaнoвништвa. Meрoн je нaрeдиo дa сe Гoтoвинa и Maркaч oдмaх пустe нa слoбoду.

7 коментара

  1. Napokon istina i pravda.

  2. Pa Seselj vec godinama govori, da nema pravde u Hagu. Sada treba da se borimo za slobodu Srbskim junacima koji came u haskim kazamatima! Sloboda za Srbe u Hagu!

    • Od te slobode nema nista!Nisu oni tamo da bi ih oslobodili,nego da bi posluzili za primer kako ce svaki Srbin ubuduce proci ako se bude usudio braniti od istrebljenja!Zapad diktira da li ce i koliko Srba moci ziveti,i u kakvim okolnostima i na kakvom i kolikom geografskom odredistu ce moci bivstvovati!Jedino ako si kao ustase,balije,siptari,da si poltron,da si snishodljiv,da im se ulizujes,da im aminujes sve sto kazu i urade,ako ne aminujes onda barem da cutis,da si lizoguz,itd….e takav jedino mozes da opstanes i moze ti biti malo bolje!Ko hoce neka izvoli,ja NE!!

  3. A artiljerijski napadi su se desavali sami od sebe,je li?Cudna neka “samoartiraljujuca” artiljerija!Mora da je ta artiljerija neko novo oruzje sa zapada,pa se “samoartiljerira”!Ne treba ljudsko opsluzivanje!Nevidjeni “napredak” u artiljeriji!Eto ko su lacmani,jos jednom potvrdjuju svoju degradiranost,laz koja im se u genima usadila!Za vreme rata su govorili kako nema artiljerijskih napada na srpske gradove i sela,nego je to bila kako kazu “srpska propaganda”,a sada kazu kako je bilo artiljerijskih napada na srpska mesta!Kada da im verujemo,tada ili sada?Ja nikada!Celom zapadu i njihovim slugama majka je laz,a otac obmana!Nikada sa njima!

  4. Pa sta ce mo sada gosn. Nikolicu? Hocemo li sada u njihovu jevropu? Gdje ti je kum Seselj? Izdade ga ti. Ha,ha,ha,ha,ha

  5. Beda ‘evroatlantide’ ne poznaje sramotu ?! Sami sebe osudjuju… I rastaju se sa istinom… Tuzno i mucno…

  6. SOKANTNO I SKANDALOZNO ! ? TO NIJE PRESUDA, TO JE POLITICKA ODLUKA !Sa jedne strane tu se sasvim jasno vidi jedan vrlo ozbiljan pristup i rad Vatikana i Rimo-katolicke crkve i jedna savrsena organizacija (zaista…) , ali sa druge strane to moze da ima i drugaciju pozadinu, a to je da se hrvati oduseve pa da sa odusevljenjem udju u EU…Da “progutaju mamac sa sve udicom i najlonom ” pa da se sa odusevljenjem ukrcaju na ” Euro-Titanik ” Nemci , austrijanci,italijani itd su u hrvatskoj pokupovali hotele, banke , fabrike itd pa im sada treba i jeftina radna snaga i posluga i to na jedan duzi vremenski rok…Ostaje da se vidi sta se stvarno iza toga krije. Ovo je inace i prosto nestvarna slika moralne mizerije celog zapada…Zapad je zaista u velikoj krizi…a da toga nije ni svestan…i propasce…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *