03. октобар – Забрањена Парада поноса

БЕОГРАД, 03. октобар 2012. (ФоНет) – Председник владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да су забрањени сви скупови најављени за суботу, када је требало да буде одржана Парада поноса. То не значи повлачење, нити капитулацију пред некима који мисле да могу претњама угрозити одржавање скупова, већ је процењено да може доћи до угрожавања јавног реда и мира, рекао је Дачић.

5 коментара

  1. POSTO SU “ONI” JASNO I GLASNO IZGUBILI IZBORE A SVE DO SADA SU “PARADIRALI” SA SVOJIM EUROPSKIM I AMERICKIM PARTNERIMA, SADA BI BILO DOSTA……….!!!!!!!!!!!!!

  2. a jos strasnija je bogohulna izlozba kojom vredjaju sve pravoslavne hriscane, vecinski narod Srbije. Sramota je da to nije zabranjeno, a eno okupise se tamo sve samo beogradsko “cvece” iz raznih nvo, a ogoljeni, izmrcvareni i bedni srbski narod ce da placa one silne policajce sto cuvaju te bogohulnike i skaradnike.

    Ne valja vam posao nova vlado desice vam se narod brze nego sto mislite.

  3. I love this. God and Serbia.

  4. a ‘novci’ za paradu ( 700.000 evra se spominje) ??? Sto se to vise ne istrazi ???

  5. Homoseksualci su ciljna populacija preko koje se vrsi teror i okupacija, samo oni to jos ne znaju. Ovim kerecim sluzenjem i podanistvom koje pokazuju prema okupatorima samo ce navuci mrznju naroda na sebe za sva vremena. I jos sebi dozvoljavaju da ih “brani” i uzima u zastitu jedna Kandicka i slicni njoj.
    Nadam se da medju njima ima jos dostojanstvenih ljudi koji ce javno izaci i reci da osudjuje paradu iz prostog razloga sto je seksualna opredeljenost stvar najdublje ljudske intime i nije za javnu upotrebu niti prezentiranje.

    Pa svima bi vec trebalo biti jasno da nije u pitanju homoseksualizam nego nesto mnogo perfidnije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *