Ненад Чанак изјаву да није тукао Лешановића дао под присилом

Нови Сад, Београд, 26. септембар 2012. године – После јучерашње оставке Ненада Чанка на место народног посланика и признања да је лично претукао Павла Лешановића из Београда, данас је на новинарско питање зашто је „Бети“ непосредно после наведеног инцидента рекао да није ни дирнуо Лешановића, нити да га је одраније познавао, па чак додао да је и сам од себе пао и да не зна шта је после било, одговорио да је ту изјаву дао под присилом.
Наиме, по његовим речима, полицајци који су га после наведене тучњаве привели и брутално га премлатили натерали су га да потпише такву изјаву.
„Никад у животу нисам слагао, нарочито не око тако крупне ствари. Наравно да сам Павла Лешановића познавао од раније, јер се према мојој братаници понашао као према проститутки. Зато сам га и претукао. Изјава коју је пренела ‚Бета‘, а за њом и остала штампа дата је под великим мукама кроз које сам прошао у полицијској станици у Новом Саду, где су ме наговарали да изјавим ту гомилу глупости“.
Чанак је на крају конференције за новинаре подвукао да више неће одговарати на провокативна питања новинара и да је овај случај за њега решен. Ако га суд осуди зато што је претукао човека који је вређао и њега и његов град, а још долази из Београда, онда то довољно говори о нашем судству. Ако ми таква казна буде изречена, биће то довољан сигнал да се читава Војводина дигне на ноге и затражи отцепљење од Србије.

3 коментара

 1. Neverovatno šta neki ljudi se bi dozvoljavju. svakako da pretučeni nije trebao da vredja i maltretira Čanka i njegovo društvo, ali ovakve izjave predsednika jedne stranke zaista su sremne i ružne. čanak mi je uvek do sada bio simpatičan i duhovit u svojim izjavama. Ovo što sam danas pročitala da je izjavio navelo me je da promenim mišljenje o njemu i da smatram da ga treba zatvoriti ne na nekoliko meseci već nekoliko godina. stvarno je odvratno čitati ovakve izjave.

 2. Marko Obilić

  Kuće velikih bratova,farme čovekol.svinja i slični spomenici kulture „rajinske Srbije“ koja nepodnošljivu teškoću postojanja u ovoj zemlji trampi za turske serije i rijalitije,zidane su kao zoološki vrtovi ili ludnice sa korektnom namerom da visinom ograda i nepostojanjem prozora zaštite građane od egzibicionističke opscenosti njihovih stanara a s druge strane da samim ukućanima obezbede orgijastičku intimu i sigurnost od govnjivih motki revoltiranog naroda.Ovih dana Nenad od Čanka,pretplaćeni(i narodnim parama preplaćeni)učesnik u ovim programima zatupljivanja,kao neizostavni som ili mirođija u svakoj rijaliti ribljoj čorbi,uspeo je da pobegne iz ludnice,pardon farme,gde je bilo u toku kulinarsko takmičenje naših isluženih estradnih zvezda,koje inače o kuvanju pojma nemaju.Tema(tj.programski zadatak)je bila“kako zadovoljiti balzakovski apetit čanka od Nenada.Predsednik komisije bio je lično dotični,koji je šetao opušteno(g)koraka od kotlića do kotlića,malo degustirajući a malo više štipkajući razdragane
  kuvarice.Slika za javnost je bila idilična,pa su stariji gledaoci pustili i po koju suzu iz nostalgije za sličnim prizorom druga Tita kad je bio okružen svojim „pionirkama“.U jednom momentu,nezadovoljan hranom i na ivici gladi,sa stanjem sužene svesti,Čanak je Nenadano istrčao iz rijalitija u realni svet,na ulicu,ponavlajući „di su moje kobasice,di su moji čvarci i slanina“,koja je u međuvremenu već počela da se topi i nestaje.U početku ga niko nije čuo,osim možda Đoke Balaša,pa su nji’ dvojica viđeni kako trče na Petrovarad.tvrđavi pevajući „I can get no satisfaction“iako je „Egzit“ završen.U takvom stanju N.Č.je dotrčao i do Dačine kafane.Nešto kasnije,policija je sva
  zadihana,uspela da ga stigne,ali bilo je već suviše kasno.
  Niko osim svih nas ne zna šta se u tih nekoliko minuta desilo,ali je najvažnije da je nesuđeni gaulajter od Vojvodine sit svega podneo ostavku na funkciju poslanika.Priča se,da sa sponzorima iz Croa i Nemačke,priprema Grand šou u Strazburu.

 3. MarkoObilić

  Pročitah na jednom blogu,nakon svega i ovaj komentar:”Nenade,oženi me”.
  Nekada su se muškarci u Srbiji trudili da slome srca žena uglavnom preuveličanim pričama o dužini i kvalitetu svoga “skiptra”ili narodski rečeno “batine”,koja je oduvek smatrana simbolom muške dominacije.Tek od skora,do nas je stigao jedan novi svetski trend,čija je suština da muškarci kao svoj krunski kvalitet ističu kulinarsku sposobnost.Jedan od takvih”mladoženja u trendu” je i Nenad Čanak,koji ne krije svoj štap već njime svud naokolo maše i preti a od skora ga i “primenjuje”.Ali sve to ne bi bilo dovoljno ako imenovani u prvi plan ne bi isticao da je “expert”za kuvanje(kao što su su se hvalili oni iz”G-17plus”,dok ih nismo pročitali,pa su sada,od stida i srama,morali da se prekrste).Tzv.”emancipovane” žene su spremne da učine sve,pa i da se udaju,samo zato što ih mrzi da nauče da kuvaju.Čak bi i “žene u crnom” rado promenile imidž i postale mlade u belom,samo kada bi se našao bilo ko da im ponudi “brak bez varjače”.Kad su u pitanju polaznice akademije debelih,ta zainteresovanost se multiplikuje,sa svakim dodatnim kilogramom žive vage.A šta bi tek mogli reći o usedelicama kojima niko nikada nije tražio “voznu kartu”.One bi rado dale,ali svi vozovi prođoše,odavno.Za sve ove kategorije,uključujući i Jelenu Kar.koja je inače “van klase”,a uz to i višestruko udata,Nenad Č.je idealna partija(mislio sam,naravno,na “kombi partiju”).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *