04. јул – Неколико бивших посланика СРС прелазе у табор СНС

БЕОГРАД – Неколико бивших посланика Српске радикалне странке Александар Мартиновић, Драган Стевановић, Марина Рагуш и Владан Јеремић прелазе у Српску напредну странку, потврдио је данас Тањугу Александар Мартиновић.

Мартиновић је рекао да ће у наредних неколико дана доћи до формалног приступања напредњацима и навео да је са лидером СНС Александром Вучићем имао “коректан разговор” у коме су се сагласили да је “у политици, као и у животу потребан компромис и да су тај компромис постигли”.

Доскорашњи функционер радикала објаснио је да је разлог његовог преласка у табор напредњака то што СРС нема перспективу због начина на који се води и кадровских решења која су урађена након избора.
“У странци је било много младих и образованих људи, али нажалост председник странке је те људе гурнуо у страну и определио се за неке друге”, рекао је Мартиновић и оценио да СРС не може да очекује ништа повољно ни након следећих избора.

“Оно што је најбоље било у СРС сада ће бити у СНС”, рекао је Мартиновић. На питање зашто се опредилио за прелазак у СНС када је ту странку заједно са колегама оштро критиковао у републичком парламенту, Мартиновић је одговорио да је то била политика странке у том тренутку.
“Док смо били у СРС трудили смо се да СРС представимо на другачији начин и да национализам буде просвећен и културан”, рекао је Мартиновић.

Извор: Танјуг

5 коментара

  1. I Todorovica hocemo.Covek je izmanipulisan od strane vodje,a onda odbacen.Neka Vjerica (koja je u telu sve deblja a u duhu tanja)se siri.

    • Удба ради свој посао,тако је било и при формирању ДОСманијачке власти. Рођак проф.др Н.Лемајић ме замолио да одем у седиште ГСС и кажем екипи да је он прешао у ДСС!Одем ,кажем и шокирам службеницу уз њен коментар да им не долазим толико дрогиран…

  2. To se moglo i trebalo očekivati kulturno ponašanje je odlika SNS.
    Nacionalno svesni u SNS dolaze jer težak posao čeka stranku na
    mladima počiva napredak.

    • Da,da,da kulturna je bila i tkz.inaguracija kada je cinovnik iz Brisela uzeo prvi rec i odrzao lekciju srpskom domacinu i predsedniku kako treba da se ponasa u svojoj kuci,isto tako kulturno je podnet izvestaj predsednika Srbije o formiranju srpske vlade americkom cinovniku tj.nekakvom zameniku pomocnika sekretara.Zapamtite ovo braco Srbi nikakve promene se nece desiti niti ce nam biti bolje sve dok se ne uspostavi istinska patriotska srpska vlast koja ce polagati racune samo svome narodu a ne belosvetskom olosu i novom svetskom poretku.Samo vojno ekonomski savez sa RusIjom donece mir i stabilnost Srbiji,sve ostalo je zamajavanje i gubljenje vremena u laznim evroatlantskim inegracijam.

  3. Ovo je veliki i katastrofalan udarac za SRS i veliko i duboko razocarenje za mene kao patriotskog glasaca.Iako podrzavam Dveri i glasao sam za njih na proteklim izborima (za Tomu na predsednickim) mislim da je propast SRS-a veliki udarac za evroskeptike i iskrene patriote.Srbiji i srpskom narodu su potrebne stranke poput Dveri, SRS-a i DSS-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *